xroflx9 Публикувано Март 23 Report Share Публикувано Март 23 Пожар е тя! В Брадъра - надали, но в нов клип на палаво парче с хитър текст - съм ЗА! Бас ловя, че тогава моралистите тук, ще нададт вой до небесата, ако това се случи. Нещо като "да не би да ти е златен...на ръката Ролекса!" и да покаже малко бедър. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Март 23 Report Share Публикувано Март 23 Нещо като "да не би да ти е златен...на ръката Ролекса!" и да покаже малко бедър. Само бедър ли? Искам и цица, дупе, да пъшка на воля, както още в "Палавник", а после в "Точка 18", на което Калинче се възмущава! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Март 23 Report Share Публикувано Март 23 Само бедър ли? Искам и цица, дупе, да пъшка на воля, както още в "Палавник", а после в "Точка 18", на което Калинче се възмущава! Колкото повече толкова по-добре. На пъшкането в "Точка 18" и аз се шокирах като я чух за първи път. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Март 23 Report Share Публикувано Март 23 Колкото повече толкова по-добре. На пъшкането в "Точка 18" и аз се шокирах като я чух за първи път. Трябваше да стане хит! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Март 23 Report Share Публикувано Март 23 Трябваше да стане хит! Кралете също Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Март 23 Report Share Публикувано Март 23 Кралете също "Кралете" е за коша! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Март 23 Report Share Публикувано Март 23 "Кралете" е за коша! Мен много ме кефи не знам защо. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Март 24 Report Share Публикувано Март 24 Време е Ивана лятото да пусне три песни - една бърза, една балада и една като ''Твое копие''. Ще ни припомни 2005 и 2006. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Март 24 Report Share Публикувано Март 24 Време е Ивана лятото да пусне три песни - една бърза, една балада и една като ''Твое копие''. Ще ни припомни 2005 и 2006. Чудесна идея! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Todorov Публикувано Март 24 Author Report Share Публикувано Март 24 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Март 24 Report Share Публикувано Март 24 От нахаканите песни на Ивана харесвам Време за мъже. Уникална :1000 (29): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Venci Публикувано Март 24 Report Share Публикувано Март 24 От нахаканите песни на Ивана харесвам Време за мъже. Уникална :1000 (29): Майка ми винаги се залива от смях, като гледа клипа... заради мъжа. 😁😁😁 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Март 24 Report Share Публикувано Март 24 Ивана или Глория във ВИП Брадър биха счупили всякакви рекорди за рейтинг и платени хонорари. Мистични, известни, обичани и мразени. Но няма как да стане за съжаление. Те мъжете до себе си не искат да разкрият, камо ли да се появяват негримирани и подпухнали в национален ефир. Хората имаха големи очаквания от Преслава, но участието й беше пълно разочарование. Подхилкване, пасивно спотайване в ъгъла (случайно да не кажем нещо и да ни помислят за тъпи), фалшиви лицемерни приятелства и любовни увлечения и грандиозната лъжа, че излизала понеже не може да номинира - всички й били сипматични. Калудова поне би била по-интересна и ще има какво да каже. Може би като приближи шейсетака да размисли. Някои пенсионери изживяват втори пубертет на дърти години. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dominatora Публикувано Март 24 Report Share Публикувано Март 24 Ивана или Глория във ВИП Брадър биха счупили всякакви рекорди за рейтинг и платени хонорари. Мистични, известни, обичани и мразени. Но няма как да стане за съжаление. Те мъжете до себе си не искат да разкрият, камо ли да се появяват негримирани и подпухнали в национален ефир. Хората имаха големи очаквания от Преслава, но участието й беше пълно разочарование. Подхилкване, пасивно спотайване в ъгъла (случайно да не кажем нещо и да ни помислят за тъпи), фалшиви лицемерни приятелства и любовни увлечения и грандиозната лъжа, че излизала понеже не може да номинира - всички й били сипматични. Калудова поне би била по-интересна и ще има какво да каже. Може би като приближи шейсетака да размисли. Някои пенсионери изживяват втори пубертет на дърти години. Не ми се вярва нито едната нито другата да влезе най вече пък за Глория чувал съм че е имала предложения и е отказвала многократно Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Март 24 Report Share Публикувано Март 24 Ивана и Глория са тежки и егоцентрични характери. Знаят, че няма да се понравят на всички и са прави. Има го и страха като момент да не се изсерат на дългогодишните си кариери... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
