Guest Публикувано Декември 4 Report Share Публикувано Декември 4 За Джулия бяха писали Планета, че в късните часове ще излезе клипа й, може би затова е изтрит. Днес, 4 декември, телевизия “Планета” отбелязва своя 16-ти рожден ден. По случай празника музикалната медия е подготвила специална изненада за своите многобройни почитатели. Тази седмица, всеки ден в ефира на телевизията премиера ще имат нови видеоклипове на звездите на музикална компания “Пайнер”. Първа за рождения ден своя подарък поднесе Мария, а в по-късните часове на деня предстои премиера за новия клип на Джулия. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Декември 4 Report Share Публикувано Декември 4 Всички казваха че ще е новата Преслава, след стила й на песните до 2016-та година, но май ше е новата Галена. :1000 (29): "Toчка за мен" според мен е най-яката й песен, но провокацията продава. Радвам се, че тази година благодарение на страхотните песни на Пашев и помощта на колегите й, годината й е повече от успешна, заслужава го! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
lakibebe Публикувано Декември 4 Report Share Публикувано Декември 4 Всички казваха че ще е новата Преслава, след стила й на песните до 2016-та година, но май ше е новата Галена. :1000 (29): "Toчка за мен" според мен е най-яката й песен, но провокацията продава. Радвам се, че тази година благодарение на страхотните песни на Пашев и помощта на колегите й, годината й е повече от успешна, заслужава го! Каква Галена бе мило, тая грачи, а Джула пее та се къса Мен пък до днес, тази ми остава любима Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Декември 4 Report Share Публикувано Декември 4 Къса плейбека... защо не пя на няколкото фирмени концерта на живо? Звучи доста ретро и за това зарибява. Видеото - евтинджос и без вкус. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Mr. Greshen Публикувано Декември 4 Report Share Публикувано Декември 4 Къса плейбека... защо не пя на няколкото фирмени концерта на живо? Звучи доста ретро и за това зарибява. Видеото - евтинджос и без вкус. На всички концерти пя на живо- миналата година й лепнаха плейбека на записа. За тазгодишния концерт не знам. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
alisali1234 Публикувано Декември 5 Report Share Публикувано Декември 5 Пайнера има уникалната способност дори 1/10 да са пели на живо, да им се лепне после плейбек в/у изпълнението и наслагване на викове/аплодисменти. Така ако не си бил там, оставаш с впечатлението, че човека е бил на плейбек, а реално не е. Много долна практика, заради тия дето са на плейбек. И тоя клип защо пак го свалиха, к'во става с тоя смотан канал вече?! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DenFevgo Публикувано Декември 5 Report Share Публикувано Декември 5 Къса плейбека... защо не пя на няколкото фирмени концерта на живо? Звучи доста ретро и за това зарибява. Видеото - евтинджос и без вкус. Кавърът на Лепа Брена го изпя страхотно в Арената. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
IvanGatsev Публикувано Декември 5 Report Share Публикувано Декември 5 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Декември 5 Report Share Публикувано Декември 5 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ANGEL Публикувано Декември 5 Report Share Публикувано Декември 5 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Роско Публикувано Декември 5 Author Report Share Публикувано Декември 5 Никва разлика Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Senhor Публикувано Декември 5 Report Share Публикувано Декември 5 Невероятни малоумници - да искаш да наложиш нова звезда и да прецакаш брутално премиерата на най-добрата ѝ песен досега. И въпреки това ще е хит и то голям. Джулия е бъдещето на Пайнера. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Декември 5 Report Share Публикувано Декември 5 Не ми харесва. Да не говорим, че може Пайнер да не я налагат, но гаджето (Ники Пашев) сериозно инвестира в нея. И този трак няма да се помни след два месеца а така лидерка не се става. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Mr. Greshen Публикувано Декември 5 Report Share Публикувано Декември 5 Джулка е топа! Мачка! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Декември 5 Report Share Публикувано Декември 5 "За мене край си" си остава най-добрата и' песен за тази година, според мен. Тази и дуета с Константин не ми харесват. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Georgieff. Публикувано Декември 5 Report Share Публикувано Декември 5 Това момиче тази година няма слаба песен, браво! Развива се доста добре, остава само да й барнат клиповете и ще е чук. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kremito Публикувано Декември 6 Report Share Публикувано Декември 6 Винаги като я видя ми напомня на Галена.Имам чувството,че следва нейния стил и някак си ми липсва идентичност при нея.Иначе прави добри проекти. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ergeni Публикувано Декември 6 Report Share Публикувано Декември 6 Има прилични кадри. Песента е скучна. Общо взето... направили са нещо набързо, без много да го мислят. Не го виждам да се наложи. Само с количество няма как да избутат Джулия. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Декември 6 Report Share Публикувано Декември 6 Оцет Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Born to Die Публикувано Декември 6 Report Share Публикувано Декември 6 Много добро парче, Джулия е сила! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Декември 7 Report Share Публикувано Декември 7 Не ми харесва. Да не говорим, че може Пайнер да не я налагат, но гаджето (Ники Пашев) сериозно инвестира в нея. И този трак няма да се помни след два месеца а така лидерка не се става. Пашев е с жена и дете. До колкото знам, Пайнера му е връчил Джулия да я прави звезда. Яка е песента, Джулия няма слаба песен Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
cerveau Публикувано Декември 7 Report Share Публикувано Декември 7 Скука... Точката е най-добрата й песен. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
alisali1234 Публикувано Декември 7 Report Share Публикувано Декември 7 Много добра, супер. Няма слабо това момиче, новата Галена , но с повече глас и по-млада. Супер. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Декември 8 Report Share Публикувано Декември 8 Песента не е лоша. Самата певица не ми харесва. Няма нищо отличително в нея. Гласът ѝ е дебел и груб като на Галош. И всичко в нея крещи "изхабена чалгарка", което за нова изпълнителка е пагубно. Новата Преслава колкото Джена беше Нова Десислава. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
PHILIPP PLEIN Публикувано Декември 8 Report Share Публикувано Декември 8 Не ми допада. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.