Slavi Публикувано Април 26 Report Share Публикувано Април 26 Първи клип през 2000, една година по-късно става Певица на годината! Абсолютен прецедент. Не чувам никой в публиката да скандира името на Глория!? А до коя година наградите на НФ бяха с 2 певици - една на журито, и една на публиката. Защото 2002 Таня Боева връчваше наградата Певица на годината на ДесиСлава и се обяви като екс носител на титлата. Но дали за 2001 и 2000 ми се губи... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Април 26 Report Share Публикувано Април 26 Първи клип през 2000, една година по-късно става Певица на годината! Абсолютен прецедент. Не чувам никой в публиката да скандира името на Глория!? Абсолютно! Мега звезда още на първата година от кариерата си! Бях 12 годишно лапе тогава, така викахме и ревахме на тия награди... Но си заслужаваше, де - макар тия концерти да бяха много дълги в тия години и да имаше бая пълнежи, докато дочакаме тогавашната кака Ваня да закрие! Помня, че едва не заспах на Джесика, Буболина, Лиана, Нена и куп други такива. Но повечето хора бяхме на крака накрая на "Грешна нощ" и даже я бисирахме за "Последна вечер". А до коя година наградите на НФ бяха с 2 певици - една на журито, и една на публиката. Защото 2002 Таня Боева връчваше наградата Певица на годината на ДесиСлава и се обяви като екс носител на титлата. Но дали за 2001 и 2000 ми се губи... Таня Боева спечели приза на журналисти и музикални специалисти за певица на "Нов фолк" 1999. Тогава Глория беше изборът на читателите на списанието. Помня, че Таня беше също уникално приета с една песен "Магия", беше аплодирана наравно с Глория и "Кукла на конци". Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Venci Публикувано Април 26 Report Share Публикувано Април 26 Кака пак провокира със снимки в инстаграм и фейса. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Април 26 Report Share Публикувано Април 26 Кака пак провокира със снимки в инстаграм и фейса. Чак не е за вярване колко добре изглежда за възрастта си. Кой би предположил, че точно Ивана ще е певицата, за която да има такива изказвания. Искаме секси клип от нея! Таня Боева спечели приза на журналисти и музикални специалисти за певица на "Нов фолк" 1999. Тогава Глория беше изборът на читателите на списанието. Помня, че Таня беше също уникално приета с една песен "Магия", беше аплодирана наравно с Глория и "Кукла на конци". Как ме е яд за Таня, че западна така. Единствената Певица на годината, за която почти никой не се сеща днес, а щеше да е супер да я коментираме като една от най-големите. Тези дни е време за вечер с нейните хитове! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Април 26 Report Share Публикувано Април 26 Чак не е за вярване колко добре изглежда за възрастта си. Кой би предположил, че точно Ивана ще е певицата, за която да има такива изказвания. Искаме секси клип от нея! Как ме е яд за Таня, че западна така. Единствената Певица на годината, за която почти никой не се сеща днес, а щеше да е супер да я коментираме като една от най-големите. Тези дни е време за вечер с нейните хитове! Леля изглежда убийствено! Иначе започваме веднага скандална вечер с хитовете на Таничка! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Април 26 Report Share Публикувано Април 26 Ти никога няма да знаеш, че още си всичко за мене... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Април 26 Report Share Публикувано Април 26 Ти никога няма да знаеш, че още си всичко за мене... Нека не забравяме, че макар и без клип, бе в номинации за балада на десетилетието, при това с доста вот! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Април 26 Report Share Публикувано Април 26 Нека не забравяме, че макар и без клип, бе в номинации за балада на десетилетието, при това с доста вот! Една от любимите ми балади на Ивана. Изживяна е и много си я обичам. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Април 26 Report Share Публикувано Април 26 Една от любимите ми балади на Ивана. Изживяна е и много си я обичам. Аз също изживявах нещо подобно, точно като излезе албума с тая балада. Въртях само нея и това: Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kremito Публикувано Април 26 Report Share Публикувано Април 26 Ти никога няма да знаеш, че още си всичко за мене... Най-любимата ми балада на Ивана. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Април 26 Report Share Публикувано Април 26 Няма друг стил музика, който така може да накара хората да се припознаят в песните! А на Ивана има много такива. В началото не я харесвах, може би заради това, че съм фенка на Глория. Когато работех във Варна един колега и приятелката му ме заведоха на участие на Ивана и тогава много ми допадна. Просто усещането на живо беше различно. С годините осъзнах колко харесвам и имам нужда да слушам такива песни. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Април 26 Report Share Публикувано Април 26 Едни от най-добрите участия прави леля Калудка, особено ако е на кеф същата вечер! :1000 (30): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Април 26 Report Share Публикувано Април 26 Едни от най-добрите участия прави леля Калудка, особено ако е на кеф същата вечер! :1000 (30): Съгласна съм, само Стояна мога да мина и без нея :1000 (29): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Април 26 Report Share Публикувано Април 26 Едни от най-добрите участия прави леля Калудка, особено ако е на кеф същата вечер! :1000 (30): Дали преди такива вечери ползва услугите на Васил и Стояна? Или и на двамата? Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Април 26 Report Share Публикувано Април 26 Дали преди такива вечери ползва услугите на Васил и Стояна? Или и на двамата? Не, ползва услугите на Янева Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Април 26 Report Share Публикувано Април 26 Дали преди такива вечери ползва услугите на Васил и Стояна? Или и на двамата? Редува ги долу - горе... Не, ползва услугите на Янева Де тоз късмет... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Април 26 Report Share Публикувано Април 26 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Април 26 Report Share Публикувано Април 26 Де тоз късмет... Само няма да се отказваш! :1000 (29): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Април 26 Report Share Публикувано Април 26 Само няма да се отказваш! :1000 (29): Ще има нощен кънекшън в събота! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Април 26 Report Share Публикувано Април 26 Ще има нощен кънекшън в събота! Ще падат ли дрехи и задръжки? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Април 26 Report Share Публикувано Април 26 Ще падат ли дрехи и задръжки? Имайки предвид, че досега не съм била с жена, ще трябва леля да е водещата! Ама тя е хубава и властна, ще се справи! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Април 26 Report Share Публикувано Април 26 Имайки предвид, че досега не съм била с жена, ще трябва леля да е водещата! Ама тя е хубава и властна, ще се справи! Е и ти ще се справиш, да не си вчерашна. Ноооо, първо трябва да разкараш Стояна, забравяш за това. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Април 26 Report Share Публикувано Април 26 Освен да халосам Стояна с бузукито по тиквата! :1000 (29): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Април 26 Report Share Публикувано Април 26 Освен да халосам Стояна с бузукито по тиквата! :1000 (29): Пробвай, това ти е шанса Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Април 28 Report Share Публикувано Април 28 Добро е утро! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.