gogo Публикувано Март 25 Report Share Публикувано Март 25 Ивана или Глория във ВИП Брадър биха счупили всякакви рекорди за рейтинг и платени хонорари. Мистични, известни, обичани и мразени. Но няма как да стане за съжаление. Те мъжете до себе си не искат да разкрият, камо ли да се появяват негримирани и подпухнали в национален ефир. Хората имаха големи очаквания от Преслава, но участието й беше пълно разочарование. Подхилкване, пасивно спотайване в ъгъла (случайно да не кажем нещо и да ни помислят за тъпи), фалшиви лицемерни приятелства и любовни увлечения и грандиозната лъжа, че излизала понеже не може да номинира - всички й били сипматични. Калудова поне би била по-интересна и ще има какво да каже. Може би като приближи шейсетака да размисли. Някои пенсионери изживяват втори пубертет на дърти години. Толкова пасивна, че скандалът с Богданов вилня 1 седмица. Абе преиначавате нещата както ви изнася... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Март 25 Report Share Публикувано Март 25 Толкова пасивна, че скандалът с Богданов вилня 1 седмица. Абе преиначавате нещата както ви изнася... Е то беше заради него, не заради нея. Пасивна си беше, но не знам защо някой е очаквал нещо различно от най-актуалната и същевременно легендарна певица в съвременната музика. Ивана както върви нищо чудно да я видим в риалити, закъсала да си реанимира кариерата си, по подобие на Кичка, Маргарита Хранова и други. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Март 25 Report Share Публикувано Март 25 Е то беше заради него, не заради нея. Пасивна си беше, но не знам защо някой е очаквал нещо различно от най-актуалната и същевременно легендарна певица в съвременната музика. Ивана както върви нищо чудно да я видим в риалити, закъсала да си реанимира кариерата си, по подобие на Кичка, Маргарита Хранова и други. Очевидно страдаш... Аз и леля ми не сме виновни, за което... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Март 25 Report Share Публикувано Март 25 Е то беше заради него, не заради нея. Пасивна си беше, но не знам защо някой е очаквал нещо различно от най-актуалната и същевременно легендарна певица в съвременната музика. Ивана както върви нищо чудно да я видим в риалити, закъсала да си реанимира кариерата си, по подобие на Кичка, Маргарита Хранова и други. Въпреки че още не е изорала дъното и има какво да се желае в тая посока, тази година нищо чудно да я видим. Има да демонстрира новата си вталена осанка, сега е момента да се покаже навсякъде. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Март 25 Report Share Публикувано Март 25 Е то беше заради него, не заради нея. Пасивна си беше, но не знам защо някой е очаквал нещо различно от най-актуалната и същевременно легендарна певица в съвременната музика. Ами например, за да е интересна на зрителите и да си оправдае хонорара. Знаем, че в живота никак не е пасивна.. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Март 25 Report Share Публикувано Март 25 не знам защо някой е очаквал нещо различно от най-актуалната и същевременно легендарна певица в съвременната музика. Нееее, ние не сме вманиачени на тема "Преслава", неееее... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Venci Публикувано Март 25 Report Share Публикувано Март 25 Прекрасна!!! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
VLAD Публикувано Март 25 Report Share Публикувано Март 25 Кралица! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Март 25 Report Share Публикувано Март 25 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Venci Публикувано Март 25 Report Share Публикувано Март 25 Убийствен текст!!! Днес преоткрих и "Пирова победа"- адската песен с разтърсващо изпяване и текст!!! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.