Jump to content

Препоръчани коментари

Браво на Ванча, че е преебала Прасис. Винаги ще си остане свиня по душа тоя миндил.

А Гюра може сега да се навие за дует, след като Ванча отслабна. И двете следва да са по-мотивирани вече :D

Мотивацията на Глория ми се струва, че е хванала пътя и я няма. Дано поне при Ивана да си е на място. Все пак идва лято, искаме хитове.

Сподели в други сайтове

Не е за вярване като може на 50 да изглежда по-секси, отколкото на 35 .. лелча - терминатор! :3fdb8960598fa63e:

Искаме я гола на морето в новия клип!

image.png.e4d79a7858ccaaecb16208cc241a64fe.png

Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история.

Сподели в други сайтове

Не е за вярване като може на 50 да изглежда по-секси, отколкото на 35 .. лелча - терминатор! :3fdb8960598fa63e:

Искаме я гола на морето в новия клип!

Този път да се заливат с друго, не само с шампанско, като във "Второто хубаво" с екранния партньор. :3fdb8960598fa63e:

Сподели в други сайтове

Толкова много обичам тази песен! :Vishenka_05:

Ако нашата твърдоглава лелка беше направила хубав клип, а не кофти тв версия на тази песен, можеше и хит да си имаме!

Сподели в други сайтове

Ако нашата твърдоглава лелка беше направила хубав клип, а не кофти тв версия на тази песен, можеше и хит да си имаме!

И на мен ми харесва тази песен. В клипа изгелждаше като глътнала топка, като че ли всеки момент роклята й ще експлоадира :D

Гърмеж!

image.jpeg.f4e0b042037ac6e3cf69046d2bdfaa66.jpeg

Сподели в други сайтове

Поне я снима, че можеше и без никаква реализация да я остави, както страхотната "Закъснях", заглавната и "Точно така". Още ме е яд, че така и не излъчиха цял концерт от турнето - супер глупаво решение, като знаем каква подготовка и финанси изисква подобна поредица от концерти. Супер качествен албум беше това, за мен нямаше слаба песен в него.

Сподели в други сайтове

Поне я снима, че можеше и без никаква реализация да я остави, както страхотната "Закъснях", заглавната и "Точно така". Още ме е яд, че така и не излъчиха цял концерт от турнето - супер глупаво решение, като знаем каква подготовка и финанси изисква подобна поредица от концерти. Супер качествен албум беше това, за мен нямаше слаба песен в него.
Преоткрих "Точно така" чак напоследък. Тогава ми звучеше като една от най-слабите в албума. Сега ми е любима! :Vishenka_05:

Сподели в други сайтове

Преоткрих "Точно така" чак напоследък. Тогава ми звучеше като една от най-слабите в албума. Сега ми е любима! :Vishenka_05:

И на мен много ми допада, а Ивана май и на турнето я е пропускала, както и "Закъснях". :mf_surrender:

Сподели в други сайтове

И на мен много ми допада, а Ивана май и на турнето я е пропускала, както и "Закъснях". :mf_surrender:
Глупава лелчи! :gun_bandana:

Готина музичка на Спас Лазаров, приятно текстче на Годжи, изпяла я е зарибяващо...

Но не, тя държи на какафонията "Надуйте музиката", от която те заболяват ушите! :mf_surrender:

Сподели в други сайтове

Махнете ги тия Галени и бозавите им нови песни, ей това е песен: :Vishenka_05:

Уникална е!!! Единствено "Твое копие" се доближава до най-хубавите песни в жанра, каквато е "Уморени и студени"! Затова я обичам Ивана!

Сподели в други сайтове

Любимата ми от албума "100 патрона". :1000 (30):

Оня ден си бях в Пловдив и си разглеждах албумите, мернах "Сто бидона" :1000 (29): иии... абе, бая яки парчоци в този албум.

И на мен ми е любима от там, веднага след това ми е "Вик". Харесвам още и "Родена в огън", "Докосни", "Кой ме прокле", "Късно е", "Добра среща, приятели".

Обаче на обложката ми е като Глория в "12 диаманта" и "Илюзия". Много си приличаха в онзи период. Мамини сладки. :Vishenka_05:

https://scontent.fsof2-1.fna.fbcdn.net/v/t1...amp;oe=5B8C5C6A

Сподели в други сайтове

Оня ден си бях в Пловдив и си разглеждах албумите, мернах "Сто бидона" :1000 (29): иии... абе, бая яки парчоци в този албум.

И на мен ми е любима от там, веднага след това ми е "Вик". Харесвам още и "Родена в огън", "Докосни", "Кой ме прокле", "Късно е", "Добра среща, приятели".

Обаче на обложката ми е като Глория в "12 диаманта" и "Илюзия". Много си приличаха в онзи период. Мамини сладки. :Vishenka_05:

О, тази снимка не я знаех. Много са млади и готини!

Сподели в други сайтове

На дърти години, двете изглеждат много по-добре!

Вечни! :Vishenka_05:

Обожавам! :Vishenka_05:

Песента е единствена по рода си. Ивана много е загубила, че не е търсила Коста през годините за песни, като композитор. Има чудни неща за себе си, за Силвия, за Мара, за Магапаса...

Сподели в други сайтове

На дърти години, двете изглеждат много по-добре!

Вечни! :Vishenka_05:

Песента е единствена по рода си. Ивана много е загубила, че не е търсила Коста през годините за песни, като композитор. Има чудни неща за себе си, за Силвия, за Мара, за Магапаса...

И за Мая! Ако влезе още малко във форма, може да направят някой развратен клип двечките <3

Гърмеж!

image.jpeg.f4e0b042037ac6e3cf69046d2bdfaa66.jpeg

Сподели в други сайтове

Включи се в дискусията

Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...