Dominatora Публикувано на Декември 8 Report Share Публикувано на Декември 8 музика: Теодор Ташев текст: Славена аранжимент: Теодор Ташев продуцент: Славена Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Декември 8 Report Share Публикувано Декември 8 Не ми хареса........ изобщо! Имала е къде, къде по-хубави песни. Хубаво е, че все пак е решила да продължи! Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
payner_fenka Публикувано Декември 8 Report Share Публикувано Декември 8 Песента е мега яка на фона на останалите бълвочи. Клипът е средна работа. Да се постарае другия път Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Декември 8 Report Share Публикувано Декември 8 Довечера ще слушам песента, но прегледах моменти от клипа - защо вече само мангали снимат в чалга клиповете? Само те ли останаха заинтересовани към такива видеопродукции? Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
alisali1234 Публикувано Декември 8 Report Share Публикувано Декември 8 Иииии стига бееее, тая си плю на всичкото хубаво... А каква яка песен беше "Опасни играчки", какви песни имаше в Ара... затова ли напусна ма, пача?.... Гати ужаса, клипа с телефон от 2009 ли е сниман, какво е това бе, лелеее аз съм в потрес, че тия от Хит мюзик ми се виждат световно ниво покрай това... Песента е пълен потрес, цялото това нещо ме хвърли в шок. Стил еротична Сашка Васева 2003 г. Гати ужаса. УЖАС. Ииии бахти потреса. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сцената обичам лудо Публикувано Декември 8 Report Share Публикувано Декември 8 Песента е готина, харесва ми. Клипа обаче не става! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.