Andrew Cunanan. Публикувано Април 19 Report Share Публикувано Април 19 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Април 19 Report Share Публикувано Април 19 Хит на 1 период: Хит от пик на Ивана: Я да видим кой ще е хитът на спада? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Април 20 Report Share Публикувано Април 20 Искам Ванча да влезе в Биг Брадър и да скандализира като Луна, перчейки се с тяло по бански и обиждайки другите, че са дебели! Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Април 20 Report Share Публикувано Април 20 asylum каза: Искам Ванча да влезе в Биг Брадър и да скандализира като Луна, перчейки се с тяло по бански и обиждайки другите, че са дебели! Ако свали банския в джакузито, ще я призная за секс бомба на новото десетилетие! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Venci Публикувано Април 24 Report Share Публикувано Април 24 asylum каза: Искам Ванча да влезе в Биг Брадър и да скандализира като Луна, перчейки се с тяло по бански и обиждайки другите, че са дебели! Тя толкова пъти им отказваше, че едва ли някога ще я видим там. Не си я представям в игри, като тези в Биг Брадър, малко като сваляне на нивото ми се струват. Още повече, че тя е малко избухлива на моменти и може да хване някой за гушата. :1000 (29): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Април 24 Report Share Публикувано Април 24 Ybiec na Lubov каза: Тя толкова пъти им отказваше, че едва ли някога ще я видим там. Не си я представям в игри, като тези в Биг Брадър, малко като сваляне на нивото ми се струват. Още повече, че тя е малко избухлива на моменти и може да хване някой за гушата. :1000 (29): Да хване, шоуто е за сеир! Ще си възроди кариерата! И Сашка много пъти беше отказвала заради фобии, пък накрая се престраши Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Април 24 Report Share Публикувано Април 24 Ybiec na Lubov каза: Тя толкова пъти им отказваше, че едва ли някога ще я видим там. Не си я представям в игри, като тези в Биг Брадър, малко като сваляне на нивото ми се струват. Още повече, че тя е малко избухлива на моменти и може да хване някой за гушата. :1000 (29): Да хване, шоуто е за сеир! Ще си възроди кариерата! И Сашка много пъти беше отказвала заради фобии, пък накрая се престраши Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Април 24 Report Share Публикувано Април 24 Определено лелче Ванче е серт жена. Ще отиде имиджа на богобоязлива и морална попфолк икона! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Venci Публикувано Април 24 Report Share Публикувано Април 24 Yaneva каза: Определено лелче Ванче е серт жена. Ще отиде имиджа на богобоязлива и морална попфолк икона! Най-много да ги направи нейни роби всичките. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Април 24 Report Share Публикувано Април 24 Да влезе а антуража си - Стояна да помага за сутиените и слагането им, Румен да чисти и готви, Василчо ще я задоволява сексуално в самостоятелния вип апартамент, а после ще отива да спи на двора, докато леля се шири на кръгла спалня. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Април 24 Report Share Публикувано Април 24 Yaneva каза: Да влезе а антуража си - Стояна да помага за сутиените и слагането им, Румен да чисти и готви, Василчо ще я задоволява сексуално в самостоятелния вип апартамент, а после ще отива да спи на двора, докато леля се шири на кръгла спалня. Ще кара плеймейтките да й носят кафе и ще ги връща да досипват млЕкО! Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Април 24 Report Share Публикувано Април 24 asylum каза: Ще кара плеймейтките да й носят кафе и ще ги връща да досипват млЕкО! Сутрин да ги будят с "Шат - шат", а вечер Ваня ще качва Стояна на една бъчва в двора да думка по сигнал за сбирка край лагерен огън, на която лелка ще рецитира стихове за любовта и раздялата, а после ще ги изпитва! :1000 (29): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Април 24 Report Share Публикувано Април 24 Yaneva каза: Да влезе а антуража си - Стояна да помага за сутиените и слагането им, Румен да чисти и готви, Василчо ще я задоволява сексуално в самостоятелния вип апартамент, а после ще отива да спи на двора, докато леля се шири на кръгла спалня. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Април 24 Report Share Публикувано Април 24 Kondomcho каза: Смей се ти, а горкият Румен, знаеш ли какви затруднения изпитва да издирва нови рецепти за менюто "талия" на Ванча! Човекът си беше свикнал на мешаната скара, а сега... А Стояна ще тича в галоп и да подава и слънчеви очила от чантите на лелка - за да подхождат на всеки тоалет. При Васил вече е една идея по-лесно - няма да му се налага да стиска очите, за да го вдигне, щото лелка се подмлади и втали. Ще вкарат и Иван - детето на Стояна, за да го гушка Ванча за пред камерите, ако случайно някой дръзне да я номинира, та да умилява драгия зрител! Ех, какво шоу ще да е! