Guest Kondomcho Публикувано Март 7 Report Share Публикувано Март 7 Хубав въпрос. Но иначе в "Споделено с Камелия" двете бяха като първи дружки... Ако знаеш как потриваше ръце, като се срина твоята и как обясняваше като професор в университет защо се било получило така. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Март 7 Report Share Публикувано Март 7 Ако знаеш как потриваше ръце, като се срина твоята и как обясняваше като професор в университет защо се било получило така. Гледала съм интервюта, в които е зачеквала темата, да. Бяха много сериозна конкуренция двете на турне 2006, а и знаем за случката около "Диаманти", 2001 година също, наградата за певица на десетилетието от Планета и т.н. Ние с теб също бяхме коментирали причините за този "срив". Въпреки че аз харесвам повече песни на леля от 2008 - насам. Да кажем - срив по отношение на награди и дискотечни хитове. За мен тя не е спряла да прави добри неща. Номинациите тук за десетилетието открехват някои от тях. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
adorable Публикувано Март 7 Report Share Публикувано Март 7 Ако знаеш как потриваше ръце, като се срина твоята и как обясняваше като професор в университет защо се било получило така. Да, все пак това за Троянския кон не го измислих аз, както се опита да изманипулираш нещата оня ден. :1000 (29): :1000 (29): :1000 (29): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Март 7 Report Share Публикувано Март 7 Да, все пак това за Троянския кон не го измислих аз, както се опита да изманипулираш нещата оня ден. :1000 (29): :1000 (29): :1000 (29): Мен затова от сегашна гледна точка на пораснал човек ме кефи Глория и желязната й дисциплина относно изказвания. Никъде не си е позволявала да плюе или злорадства за колега, поне аз не съм чувал за такива случаи. На Мис Чипровци криви й бяха Глория, Деси Слава, Гергана, Ивана, Емилия, Преслава, Андреа, Азис. Сигурно забравям някой. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Март 7 Report Share Публикувано Март 7 На Мис Чипровци криви й бяха Глория, Деси Слава, Гергана, Ивана, Емилия, Преслава, Андреа, Азис. Сигурно забравям някой. Ицо хазарта... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
adorable Публикувано Март 7 Report Share Публикувано Март 7 Мен затова от сегашна гледна точка на пораснал човек ме кефи Глория и желязната й дисциплина относно изказвания. Никъде не си е позволявала да плюе или злорадства за колега, поне аз не съм чувал за такива случаи. На Мис Чипровци криви й бяха Глория, Деси Слава, Гергана, Ивана, Емилия, Преслава, Андреа, Азис. Сигурно забравям някой. Ама това при Глория не е поза обаче - нея наистина не я интересува, колегиална е, гледа си канчето, не се старае да се хареса на някого. На промоцията си в Найт флайт ги покани всичките още на концерта в НДК, без да е близка с повече от половината дори - и всички отидоха. Възпитана е жената. И да си има антипатии, си ги запазва за себе си. Обаче в някои от последните интервюта цитира стари песни на Ивана и Камелия и освен тях и Тони Дачева, пред която се прекланя и чието приятелство е най-истинското в поп-фолка, за други не е казвала толкова често добри думи напоследък. Така че с другите - и да са имали вражди, са ги преживели. Само тука не ги преживяха. А при Кама има голяма доза пр в цялата работа. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Март 7 Report Share Публикувано Март 7 Камче усети слабите моменти на Преси през 2013 и в началото на 2014 и съвсем осъзнато и с цел я захапваше тогава, за да я очерни допълнително и току виж повтори историята на Калудова от 2007, но уви - лисаната пак им обърка сценариите Цитирай Report Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Март 7 Report Share Публикувано Март 7 Камче усети слабите моменти на Преси през 2013 и в началото на 2014 и съвсем осъзнато и с цел я захапваше тогава, за да я очерни допълнително и току виж повтори историята на Калудова от 2007, но уви - лисаната пак им обърка сценариите Ала не усети своят слаб период с "Престъпно е" и преди това. Хитруша си е Камзи. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Март 7 Report Share Публикувано Март 7 Камче усети слабите моменти на Преси през 2013 и в началото на 2014 и съвсем осъзнато и с цел я захапваше тогава, за да я очерни допълнително и току виж повтори историята на Калудова от 2007, но уви - лисаната пак им обърка сценариите Навсякъде повтаряше как е фенка на "старата Преслава". Някой кралски няма ли да подкрепи леля в Сигнал, при отсъствието на Глорче в Най-харесвана певица... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
