Guest Kondomcho Публикувано Декември 7 Report Share Публикувано Декември 7 Музиката много зарибява, припевът също. Обаче нещо сякаш на куплетите песента се влачи. Има потенциал да се развие в хит. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
adorable Публикувано Декември 7 Report Share Публикувано Декември 7 Тия си мислят, че сме 2010. :1000 (20): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Декември 7 Report Share Публикувано Декември 7 Забавна е и музиката кефи. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
alisali1234 Публикувано Декември 7 Report Share Публикувано Декември 7 Готина е , и клипа кефи. Харесва ми. Не знам колко ще е хит, но е свежо и готино. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Декември 8 Report Share Публикувано Декември 8 Музиката прилича на "Генерал" наистина, но естествено песента на Анелия е милион пъти по-добра във всяко едно отношение! И да.... не сме вече 2010! Не ми допада текста, клипът и той, въпреки опита да е нещо комично. Едва ли ще има и 1% от успеха на "Палатка", тук само музиката ми допада. Сигурно в началото ще се забележи, но повече от хит за 2-3 месеца едва ли ще бъде. Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
alisali1234 Публикувано Декември 8 Report Share Публикувано Декември 8 Цял ден не спирам да я слушам, яко ме зариби. Факт. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано Декември 8 Report Share Публикувано Декември 8 Много забавно и зарибяващо! Хит! :1000 (33): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
alisali1234 Публикувано Декември 8 Report Share Публикувано Декември 8 Да бе, онзи ден като излезна си я пуснах и не ми хареса. Вчера я слушах два-три пъти, викам - не. Днес не я спирам, страшно яка песничка. От тия дето трябва да ги слушаш да те зарибят, кефи здраво. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.