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Април 24 Report Share Публикувано Април 24 Yaneva каза: Смей се ти, а горкият Румен, знаеш ли какви затруднения изпитва да издирва нови рецепти за менюто "талия" на Ванча! Човекът си беше свикнал на мешаната скара, а сега... А Стояна ще тича в галоп и да подава и слънчеви очила от чантите на лелка - за да подхождат на всеки тоалет. При Васил вече е една идея по-лесно - няма да му се налага да стиска очите, за да го вдигне, щото лелка се подмлади и втали. Ще вкарат и Иван - детето на Стояна, за да го гушка Ванча за пред камерите, ако случайно някой дръзне да я номинира, та да умилява драгия зрител! Ех, какво шоу ще да е! Представям си я на номинации: "Нека погледнем към небето..." Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Април 24 Report Share Публикувано Април 24 asylum каза: Представям си я на номинации: "Нека погледнем към небето..." И макар предаването да е на живо, или както тя обича да казва - "пълен лайв", ще ги кара да се връщат всеки път, като сбърка наизустените от книгите лафчета... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Април 24 Report Share Публикувано Април 24 Yaneva каза: Ще вкарат и Иван - детето на Стояна, за да го гушка Ванча за пред камерите, ако случайно някой дръзне да я номинира, та да умилява драгия зрител! :1000 (29): :1000 (29): Има си хас това да не го направи хитрата лисана. Имаш вдъновение днес, а и други дни де (одите за Дойчо). Адмирирам хора с вътрешно вдъхновение. :1000 (19): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Април 24 Report Share Публикувано Април 24 Kondomcho каза: :1000 (29): :1000 (29): Има си хас това да не го направи хитрата лисана. Имаш вдъновение днес, а и други дни де (одите за Дойчо). Адмирирам хора с вътрешно вдъхновение. :1000 (19): Дала съм шанс на Нушата да направи текста на четвъртия ми хит, кавър на "Кой ме прокле" на Ванча - ще префасонираме леко заглавието на "Джиго ме прокле". Ако не захване моите жокери, както Мариета - Глориевите, ще прибегна към фолклорната китка - "Дойчо крава на Соня дои си"/ "Тръгнало е Джиги дос"/ "Ало, Джиги, кълнеш ли ме Джиги, не кълни - всичко ми е наред". Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Април 24 Report Share Публикувано Април 24 Yaneva каза: Дала съм шанс на Нушата да направи текста на четвъртия ми хит, кавър на "Кой ме прокле" на Ванча - ще префасонираме леко заглавието на "Джиго ме прокле". Ако не ззахване моите жокери, както Мариета - Глориевите, ще прибегна към фолклорната китка - "Дойчо крава на Соня дои си"/ "Тръгнало е Джиги дос"/ "Ало, Джиги, кълнеш ли ме Джиги, не кълни - всичко ми е наред". :1000 (29): Не мога Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Април 24 Report Share Публикувано Април 24 xroflx9 каза: :1000 (29): Не мога Можеш, можеш... Във видеото на фолклорната ми китка, ще искам да ме разтегнат, както Ванча в 'Ало, мамо", без да кривим поляната отзад, обаче. :1000 (29): Джиго ще е изкарал кравата на Соня и ще показва нагледно зад мен как я дои, а Немска ще му бърка после млякото в бакърено менче и ще му го сипва в устата отвисоко, както шампанското в клипа на Андрюшка - "Няма да съм аз", а той ще облизва секси устни, като Моника Валериева. После двамата ще чистят лайната на кравата с лопата, а накрая на клипа, Джиги ще се заиграе с дръжката... Слагаме "точка 18" и приключваме! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Април 24 Report Share Публикувано Април 24 Yaneva каза: Можеш, можеш... Във видеото на фолклорната ми китка, ще искам да ме разтегнат, както Ванча в 'Ало, мамо", без да кривим поляната отзад, обаче. :1000 (29): Джиго ще е изкарал кравата на Соня и ще показва нагледно зад мен как я дои, а Немска ще му бърка после млякото в бакърено менче и ще му го сипва в устата отвисоко, както шампанското в клипа на Андрюшка - "Няма да съм аз", а той ще облизва секси устни, като Моника Валериева. После двамата ще чистят лайната на краватаб с лопата, а накрая на клипа, Джиги ще се заиграе с дръжката... А защо не и със самата крава? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Април 24 Report Share Публикувано Април 24 xroflx9 каза: А защо не и със самата крава? Защото са посестрими, а кръвосмешенията са тема - табу, дори за разкрепостена звезда като мен! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Април 24 Report Share Публикувано Април 24 Yaneva каза: Защото са посестрими, а кръвосмешенията са тема - табу, дори за разкрепостена звезда като мен! След 3-4 братовчед е позволено! Нека Джиги е без дрехи,за да допълним природната картина. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Април 24 Report Share Публикувано Април 24 Толкова гол, или по-открит го желаете? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Април 24 Report Share Публикувано Април 24 Yaneva каза: Толкова гол, или по-открит го желаете? Колкото повече кожа,толкова по-добре! Предвид снимката му по боксерки в 18+ раздела няма какво толкова да ни изплаши. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.