Todorov Публикувано на Декември 20 Report Share Публикувано на Декември 20 Обсъждайте всичко свързано с Ивана. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Декември 20 Report Share Публикувано Декември 20 Ключ. Правят се теми само за действащи певици, а тая я слушат само в кръчми на селца които ги няма дори на картата. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Декември 20 Report Share Публикувано Декември 20 Ключ. Правят се теми само за действащи певици, а тая я слушат само в кръчми на селца които ги няма дори на картата. Ивана се пее и по кръчмите в големите градове. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Декември 20 Report Share Публикувано Декември 20 Ключ. Правят се теми само за действащи певици, а тая я слушат само в кръчми на селца които ги няма дори на картата. То пък Андрейчето и там я не викат да пее. Залезе по бързо и от Ивана! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Декември 20 Report Share Публикувано Декември 20 Ивана е с legend статус, така че не виждам проблем да има тема за нея. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Декември 20 Report Share Публикувано Декември 20 Фенове на мешана скара да не ми опонират. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Декември 20 Report Share Публикувано Декември 20 Фенове на мешана скара да не ми опонират. Нито, такивата на Бухтата Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Декември 20 Report Share Публикувано Декември 20 Фенове на мешана скара да не ми опонират. Не съм фен на Ивана от лапе,но това да казваш,че я е пеят само по села е абсолютна глупост. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Todorov Публикувано Декември 20 Author Report Share Публикувано Декември 20 :1000 (19): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Декември 20 Report Share Публикувано Декември 20 Не съм фен на Ивана от лапе,но това да казваш,че я е пеят само по села е абсолютна глупост. В България къде има градове? Големи и малки села, а нея главно в малките я слушат, защото живеят 10 години назад. :1000 (29): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Декември 20 Report Share Публикувано Декември 20 В България къде има градове? Големи и малки села, а нея главно в малките я слушат, защото живеят 10 години назад. :1000 (29): Това че си видял малко свят в Германия не означава,че в България няма градове. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Декември 20 Report Share Публикувано Декември 20 Това че си видял малко свят в Германия не означава,че в България няма градове. Ти не ме познаваш за да ми даваш наклон на чепа. Аз съм живял в Атина 10 години, а ти? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Декември 20 Report Share Публикувано Декември 20 Спрете се. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Декември 20 Report Share Публикувано Декември 20 Ти не ме познаваш за да ми даваш наклон на чепа. Аз съм живял в Атина 10 години, а ти? Е и? Ако щеш и 50 години да си живял на Хаваите с това селско самочувствие си оставаш ниво село Ягода. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Todorov Публикувано Декември 20 Author Report Share Публикувано Декември 20 Е и? Ако щеш и 50 години да си живял на Хаваите с това селско самочувствие си оставаш ниво село Ягода. Клааас, клаас. бравооо Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Боби Публикувано Декември 21 Report Share Публикувано Декември 21 В тази връзка, Ивана има ли намерение да издава песни или тази част от кариерата ѝ приключи? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
alisali1234 Публикувано Декември 21 Report Share Публикувано Декември 21 Факт е, че като видиш Ивана освен за кюфтета и бира, за друго не се сещаш... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Todorov Публикувано Декември 22 Author Report Share Публикувано Декември 22 В тази връзка, Ивана има ли намерение да издава песни или тази част от кариерата ѝ приключи? Разбира се, че ще издава Да видим дали като самопродуциращ се изпълнител. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Todorov Публикувано Декември 22 Author Report Share Публикувано Декември 22 Факт е, че като видиш Ивана освен за кюфтета и бира, за друго не се сещаш... От тези дни: Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Декември 22 Report Share Публикувано Декември 22 Сериозно ли е аут от Пайнер? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Декември 22 Report Share Публикувано Декември 22 От тези дни: Жив травестит. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Декември 22 Report Share Публикувано Декември 22 От тези дни: С Методи Шопов? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Todorov Публикувано Декември 22 Author Report Share Публикувано Декември 22 С Методи Шопов? да Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Декември 22 Report Share Публикувано Декември 22 да Знам аз много добре кой е Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
lucas Публикувано Декември 22 Report Share Публикувано Декември 22 Ивана няма да напусне Пайнер.Сигурен съм Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.