Venci Публикувано Февруари 1 Report Share Публикувано Февруари 1 Ванката ft. Ивана... уникално е парчето!!! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Само_мене_нямаш Публикувано Февруари 1 Report Share Публикувано Февруари 1 Ванката ft. Ивана... уникално е парчето!!! не, че не го поръчах, ама очаквах нещо повече Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Todorov Публикувано Февруари 2 Author Report Share Публикувано Февруари 2 Новата версия на "Не ме боли" е топ. На "Ах, тези пари" също ми допада. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Февруари 2 Report Share Публикувано Февруари 2 Новата версия на "Не ме боли" е топ. На "Ах, тези пари" също ми допада. Има ли намерение да клипира "Не ме боли" или "Не искам да знаеш", след като навремето ги заряза? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Todorov Публикувано Февруари 2 Author Report Share Публикувано Февруари 2 Има ли намерение да клипира "Не ме боли" или "Не искам да знаеш", след като навремето ги заряза? Вероятно само ТВ версия от РД. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
stereoto_ Публикувано Февруари 2 Report Share Публикувано Февруари 2 Ивана трябваше да пусне албум с изцяло нови песни, единственото добро аранжирано парче в този албум е "Не ме боли". Жалко. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Venci Публикувано Февруари 2 Report Share Публикувано Февруари 2 По-хубава не е била!!! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Февруари 2 Report Share Публикувано Февруари 2 Май я е гримирал професионалист, доста по-добре изглежда откъм грим. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Февруари 2 Report Share Публикувано Февруари 2 Оле, майко, мила!!!! :surprise: На доктор Емилова кашичките да са ибат в гъза! Тука е истината. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Февруари 2 Report Share Публикувано Февруари 2 Наистина е много красива! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
plambata Публикувано Февруари 2 Report Share Публикувано Февруари 2 На РД-то наистина изглежда много добре. По принцип не съм много фен на новата й фина визия, защото в лице ми е твърде изпита и черна, но тук е значително по-приятна. Жалко, че гледанията на новата песен се сринаха толкова бързо - третия ден и 40к май нямаше. Но аз лично не я спирам и това ми стига от Ванюша. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Февруари 2 Report Share Публикувано Февруари 2 Готина пи*ка е станала 😁 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Todorov Публикувано Февруари 2 Author Report Share Публикувано Февруари 2 По-хубава не е била!!! Красавица, красавица Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Todorov Публикувано Февруари 2 Author Report Share Публикувано Февруари 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Февруари 2 Report Share Публикувано Февруари 2 На доктор Емилова кашичките да са ибат в гъза! Тука е истината. Доста не на място е този коментар, щото кашичките и "гладолечението" държат теглото на тази, която визираш, вече 20 години на една мярка. Ивана е яка, на клипчето не изглежда обаче супер слаба, по БТВ пък ми се стори обратното. Защо не е имало пайнерки на това събитие? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Февруари 3 Report Share Публикувано Февруари 3 Качете диска де. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Venci Публикувано Февруари 3 Report Share Публикувано Февруари 3 Ивана, кое не е същото на 50? - Същата съм си, но и не съвсем. (Смее се.) Ще цитирам част от своя песен: „Не съм на 20, слава богу/ сега каквато съм харесвам си се много/ не правя жертви като луда за мъжете/... Пораснах в някои отношения, промених се. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Февруари 3 Report Share Публикувано Февруари 3 Доста не на място е този коментар, щото кашичките и "гладолечението" държат теглото на тази, която визираш, вече 20 години на една мярка. Ивана е яка, на клипчето не изглежда обаче супер слаба, по БТВ пък ми се стори обратното. Защо не е имало пайнерки на това събитие? Коментарите за доктор Емилова се превърнаха в лафове-шеги тук. Нямат за цел да дразнят феновете на Глория, излишно е да се реагира на тях. Теглото си го поддържа 20 години, това е страхотно. Паралелно с това обаче си поддържа и нервната сприхавост. Така, че идва въпросът "Гладни, но раздразнителни фиданки" или "Сити, но в добро настроение с цената на някой и друг баджак"? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Само_мене_нямаш Публикувано Февруари 3 Report Share Публикувано Февруари 3 Ивана, кое не е същото на 50? - Същата съм си, но и не съвсем. (Смее се.) Ще цитирам част от своя песен: „Не съм на 20, слава богу/ сега каквато съм харесвам си се много/ не правя жертви като луда за мъжете/... Пораснах в някои отношения, промених се. нова песен? все едно гледам Ивана от периода на 'Къ'в си ти, бе' .. УНИКАЛНА Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Февруари 3 Report Share Публикувано Февруари 3 Защо не е имало пайнерки на това събитие? Троянският кон не заслужава. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Февруари 3 Report Share Публикувано Февруари 3 Троянският кон не заслужава. Е, Есил Дюран, Славка Калчева и Роси Пейчева са били. А и са я уважили Силвия Кацарова и Тони Димитрова. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Февруари 3 Report Share Публикувано Февруари 3 Жалко, че гледанията на новата песен се сринаха толкова бързо - третия ден и 40к май нямаше. Но аз лично не я спирам и това ми стига от Ванюша. Всичко е точно. Не ми казвай, че си очаквал песен с такова звучене да държи над 100 хилки на ден в продължение на седмици. Ден 1: 108К Ден 2: 62К Ден 3: 38К Ден 4: 38К За мен това е добър резултат за отписвания от десетилетка "бидон" и то с парче, предназначено за по-зряла аудитория. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Боби Публикувано Февруари 3 Report Share Публикувано Февруари 3 Някъде има ли ги новите варианти на песни или не? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Февруари 3 Report Share Публикувано Февруари 3 В крайна сметка, има ли го вече албумът в търговската мрежа и по-специално в магазина на Пайнер в София? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Само_мене_нямаш Публикувано Февруари 3 Report Share Публикувано Февруари 3 В крайна сметка, има ли го вече албумът в търговската мрежа и по-специално в магазина на Пайнер в София? аз го поръчах от тук Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.