Western Публикувано Декември 17 Report Share Публикувано Декември 17 Не те видях от върха. Над теб съм за тва Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Декември 17 Report Share Публикувано Декември 17 Над теб съм за тва Няма по-висок връх от моя. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Декември 17 Report Share Публикувано Декември 17 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Western Публикувано Декември 17 Report Share Публикувано Декември 17 Няма по-висок връх от моя. Церемонията започва, ако сте приключили с чистенето на залата напуснете. Мерси! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Декември 17 Author Report Share Публикувано Декември 17 Stela заголи бедра: Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Декември 17 Report Share Публикувано Декември 17 Кака Кели: Дано Господ ми прости, че съгреших с Конди, изшияса - обаче не можа! С: Здравей, Кели, много смирен ми се струваш тази вечер. Преслава възвърна позиции, какво се случва с твоята кариера. До моите скромни уши достигна слух, че имаш желание да подобриш рекорда й като грабнеш 13 пъти статуетката "Най-голям фен"... К: Да, разбира се, Преслава е религия, затова и реших да се посветя на Бог. Тази година ще ми е за четвърти път... С: Така ли?! (пита смутено) До моите скромни уши достигна слух, че Майката на Кеми се е опитала да ти отреже ... за всичките изневери с Кондомчо, вярно ли е? К: Ох, десният прешлен се обажда и левият, ох, ох... С:Какво е това, което носиш със себе си? К:Действително психарката се опита да ме скопи, но преди това аз откъснах парче от ... на мъжа й и си направих амулет за щастие, късмет и любов. С:?!?!?! К:Дано Господ ми прости, че съгреших с Конди (моли се), защото изшияса - ох, ох и лумбагото - не можаха. :roll1: Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
rette_mich. Публикувано Декември 17 Report Share Публикувано Декември 17 Добър вечер на всички от мен след 6-7 години забрава в Рамания! Време е за нови скандали от световна величина! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Декември 17 Author Report Share Публикувано Декември 17 И Denis решен в червено: Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Декември 17 Report Share Публикувано Декември 17 Церемонията започва, ако сте приключили с чистенето на залата напуснете. Мерси! Добре,чао. очаквам Ви след церемонията да ми изчистите пуканките. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Brian Публикувано Декември 17 Report Share Публикувано Декември 17 Церемонията започва, ако сте приключили с чистенето на залата напуснете. Мерси! :roll1: Цитирай Report 3>PBG>>>The Pirates Of Bulgaria<<<PBG<3 R.I.P. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Декември 17 Report Share Публикувано Декември 17 Церемонията започва, ако сте приключили с чистенето на залата напуснете. Мерси! Смаза! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSimeonova Публикувано Декември 17 Report Share Публикувано Декември 17 xroflx9 показа сочни зърнени продукти! :roll1: Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
heartless Публикувано Декември 17 Report Share Публикувано Декември 17 И аз съм тук Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Декември 17 Report Share Публикувано Декември 17 Церемонията започва, ако сте приключили с чистенето на залата напуснете. Мерси! Мачкай приятелко, нали сме си блондинки! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Декември 17 Report Share Публикувано Декември 17 "Здрава съм! 😗" Но лицето ти е пришито. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Western Публикувано Декември 17 Report Share Публикувано Декември 17 Започваме обещаващо Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Декември 17 Report Share Публикувано Декември 17 Церемонията започва, ако сте приключили с чистенето на залата напуснете. Мерси! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Декември 17 Report Share Публикувано Декември 17 Церемонията започва, ако сте приключили с чистенето на залата напуснете. Мерси! Ах каква си антилопа, газела ... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Декември 17 Author Report Share Публикувано Декември 17 Другите интервюта - ще видим по време на церемонията! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ribaton Публикувано Декември 17 Report Share Публикувано Декември 17 а добър вечер Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Декември 17 Author Report Share Публикувано Декември 17 ГОТОВИ ЛИ СТЕ? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Декември 17 Report Share Публикувано Декември 17 Гримьорните ще гръмнат от интриги. Добре, че съм с отделна, вие просто не сте ми на нивото Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Декември 17 Report Share Публикувано Декември 17 Щом кралицата е тук защо да не сме готови? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Декември 17 Report Share Публикувано Декември 17 Гримьорните ще гръмнат от интриги. Добре, че съм с отделна, вие просто не сте ми на нивото Да клекна, че да го стигна? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Декември 17 Report Share Публикувано Декември 17 Гримьорните ще гръмнат от интриги. Добре, че съм с отделна, вие просто не сте ми на нивото Мачкаш Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.