Starboy Публикувано на Декември 20 Report Share Публикувано на Декември 20 Цитирай Report Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Декември 20 Report Share Публикувано Декември 20 ами не знам няма провокация, няма скандал Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
PHILIPP PLEIN Публикувано Декември 20 Report Share Публикувано Декември 20 Изчерпа се! Луцифера си остава 🔝! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Декември 20 Report Share Публикувано Декември 20 Първата й песен, която ми хареса от първия път. Не звучи като хит обаче. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Декември 20 Author Report Share Публикувано Декември 20 Тракът е супер, жесток бас, закачлив текст.. точно за дискотеките. Браво! Цитирай Report Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Декември 20 Report Share Публикувано Декември 20 Изчерпа се! +1 Дори нямаше и половин година и вече залезе. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сцената обичам лудо Публикувано Декември 20 Report Share Публикувано Декември 20 Ясно беше, че тая няма да я бъде! Всъщност тя май не блести с гласови данни? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Декември 20 Report Share Публикувано Декември 20 Много яка песничка. Харесва ми! Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Brian Публикувано Декември 20 Report Share Публикувано Декември 20 Нищо нейно не ми е харесвало. Цитирай Report 3>PBG>>>The Pirates Of Bulgaria<<<PBG<3 R.I.P. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Декември 21 Report Share Публикувано Декември 21 Autotune-а на макс. :1000 (29): Не ми харесва. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Wild_Style Публикувано Декември 21 Report Share Публикувано Декември 21 Мастър Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Декември 21 Report Share Публикувано Декември 21 Ужасна като всичките й. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
alisali1234 Публикувано Декември 21 Report Share Публикувано Декември 21 Грам не се е ориентирала какво точно смята да "пее" и как да го представи, клипа не знам кой го е снимал, но е зле. Песента е смотана, залязва това момиче. Май само тройката "Гери/Тита/Дара/ в момента интересува хората, остатъка е зле. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.