Боби Публикувано Март 26 Report Share Публикувано Март 26 12 години по-късно и все още недостижима! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Venci Публикувано Март 26 Report Share Публикувано Март 26 12 години по-късно и все още недостижима! Оо, Боби, къде се загуби? Иначе това е най-якото представяне на Звездата! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Март 26 Report Share Публикувано Март 26 Днес се навършват 10 години от появата на "Ти си най-най" - мен си ме кефи, пък! Цитирай Report Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
plambata Публикувано Март 26 Report Share Публикувано Март 26 Убийствен текст!!! Днес преоткрих и "Пирова победа"- адската песен с разтърсващо изпяване и текст!!! Как чак днес си я преоткрил? Тази песен ми носи просто неописуема емоция. Има едно такова толкова минорно, чак зловещо звучене. Изпълнението е толкова въздействащо (особено на припева), че няма накъде повече - просто лелче те пренася в дома на тези двамата в развода и преживяваш драмата им. А за текста каквото и да се каже ще е малко - "Багажът е поделен - вина за теб, дете за мен"... Абе няма равна Ивана - мечтата ми е да пусне един албум целият с песни като тази и "Нека пак да се излъжем", която ми е другата адски въздействаща нейна песен. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Venci Публикувано Март 26 Report Share Публикувано Март 26 Как чак днес си я преоткрил? Тази песен ми носи просто неописуема емоция. Има едно такова толкова минорно, чак зловещо звучене. Изпълнението е толкова въздействащо (особено на припева), че няма накъде повече - просто лелче те пренася в дома на тези двамата в развода и преживяваш драмата им. А за текста каквото и да се каже ще е малко - "Багажът е поделен - вина за теб, дете за мен"... Абе няма равна Ивана - мечтата ми е да пусне един албум целият с песни като тази и "Нека пак да се излъжем", която ми е другата адски въздействаща нейна песен. Честно казано преди харесвах повече бързите песни на Ивана, тези, които гърмяха отвсякъде. Сега, на 24 обръщам повече внимание и преоткривам тези, най-тежките, най-въздействащите, като "Пирова победа", "Влак за нещастници", "Кръв ми капе от сърцето" и "Не ме боли". Няма друга с такива текстове и толкова емоционално изпяти. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
plambata Публикувано Март 26 Report Share Публикувано Март 26 Честно казано преди харесвах повече бързите песни на Ивана, тези, които гърмяха отвсякъде. Сега, на 24 обръщам повече внимание и преоткривам тези, най-тежките, най-въздействащите, като "Пирова победа", "Влак за нещастници", "Кръв ми капе от сърцето" и "Не ме боли". Няма друга с такива текстове и толкова емоционално изпяти. При мен е точно обратното. Не че не съм се кефил на най-големите й хитове, но Ивана ми стана топ любимка точно с тези песни. Може би и защото нейните хитове буквално течаха от чешмата няколко години наред и в един момент е нормално малко да писнат. С толкова много на брой и толкова масови хитове мисля, че може да се похвали освен нея само и единствено Тони Дачева в първите години на фолка. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Venci Публикувано Март 26 Report Share Публикувано Март 26 При мен е точно обратното. Не че не съм се кефил на най-големите й хитове, но Ивана ми стана топ любимка точно с тези песни. Може би и защото нейните хитове буквално течаха от чешмата няколко години наред и в един момент е нормално малко да писнат. С толкова много на брой и толкова масови хитове мисля, че може да се похвали освен нея само и единствено Тони Дачева в първите години на фолка. Наистина всяка песен, която пускаше с клип и се получаваше, и може би затова не съм обърнал толкова внимание на тези, по-нереализираните песни, които всъщност не отстъпват по нищо на супер популярните. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Боби Публикувано Март 26 Report Share Публикувано Март 26 Айде да ви изненадам с нещо, което сигурен съм, почти всички сте забравили. А е уникална песен. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Todorov Публикувано Март 26 Author Report Share Публикувано Март 26 А тази... Не те виня и Пирова победа авторски ли са? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
plambata Публикувано Март 27 Report Share Публикувано Март 27 А тази... Не те виня и Пирова победа авторски ли са? "Не те виня" е авторска - тя е уникална също. Победата е сръбски кавър мисля. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Venci Публикувано Март 27 Report Share Публикувано Март 27 А тази... Не те виня и Пирова победа авторски ли са? И тази е страхотна!!! Боби, не мога да видя коя песен си публикувал? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Боби Публикувано Март 27 Report Share Публикувано Март 27 И тази е страхотна!!! Боби, не мога да видя коя песен си публикувал? Пускайте реклама, но не чалгарската версия. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано Март 27 Report Share Публикувано Март 27 Пускайте реклама, но не чалгарската версия. Трябваше да включи и нея в албума, така или иначе беше изтекла. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Март 27 Report Share Публикувано Март 27 А тази... Не те виня и Пирова победа авторски ли са? "Не те виня" направо я бях забравила Уникален текст има. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Март 27 Report Share Публикувано Март 27 Какви бутове е отпрала на този клип Цитирай Report Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Март 27 Report Share Публикувано Март 27 Жената имаше здравословни проблеми, това не е смешно... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Март 27 Report Share Публикувано Март 27 Какви бутове е отпрала на този клип Тази песен биографична за всички "певици" с тъпкачи ли е? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Todorov Публикувано Март 27 Author Report Share Публикувано Март 27 Какви бутове е отпрала на този клип Защо точно ти говориш за бутове и килограми? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Март 27 Report Share Публикувано Март 27 Защо точно ти говориш за бутове и килограми? Защото съм млада и стройна фиданка, ала новата визия на лелче Цитирай Report Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Venci Публикувано Март 27 Report Share Публикувано Март 27 Жената имаше здравословни проблеми, това не е смешно... Важното е, че на нея никога не и е пукало за хейтърите. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Март 27 Report Share Публикувано Март 27 Защо Ивана никога не организира самостоятелен концерт ? Щеше да е супер. Дори и сега ако го направи с една стабилна реклама НДК може да я напълни, но да включи само 4-5 песни след 2008. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Venci Публикувано Март 27 Report Share Публикувано Март 27 Защо Ивана никога не организира самостоятелен концерт ? Щеше да е супер. Дори и сега ако го направи с една стабилна реклама НДК може да я напълни, но да включи само 4-5 песни след 2008. Ивана има супер якото live party в Пловдив през 2008ма и Национално турне през 2012. Това обаче не означава, че не й е време и за още някой и друг голям концерт. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Todorov Публикувано Март 27 Author Report Share Публикувано Март 27 Защо Ивана никога не организира самостоятелен концерт ? Щеше да е супер. Дори и сега ако го направи с една стабилна реклама НДК може да я напълни, но да включи само 4-5 песни след 2008. Догодина има двоен юбилей Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dominatora Публикувано Март 27 Report Share Публикувано Март 27 Абе Ванчето не отслабна ли много драстично може би така пухкавичка си беше по сладка но е отслабнала много! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Март 28 Report Share Публикувано Март 28 Ивана има супер якото live party в Пловдив през 2008ма и Национално турне през 2012. Това обаче не означава, че не й е време и за още някой и друг голям концерт. Турнето го бях забравил, но live party-то на мен не ми хареса. Не одобрявам концерти с оркестър. Убиват power-a на песните. Поради този факт последния концерт на Пайнер беше много по-добър от предните. Друго си е да избухнеш. Обаче още се чудя защо Ивана не разкара Васил. Супер пълнеж ми идва. Догодина има двоен юбилей Дано организира нещо. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.