Andrew Cunanan. Публикувано Април 19 Report Share Публикувано Април 19 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Април 19 Report Share Публикувано Април 19 Хит на 1 период: Хит от пик на Ивана: Я да видим кой ще е хитът на спада? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Април 20 Report Share Публикувано Април 20 Искам Ванча да влезе в Биг Брадър и да скандализира като Луна, перчейки се с тяло по бански и обиждайки другите, че са дебели! Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Април 20 Report Share Публикувано Април 20 Искам Ванча да влезе в Биг Брадър и да скандализира като Луна, перчейки се с тяло по бански и обиждайки другите, че са дебели! Ако свали банския в джакузито, ще я призная за секс бомба на новото десетилетие! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Venci Публикувано Април 24 Report Share Публикувано Април 24 Искам Ванча да влезе в Биг Брадър и да скандализира като Луна, перчейки се с тяло по бански и обиждайки другите, че са дебели! Тя толкова пъти им отказваше, че едва ли някога ще я видим там. Не си я представям в игри, като тези в Биг Брадър, малко като сваляне на нивото ми се струват. Още повече, че тя е малко избухлива на моменти и може да хване някой за гушата. :1000 (29): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Април 24 Report Share Публикувано Април 24 Тя толкова пъти им отказваше, че едва ли някога ще я видим там. Не си я представям в игри, като тези в Биг Брадър, малко като сваляне на нивото ми се струват. Още повече, че тя е малко избухлива на моменти и може да хване някой за гушата. :1000 (29): Да хване, шоуто е за сеир! Ще си възроди кариерата! И Сашка много пъти беше отказвала заради фобии, пък накрая се престраши Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Април 24 Report Share Публикувано Април 24 Тя толкова пъти им отказваше, че едва ли някога ще я видим там. Не си я представям в игри, като тези в Биг Брадър, малко като сваляне на нивото ми се струват. Още повече, че тя е малко избухлива на моменти и може да хване някой за гушата. :1000 (29): Да хване, шоуто е за сеир! Ще си възроди кариерата! И Сашка много пъти беше отказвала заради фобии, пък накрая се престраши Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Април 24 Report Share Публикувано Април 24 Определено лелче Ванче е серт жена. Ще отиде имиджа на богобоязлива и морална попфолк икона! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Venci Публикувано Април 24 Report Share Публикувано Април 24 Определено лелче Ванче е серт жена. Ще отиде имиджа на богобоязлива и морална попфолк икона! Най-много да ги направи нейни роби всичките. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Април 24 Report Share Публикувано Април 24 Да влезе а антуража си - Стояна да помага за сутиените и слагането им, Румен да чисти и готви, Василчо ще я задоволява сексуално в самостоятелния вип апартамент, а после ще отива да спи на двора, докато леля се шири на кръгла спалня. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Април 24 Report Share Публикувано Април 24 Да влезе а антуража си - Стояна да помага за сутиените и слагането им, Румен да чисти и готви, Василчо ще я задоволява сексуално в самостоятелния вип апартамент, а после ще отива да спи на двора, докато леля се шири на кръгла спалня. Ще кара плеймейтките да й носят кафе и ще ги връща да досипват млЕкО! Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Април 24 Report Share Публикувано Април 24 Ще кара плеймейтките да й носят кафе и ще ги връща да досипват млЕкО! Сутрин да ги будят с "Шат - шат", а вечер Ваня ще качва Стояна на една бъчва в двора да думка по сигнал за сбирка край лагерен огън, на която лелка ще рецитира стихове за любовта и раздялата, а после ще ги изпитва! :1000 (29): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Април 24 Report Share Публикувано Април 24 Да влезе а антуража си - Стояна да помага за сутиените и слагането им, Румен да чисти и готви, Василчо ще я задоволява сексуално в самостоятелния вип апартамент, а после ще отива да спи на двора, докато леля се шири на кръгла спалня. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Април 24 Report Share Публикувано Април 24 Смей се ти, а горкият Румен, знаеш ли какви затруднения изпитва да издирва нови рецепти за менюто "талия" на Ванча! Човекът си беше свикнал на мешаната скара, а сега... А Стояна ще тича в галоп и да подава и слънчеви очила от чантите на лелка - за да подхождат на всеки тоалет. При Васил вече е една идея по-лесно - няма да му се налага да стиска очите, за да го вдигне, щото лелка се подмлади и втали. Ще вкарат и Иван - детето на Стояна, за да го гушка Ванча за пред камерите, ако случайно някой дръзне да я номинира, та да умилява драгия зрител! Ех, какво шоу ще да е! