Dominatora Публикувано на Декември 12 Report Share Публикувано на Декември 12 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Декември 12 Report Share Публикувано Декември 12 УЖАС !!!!!!! Емилия > Преса > Ашли Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Декември 12 Report Share Публикувано Декември 12 Дъно Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Декември 12 Report Share Публикувано Декември 12 Тая вече става ОТВРАТИТЕЛНА и ДОСАДНА само с присъствието си! Отвратително животно!!!!!!!!!!!!!! Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Декември 12 Report Share Публикувано Декември 12 1) По добре е от Преса. 2) Преса+Шушана=Дъно 2) Е така се прави, кефи та, записваш, клипираш, въртиш. Таз смотла мое да е дъно, ма поне има топки и не е Преса. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Декември 12 Report Share Публикувано Декември 12 1) По добре е от Преса. 2) Преса+Шушана=Дъно 2) Е така се прави, кефи та, записваш, клипираш, въртиш. Таз смотла мое да е дъно, ма поне има топки и не е Преса. 1) И да ми е любима певица, няма да тръгна да защитавам Преслава. Разбирам защо евентуално намесваш нейното име, точно, защото тя изпълнява песента, ма, който ще да я пее - не е патентована за участия на Преса или някой друг за да ме е яд. То вече кой не започна да я пее... Пък и чух изпълнението на "Шушана" от нея и от Емилия единствено! За тази песен изобщо не знаех преди това, но всъщност факт е, че в момента е голям хит и все за нея се говори, харесва ли ми или не..... това е положението с тази песен. Самата Ашли ми е отврат, преди 2 дена пуснала песен от която нищо не става и явно това са го забелязали и продуцентите й, нека да клипираме готовия хит. Все тая, ако ще световен хит да вземе. 2) Преса си изпълнява това нещо по участия за собствен кеф, пък и хората сигурно вече го искат от нея. Аз не искам и да чуя, че тази песен се изпълнява от изпълнители като Преслава и Емилия.... Не ми харесва, ако ще сто пъти да я пускат и налагат. Това е! И да има, и да няма топки - хит в нейно изпълнение няма да го бъде просто. Най-голямото дъно е точно това по мое мнение! Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
anelia Публикувано Декември 12 Report Share Публикувано Декември 12 Това не се слуша... Мога да кажа че където и да мина се чува Шушава на Преслава и Наско !! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Декември 13 Report Share Публикувано Декември 13 1) И да ми е любима певица, няма да тръгна да защитавам Преслава. Разбирам защо евентуално намесваш нейното име, точно, защото тя изпълнява песента, ма, който ще да я пее - не е патентована за участия на Преса или някой друг за да ме е яд. То вече кой не започна да я пее... Пък и чух изпълнението на "Шушана" от нея и от Емилия единствено! За тази песен изобщо не знаех преди това, но всъщност факт е, че в момента е голям хит и все за нея се говори, харесва ли ми или не..... това е положението с тази песен. Самата Ашли ми е отврат, преди 2 дена пуснала песен от която нищо не става и явно това са го забелязали и продуцентите й, нека да клипираме готовия хит. Все тая, ако ще световен хит да вземе. 2) Преса си изпълнява това нещо по участия за собствен кеф, пък и хората сигурно вече го искат от нея. Аз не искам и да чуя, че тази песен се изпълнява от изпълнители като Преслава и Емилия.... Не ми харесва, ако ще сто пъти да я пускат и налагат. Това е! И да има, и да няма топки - хит в нейно изпълнение няма да го бъде просто. Най-голямото дъно е точно това по мое мнение! Тая простакеса ми е отврат и на мене, което не променя факта, че докарва Шушаната къде къде по-добре от Преса. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано Декември 13 Report Share Публикувано Декември 13 За първи път виждам/чувам някоя да кавърдиса мъжка песен и да й снима клип, без дори да промени текста така че да пасва за жена. :1000 (10): Западналите Касъмови съвсем са изчаткали в стремежа си да получат малко слава. Жалки са. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Декември 13 Report Share Публикувано Декември 13 По-добре е от на Преса циганското изпълнение. Така се прави - ако ще записваш песен, имай топки да я издадеш и клипираш. С клипчета в ютюб всеки може. Браво на Ашли, въпреки че не харесвам песента в ничие изпълнение! Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Декември 13 Report Share Публикувано Декември 13 Оффф къде се мъчи и тази, като не става... Потрес и дъно! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
wedgewood Публикувано Декември 13 Report Share Публикувано Декември 13 Тия следват съдбата на Веселина ТВ, Алисия да си обира крушите. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.