dan!el Публикувано Март 8 Report Share Публикувано Март 8 Някой кралски няма ли да подкрепи леля в Сигнал, при отсъствието на Глорче в Най-харесвана певица... Не! Кралските са фенове и на Емилия... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Март 8 Report Share Публикувано Март 8 Не! Кралските са фенове и на Емилия... Сигурно редовно си пускат микса на Наско Ментата... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Venci Публикувано Март 12 Report Share Публикувано Март 12 Ванчето е направила фурор в Лондон... билетите свършили седмица преди концерта. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Март 14 Report Share Публикувано Март 14 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Март 14 Report Share Публикувано Март 14 1 милион за хита "Не целувах по устните" Цитирай Report Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Март 15 Report Share Публикувано Март 15 Защо клипът към "Безумна цена" е свален от канала на Пайнер в ютюб?! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
adorable Публикувано Март 16 Report Share Публикувано Март 16 Защо клипът към "Безумна цена" е свален от канала на Пайнер в ютюб?! Пак нещо са правили тия, аман от тях. Песента е велика иначе. Клипът е много гъзарски за тогава, браво на оператора най-вече. Тази балада също е с много силно послание и я предпочитам пред другата й песен за Господ: Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Venci Публикувано Март 16 Report Share Публикувано Март 16 Пак нещо са правили тия, аман от тях. Песента е велика иначе. Клипът е много гъзарски за тогава, браво на оператора най-вече. Тази балада също е с много силно послание и я предпочитам пред другата й песен за Господ: Това ми е в топ 5 на най-докосващите песни!!! Много е тъжна и винаги ме разчувства! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Март 19 Report Share Публикувано Март 19 Само аз ли виждам кръст в началото на клипа, от 0:18 до 0:21? Това е някакъв божи знак. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Март 19 Report Share Публикувано Март 19 Мръсницата ми тя... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Март 21 Report Share Публикувано Март 21 Доста добър клип на лелинка, а сякаш пренебрегван. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Venci Публикувано Март 21 Report Share Публикувано Март 21 Доста добър клип на лелинка, а сякаш пренебрегван. Аз пък мисля, че тогава се оцени, повечето изтъкнаха, че е добър. Помня, че Марго беше пуснала в Нов фолк статия, че това парче ще върне Ивана в топа. Още 2008 я отписваха, след като лепнаха на Преса наградите, а ето, че 10 години по-късно пуска "Твое копие", отслабва и пак е сред коментираните. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Март 21 Report Share Публикувано Март 21 Аз пък мисля, че тогава се оцени, повечето изтъкнаха, че е добър. Помня, че Марго беше пуснала в Нов фолк статия, че това парче ще върне Ивана в топа. Още 2008 я отписваха, след като лепнаха на Преса наградите, а ето, че 10 години по-късно пуска "Твое копие", отслабва и пак е сред коментираните. Въпросната статия беше за "По дяволите Рая"! Която я няма в канала в тубата, което е скандално - все пак е авторска на Даниел Ганев и Таня Палазова! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Venci Публикувано Март 21 Report Share Публикувано Март 21 Въпросната статия беше за "По дяволите Рая"! Която я няма в канала в тубата, което е скандално - все пак е авторска на Даниел Ганев и Таня Палазова! За "Падни на колене" е, ще снимам статията, ако ми попадне списанието. Иначе "Рая" я имаше, явно са я изпуснали при връщането на клиповете, но скоро ще ги има всички. Кака е подала на Пайнерци всичко, което са забравили да качат. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Март 21 Report Share Публикувано Март 21 За "Падни на колене" е, ще снимам статията, ако ми попадне списанието. Иначе "Рая" я имаше, явно са я изпуснали при връщането на клиповете, но скоро ще ги има всички. Кака е подала на Пайнерци всичко, което са забравили да качат. Сигурна съм, че статията гласеше "По дяволите Рая" ще върне Ивана сред топ имената"... Те май доста неща са забравили да качат тия простаци! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Venci Публикувано Март 21 Report Share Публикувано Март 21 Сигурна съм, че статията гласеше "По дяволите Рая" ще върне Ивана сред топ имената"... Няма да спорим, "Коленете" е. 😁 Утре ще качат филма от концерта в Лондон. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.