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Април 24 Report Share Публикувано Април 24 Смей се ти, а горкият Румен, знаеш ли какви затруднения изпитва да издирва нови рецепти за менюто "талия" на Ванча! Човекът си беше свикнал на мешаната скара, а сега... А Стояна ще тича в галоп и да подава и слънчеви очила от чантите на лелка - за да подхождат на всеки тоалет. При Васил вече е една идея по-лесно - няма да му се налага да стиска очите, за да го вдигне, щото лелка се подмлади и втали. Ще вкарат и Иван - детето на Стояна, за да го гушка Ванча за пред камерите, ако случайно някой дръзне да я номинира, та да умилява драгия зрител! Ех, какво шоу ще да е! Представям си я на номинации: "Нека погледнем към небето..." Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Април 24 Report Share Публикувано Април 24 Представям си я на номинации: "Нека погледнем към небето..." И макар предаването да е на живо, или както тя обича да казва - "пълен лайв", ще ги кара да се връщат всеки път, като сбърка наизустените от книгите лафчета... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Април 24 Report Share Публикувано Април 24 Ще вкарат и Иван - детето на Стояна, за да го гушка Ванча за пред камерите, ако случайно някой дръзне да я номинира, та да умилява драгия зрител! :1000 (29): :1000 (29): Има си хас това да не го направи хитрата лисана. Имаш вдъновение днес, а и други дни де (одите за Дойчо). Адмирирам хора с вътрешно вдъхновение. :1000 (19): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Април 24 Report Share Публикувано Април 24 :1000 (29): :1000 (29): Има си хас това да не го направи хитрата лисана. Имаш вдъновение днес, а и други дни де (одите за Дойчо). Адмирирам хора с вътрешно вдъхновение. :1000 (19): Дала съм шанс на Нушата да направи текста на четвъртия ми хит, кавър на "Кой ме прокле" на Ванча - ще префасонираме леко заглавието на "Джиго ме прокле". Ако не захване моите жокери, както Мариета - Глориевите, ще прибегна към фолклорната китка - "Дойчо крава на Соня дои си"/ "Тръгнало е Джиги дос"/ "Ало, Джиги, кълнеш ли ме Джиги, не кълни - всичко ми е наред". Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Април 24 Report Share Публикувано Април 24 Дала съм шанс на Нушата да направи текста на четвъртия ми хит, кавър на "Кой ме прокле" на Ванча - ще префасонираме леко заглавието на "Джиго ме прокле". Ако не ззахване моите жокери, както Мариета - Глориевите, ще прибегна към фолклорната китка - "Дойчо крава на Соня дои си"/ "Тръгнало е Джиги дос"/ "Ало, Джиги, кълнеш ли ме Джиги, не кълни - всичко ми е наред". :1000 (29): Не мога Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Април 24 Report Share Публикувано Април 24 :1000 (29): Не мога Можеш, можеш... Във видеото на фолклорната ми китка, ще искам да ме разтегнат, както Ванча в 'Ало, мамо", без да кривим поляната отзад, обаче. :1000 (29): Джиго ще е изкарал кравата на Соня и ще показва нагледно зад мен как я дои, а Немска ще му бърка после млякото в бакърено менче и ще му го сипва в устата отвисоко, както шампанското в клипа на Андрюшка - "Няма да съм аз", а той ще облизва секси устни, като Моника Валериева. После двамата ще чистят лайната на кравата с лопата, а накрая на клипа, Джиги ще се заиграе с дръжката... Слагаме "точка 18" и приключваме! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Април 24 Report Share Публикувано Април 24 Можеш, можеш... Във видеото на фолклорната ми китка, ще искам да ме разтегнат, както Ванча в 'Ало, мамо", без да кривим поляната отзад, обаче. :1000 (29): Джиго ще е изкарал кравата на Соня и ще показва нагледно зад мен как я дои, а Немска ще му бърка после млякото в бакърено менче и ще му го сипва в устата отвисоко, както шампанското в клипа на Андрюшка - "Няма да съм аз", а той ще облизва секси устни, като Моника Валериева. После двамата ще чистят лайната на краватаб с лопата, а накрая на клипа, Джиги ще се заиграе с дръжката... А защо не и със самата крава? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Април 24 Report Share Публикувано Април 24 А защо не и със самата крава? Защото са посестрими, а кръвосмешенията са тема - табу, дори за разкрепостена звезда като мен! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Април 24 Report Share Публикувано Април 24 Защото са посестрими, а кръвосмешенията са тема - табу, дори за разкрепостена звезда като мен! След 3-4 братовчед е позволено! Нека Джиги е без дрехи,за да допълним природната картина. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Април 24 Report Share Публикувано Април 24 Толкова гол, или по-открит го желаете? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Април 24 Report Share Публикувано Април 24 Толкова гол, или по-открит го желаете? Колкото повече кожа,толкова по-добре! Предвид снимката му по боксерки в 18+ раздела няма какво толкова да ни изплаши. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.