Dominatora Публикувано на Декември 15 Report Share Публикувано на Декември 15 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Декември 15 Report Share Публикувано Декември 15 Тва момиче си пропиля потенциала заради такива хиени като Андреа и Крум. Много тъп проект. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Декември 15 Report Share Публикувано Декември 15 Хит ! мачкай Сузи Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Декември 15 Report Share Публикувано Декември 15 Музиката е яка и Сузанита ме кефи как пее, но припева и тая глупост "бара-барам барабана" тотално разваля песента. Иначе е най-поносимото нещо от Крум в последно време и то най-вече Сузанита го прави такова, кефи ме как е изпяла песента. Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Декември 15 Report Share Публикувано Декември 15 Тва момиче си пропиля потенциала заради такива хиени като Андреа и Крум. Много тъп проект. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
alisali1234 Публикувано Декември 15 Report Share Публикувано Декември 15 Не е брутално зле, ама не е и добре. Средно. Особено в началото бие на ретро. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Декември 15 Report Share Публикувано Декември 15 на Оцко ли е Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dominatora Публикувано Декември 15 Author Report Share Публикувано Декември 15 на Оцко ли е Попитай Крум защото в канала няма описание ама едва ли е, Оцко Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
hrsata Публикувано Декември 15 Report Share Публикувано Декември 15 Много зле,но Сузанита изглежда много яка в кадрите Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Декември 15 Report Share Публикувано Декември 15 Уникална тъпотия. За мизерния клип и отчайващите визии и на двамата пък да не говорим. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Декември 15 Report Share Публикувано Декември 15 СКАНДАЛНО Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Декември 16 Report Share Публикувано Декември 16 Много ме кефи Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
lucellent Публикувано Декември 18 Report Share Публикувано Декември 18 Крум на по-голям педал не можа ли да се направи? Особено в края, с този близък план, става ми неудобно да го гледам... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
alisali1234 Публикувано Декември 19 Report Share Публикувано Декември 19 Все едно гледам Адриана и Джамайката, клипа е смеска м/у "Панамера" и "А ти си марка", даже визията на Сузанита бие на почти същата от марката. Страшно нещо. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kи®o Публикувано Декември 28 Report Share Публикувано Декември 28 Много яко започва песента. Не е от най добрите нито на Крум, нито на Сузанита, но определено зарибява. Много ме радва най-вече музиката в първите 10 сек. Цитирай Report ПАЙНЕРСКИ КЛИПОВЕ HDSQ VBOX 7 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.