DevilWish Публикувано на Декември 18 Report Share Публикувано на Декември 18 музика и аранжимент: Don Christo Kemanetzidis текст: Анастасия Мавродиева и Sakis Coucos режисьор, сценарист и оператор: Николай Скерлев Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Декември 18 Author Report Share Публикувано Декември 18 Прекрасна песен! Гласът на Емилия може да направи една песен наистина вълшебна, както прави с тази! Най-хубавия коледен проект и като видео и като мелодия, текст, изпяване. Перфектна е! Определено успя да ме зарадва и ми стана още по-празнично. Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
heartless Публикувано Декември 18 Report Share Публикувано Декември 18 Много хубава песен, Емилия е прекрасна! Ето откъде са били кадрите в "Папараци" Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
adorable Публикувано Декември 18 Report Share Публикувано Декември 18 Харесва ми. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSimeonova Публикувано Декември 18 Report Share Публикувано Декември 18 Емилия да не се е изрусила отново?Изглежда ослепително!Много хубаво изпяване,клип,забелязах и малкия е там.Хубава коледна песничка Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
mimchyyy9 Публикувано Декември 18 Report Share Публикувано Декември 18 Много е добра!!! Браво!! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.