asylum Публикувано Април 30 Report Share Публикувано Април 30 Много яко! :D Кой би предположил, че това би било минало. Дано да не се освинва пак. Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Април 30 Report Share Публикувано Април 30 Браво на Ванча, че е преебала Прасис. Винаги ще си остане свиня по душа тоя миндил. А Гюра може сега да се навие за дует, след като Ванча отслабна. И двете следва да са по-мотивирани вече Мотивацията на Глория ми се струва, че е хванала пътя и я няма. Дано поне при Ивана да си е на място. Все пак идва лято, искаме хитове. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Април 30 Report Share Публикувано Април 30 Джиги,пак ще си навлече гнева на Янева.. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Април 30 Report Share Публикувано Април 30 :1000 (29): Искаш пак да те навра в на кравата на Соня гъза, ми се струва! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Venci Публикувано Май 1 Report Share Публикувано Май 1 Кака е почнала да ходи на фитнес! Ще става все по-готина! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Май 1 Report Share Публикувано Май 1 Не е за вярване като може на 50 да изглежда по-секси, отколкото на 35 .. лелча - терминатор! Искаме я гола на морето в новия клип! Цитирай Report Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Май 1 Report Share Публикувано Май 1 Не е за вярване като може на 50 да изглежда по-секси, отколкото на 35 .. лелча - терминатор! Искаме я гола на морето в новия клип! Този път да се заливат с друго, не само с шампанско, като във "Второто хубаво" с екранния партньор. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Venci Публикувано Май 5 Report Share Публикувано Май 5 Слушаме ли хита на годината?!!! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Май 5 Report Share Публикувано Май 5 Слушаме ли хита на годината?!!! Естествено, но си искаме вече бързата хитачка! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kremito Публикувано Май 5 Report Share Публикувано Май 5 Толкова много обичам тази песен! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Май 5 Report Share Публикувано Май 5 Толкова много обичам тази песен! Ако нашата твърдоглава лелка беше направила хубав клип, а не кофти тв версия на тази песен, можеше и хит да си имаме! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Май 8 Report Share Публикувано Май 8 Ако нашата твърдоглава лелка беше направила хубав клип, а не кофти тв версия на тази песен, можеше и хит да си имаме! И на мен ми харесва тази песен. В клипа изгелждаше като глътнала топка, като че ли всеки момент роклята й ще експлоадира Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано Май 8 Report Share Публикувано Май 8 Поне я снима, че можеше и без никаква реализация да я остави, както страхотната "Закъснях", заглавната и "Точно така". Още ме е яд, че така и не излъчиха цял концерт от турнето - супер глупаво решение, като знаем каква подготовка и финанси изисква подобна поредица от концерти. Супер качествен албум беше това, за мен нямаше слаба песен в него. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Май 8 Report Share Публикувано Май 8 Поне я снима, че можеше и без никаква реализация да я остави, както страхотната "Закъснях", заглавната и "Точно така". Още ме е яд, че така и не излъчиха цял концерт от турнето - супер глупаво решение, като знаем каква подготовка и финанси изисква подобна поредица от концерти. Супер качествен албум беше това, за мен нямаше слаба песен в него. Преоткрих "Точно така" чак напоследък. Тогава ми звучеше като една от най-слабите в албума. Сега ми е любима! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано Май 8 Report Share Публикувано Май 8 Преоткрих "Точно така" чак напоследък. Тогава ми звучеше като една от най-слабите в албума. Сега ми е любима! И на мен много ми допада, а Ивана май и на турнето я е пропускала, както и "Закъснях". Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Май 8 Report Share Публикувано Май 8 И на мен много ми допада, а Ивана май и на турнето я е пропускала, както и "Закъснях". Глупава лелчи! Готина музичка на Спас Лазаров, приятно текстче на Годжи, изпяла я е зарибяващо... Но не, тя държи на какафонията "Надуйте музиката", от която те заболяват ушите! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
adorable Публикувано Май 8 Report Share Публикувано Май 8 Махнете ги тия Галени и бозавите им нови песни, ей това е песен: Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Май 8 Report Share Публикувано Май 8 Махнете ги тия Галени и бозавите им нови песни, ей това е песен: Любимата ми от албума "100 патрона". :1000 (30): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Venci Публикувано Май 8 Report Share Публикувано Май 8 Махнете ги тия Галени и бозавите им нови песни, ей това е песен: Уникална е!!! Единствено "Твое копие" се доближава до най-хубавите песни в жанра, каквато е "Уморени и студени"! Затова я обичам Ивана! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Май 8 Report Share Публикувано Май 8 Леличка, когато още можеше да мине за какичка: Цитирай Report Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
adorable Публикувано Май 8 Report Share Публикувано Май 8 Любимата ми от албума "100 патрона". :1000 (30): Оня ден си бях в Пловдив и си разглеждах албумите, мернах "Сто бидона" :1000 (29): иии... абе, бая яки парчоци в този албум. И на мен ми е любима от там, веднага след това ми е "Вик". Харесвам още и "Родена в огън", "Докосни", "Кой ме прокле", "Късно е", "Добра среща, приятели". Обаче на обложката ми е като Глория в "12 диаманта" и "Илюзия". Много си приличаха в онзи период. Мамини сладки. https://scontent.fsof2-1.fna.fbcdn.net/v/t1...amp;oe=5B8C5C6A Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Venci Публикувано Май 8 Report Share Публикувано Май 8 Оня ден си бях в Пловдив и си разглеждах албумите, мернах "Сто бидона" :1000 (29): иии... абе, бая яки парчоци в този албум. И на мен ми е любима от там, веднага след това ми е "Вик". Харесвам още и "Родена в огън", "Докосни", "Кой ме прокле", "Късно е", "Добра среща, приятели". Обаче на обложката ми е като Глория в "12 диаманта" и "Илюзия". Много си приличаха в онзи период. Мамини сладки. https://scontent.fsof2-1.fna.fbcdn.net/v/t1...amp;oe=5B8C5C6A О, тази снимка не я знаех. Много са млади и готини! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kremito Публикувано Май 8 Report Share Публикувано Май 8 Обожавам! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Май 9 Report Share Публикувано Май 9 Оня ден си бях в Пловдив и си разглеждах албумите, мернах "Сто бидона" :1000 (29): иии... абе, бая яки парчоци в този албум. И на мен ми е любима от там, веднага след това ми е "Вик". Харесвам още и "Родена в огън", "Докосни", "Кой ме прокле", "Късно е", "Добра среща, приятели". Обаче на обложката ми е като Глория в "12 диаманта" и "Илюзия". Много си приличаха в онзи период. Мамини сладки. https://scontent.fsof2-1.fna.fbcdn.net/v/t1...amp;oe=5B8C5C6A На дърти години, двете изглеждат много по-добре! Вечни! Обожавам! Песента е единствена по рода си. Ивана много е загубила, че не е търсила Коста през годините за песни, като композитор. Има чудни неща за себе си, за Силвия, за Мара, за Магапаса... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Май 10 Report Share Публикувано Май 10 На дърти години, двете изглеждат много по-добре! Вечни! Песента е единствена по рода си. Ивана много е загубила, че не е търсила Коста през годините за песни, като композитор. Има чудни неща за себе си, за Силвия, за Мара, за Магапаса... И за Мая! Ако влезе още малко във форма, може да направят някой развратен клип двечките <3 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.