Jump to content

Препоръчани коментари

Първи клип през 2000, една година по-късно става Певица на годината! Абсолютен прецедент.

Не чувам никой в публиката да скандира името на Глория!? :dontknow:

А до коя година наградите на НФ бяха с 2 певици - една на журито, и една на публиката. Защото 2002 Таня Боева връчваше наградата Певица на годината на ДесиСлава и се обяви като екс носител на титлата. Но дали за 2001 и 2000 ми се губи...

image.png

Сподели в други сайтове

Първи клип през 2000, една година по-късно става Певица на годината! Абсолютен прецедент.

Не чувам никой в публиката да скандира името на Глория!? :dontknow:

Абсолютно! Мега звезда още на първата година от кариерата си!

Бях 12 годишно лапе тогава, така викахме и ревахме на тия награди... Но си заслужаваше, де - макар тия концерти да бяха много дълги в тия години и да имаше бая пълнежи, докато дочакаме тогавашната кака Ваня да закрие! Помня, че едва не заспах на Джесика, Буболина, Лиана, Нена и куп други такива.

Но повечето хора бяхме на крака накрая на "Грешна нощ" и даже я бисирахме за "Последна вечер".

А до коя година наградите на НФ бяха с 2 певици - една на журито, и една на публиката. Защото 2002 Таня Боева връчваше наградата Певица на годината на ДесиСлава и се обяви като екс носител на титлата. Но дали за 2001 и 2000 ми се губи...
Таня Боева спечели приза на журналисти и музикални специалисти за певица на "Нов фолк" 1999. Тогава Глория беше изборът на читателите на списанието. Помня, че Таня беше също уникално приета с една песен "Магия", беше аплодирана наравно с Глория и "Кукла на конци".
Сподели в други сайтове

Кака пак провокира със снимки в инстаграм и фейса. :Vishenka_05:

Чак не е за вярване колко добре изглежда за възрастта си. Кой би предположил, че точно Ивана ще е певицата, за която да има такива изказвания.

Искаме секси клип от нея!

Таня Боева спечели приза на журналисти и музикални специалисти за певица на "Нов фолк" 1999. Тогава Глория беше изборът на читателите на списанието. Помня, че Таня беше също уникално приета с една песен "Магия", беше аплодирана наравно с Глория и "Кукла на конци".

Как ме е яд за Таня, че западна така. Единствената Певица на годината, за която почти никой не се сеща днес, а щеше да е супер да я коментираме като една от най-големите.

Тези дни е време за вечер с нейните хитове!

Сподели в други сайтове

Чак не е за вярване колко добре изглежда за възрастта си. Кой би предположил, че точно Ивана ще е певицата, за която да има такива изказвания.

Искаме секси клип от нея!

Как ме е яд за Таня, че западна така. Единствената Певица на годината, за която почти никой не се сеща днес, а щеше да е супер да я коментираме като една от най-големите.

Тези дни е време за вечер с нейните хитове!

Леля изглежда убийствено!

Иначе започваме веднага скандална вечер с хитовете на Таничка!

Сподели в други сайтове

Ти никога няма да знаеш, че още си всичко за мене... :Vishenka_05:

Нека не забравяме, че макар и без клип, бе в номинации за балада на десетилетието, при това с доста вот! :Vishenka_05:

Сподели в други сайтове

Нека не забравяме, че макар и без клип, бе в номинации за балада на десетилетието, при това с доста вот! :Vishenka_05:

Една от любимите ми балади на Ивана. Изживяна е и много си я обичам. :Vishenka_05:

Сподели в други сайтове

Една от любимите ми балади на Ивана. Изживяна е и много си я обичам. :Vishenka_05:
Аз също изживявах нещо подобно, точно като излезе албума с тая балада. Въртях само нея и това:

Сподели в други сайтове

Няма друг стил музика, който така може да накара хората да се припознаят в песните! А на Ивана има много такива. В началото не я харесвах, може би заради това, че съм фенка на Глория. Когато работех във Варна един колега и приятелката му ме заведоха на участие на Ивана и тогава много ми допадна. Просто усещането на живо беше различно. С годините осъзнах колко харесвам и имам нужда да слушам такива песни.

Сподели в други сайтове

Едни от най-добрите участия прави леля Калудка, особено ако е на кеф същата вечер! :1000 (30):

Дали преди такива вечери ползва услугите на Васил и Стояна? Или и на двамата?

Гърмеж!

image.jpeg.f4e0b042037ac6e3cf69046d2bdfaa66.jpeg

Сподели в други сайтове

Дали преди такива вечери ползва услугите на Васил и Стояна? Или и на двамата?
Редува ги долу - горе...

Не, ползва услугите на Янева :roll1:
Де тоз късмет... :3fdb8960598fa63e:

Сподели в други сайтове

Ще падат ли дрехи и задръжки?
Имайки предвид, че досега не съм била с жена, ще трябва леля да е водещата! Ама тя е хубава и властна, ще се справи! :girl_cry2:

Сподели в други сайтове

Имайки предвид, че досега не съм била с жена, ще трябва леля да е водещата! Ама тя е хубава и властна, ще се справи! :girl_cry2:

Е и ти ще се справиш, да не си вчерашна. Ноооо, първо трябва да разкараш Стояна, забравяш за това.

Сподели в други сайтове

Включи се в дискусията

Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...