Mr. Greshen Публикувано на Декември 13 Report Share Публикувано на Декември 13 Продуцент: Пайнер ООД музика и аранжимент: Радомир Кишев текст: Петя Радева режисьор и сценарист: Людмил Иларионов - Люси оператор: Иван Иванов Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
alisali1234 Публикувано Декември 13 Report Share Публикувано Декември 13 Най-смотаната и песен ever. Досра ми се като я чух, изтраех до 1:21. Клипа е смотан. Люси нещо се подиграва с нея ми се струва. Кишев може да има хит само ако го пее Преслава, заради това, че го пее тя. Не и в други случаи. И някакви посредствени неща за Алисия. Това повече няма да си го пусна. Наистина ТЪПА песен. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
чушка. Публикувано Декември 13 Report Share Публикувано Декември 13 Нулев шанс за хит. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Декември 13 Report Share Публикувано Декември 13 Ужас Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Декември 13 Report Share Публикувано Декември 13 Искаме качество а не количество Калиту. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Декември 13 Report Share Публикувано Декември 13 Песен - реклама на PLAZZA ! И точно ft. Константин след края на шоуто. Ми, много добре премислено, но с тази песен няма да ти се получи щото просто започна тая година да си пускаш тъпи песни и това си е. На мен само Que pasa ми хареса... Ни измисления дует, ни ft. Азис песента - не се сещам името, онази лятната също, сега и това. Нещо й стана на Кали, започна да предлага прекалено посредствени неща. Сигурно ще каже пак, че това върви. Тук върви единствено реклама на заведението на Константин, освен в къщата, сега вече си има и песен - емблемка. По-добре да побърза и да пусне нещо като песните до "Хайде, вдигни й", а не да се излага сега с това! (В Plazza) Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Декември 13 Report Share Публикувано Декември 13 Пайнер само пумии ли ще пускат последния месец ? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ergeni Публикувано Декември 13 Report Share Публикувано Декември 13 Тая песен от 2008ма ли е? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
alisali1234 Публикувано Декември 13 Report Share Публикувано Декември 13 Заглавието ме подсеща за Джена - "В рая", от първия и албум. Готина песничка, много я слушах тогава. И сега в колата го имам албума и си ги пускам тия песни от време на време. Кали да хване Пашев да и направи свястна песен, от дуета с Емануела не е видяла нищо хубаво. Може би "Каква съм луда" ли как беше там, имаше някакъв успех, но в никакъв случай хит. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Декември 16 Report Share Публикувано Декември 16 Във форума Кали си я плюят по инерция. Куплетите са много добри, но припева е по-слаб. И все пак е много по-добра от други шитове които излезнаха напоследък. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
alisali1234 Публикувано Декември 29 Report Share Публикувано Декември 29 Тя тая инерция не е насъбрана току-така... Иначе целия клип е уникален, MTV може да им завидят... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.