Jump to content

Препоръчани коментари

Чак ми е смешен ентусиазма ви.. Каквото и да пусне Ивана ще е от авторите дето правят бълвочи и бълват всеки ден. Ако пусне кавър - няма да се одобри, защото от години не се приемат от публиката (преди Ивана налагаше сръбските версии, а сега се знае от кого е чопнала).

Та... с визия или без - обречена е. Чалгата е обречена.

Сподели в други сайтове

Чак ми е смешен ентусиазма ви.. Каквото и да пусне Ивана ще е от авторите дето правят бълвочи и бълват всеки ден. Ако пусне кавър - няма да се одобри, защото от години не се приемат от публиката (преди Ивана налагаше сръбските версии, а сега се знае от кого е чопнала).

О, я стига!

Леля на върха през 2018! :Vishenka_05:

Сподели в други сайтове

Всъщност с една добра стратегия в момента абсолютно всички ветеранки имат шанс да върнат позиции. Виждаме, че на хората им омръзна от едно и също, липсва им старото и златното а ветеранките най-добре знаят какво е златно защото са го имали. Хората искат нови ''Шампанско и сълзи'', ''Стара история'' и тн.. и ако Ивана се стегне може да им ги предложи. Няма да са на нивото на тези два трака защото това е върха в кариерата на Ванчя, но може да се опита да се доближи до тях. Ако го постигне на 60% пак ще е свършила добре работата си.

2.jpg3.jpg8.jpg
Сподели в други сайтове

Всъщност с една добра стратегия в момента абсолютно всички ветеранки имат шанс да върнат позиции. Виждаме, че на хората им омръзна от едно и също, липсва им старото и златното а ветеранките най-добре знаят какво е златно защото са го имали. Хората искат нови ''Шампанско и сълзи'', ''Стара история'' и тн.. и ако Ивана се стегне може да им ги предложи. Няма да са на нивото на тези два трака защото това е върха в кариерата на Ванчя, но може да се опита да се доближи до тях. Ако го постигне на 60% пак ще е свършила добре работата си.
Ако успее да си отвори окото от миглите си, ще прогледне, че е време да мачка наред! :3fdb8960598fa63e:

Сподели в други сайтове

Да, с чашка узо между циците! :3fdb8960598fa63e:

:roll1:

Ама ти за Ивана друго можеш ли да мислиш или само мръснишки неща? :3fdb8960598fa63e:

Предполагам, че искаш да си там да й доливаш в чашката :1000 (29):

Сподели в други сайтове

Да, с чашка узо между циците! :3fdb8960598fa63e:

Нека бъде на по-скандално място и някой мускулест батко,който може да й е син да й долива.За циците..нека са прикрити с палмови листа.

Сподели в други сайтове

:roll1:

Ама ти за Ивана друго можеш ли да мислиш или само мръснишки неща? :3fdb8960598fa63e:

Предполагам, че искаш да си там да й доливаш в чашката :1000 (29):

Ами тя сега музика не прави, че да мисля музикални неща. Само качва снимки след снимки, в които демонстрира заслабналата фигура. Разбрахме, че на почти 50 изглежда добре, да вземе да ни припомни и пеенето си, че скоро ще я почна! :gun_bandana:

Нека бъде на по-скандално място и някой мускулест батко,който може да й е син да й долива.За циците..нека са прикрити с палмови листа.
Амин! Дай Боже!

Сподели в други сайтове

Ами тя сега музика не прави, че да мисля музикални неща. Само качва снимки след снимки, в които демонстрира заслабналата фигура. Разбрахме, че на почти 50 изглежда добре, да вземе да ни припомни и пеенето си, че скоро ще я почна! :gun_bandana:

Почвай я, даста време си почина вече, време е за работа! Чакаме песни от нея, а тя си обикаля по почивки.. :gun_bandana:

Сподели в други сайтове

О, я стига!

Леля на върха през 2018! :Vishenka_05:

Ултраси! :roll1: :roll1: :roll1:

Тя половината година мина, кога е била на върха.

Макар че може и да се получи, каквато тъпня е в момента.

Сподели в други сайтове

Въпреки че и на мен ми се броят на пръстите на едната ръка песните, които са ми наистина любими тази година, не е нужно да се предаваме. Особено с титани като Ивана. С тази визия и песни като последната, силни една след друга, че дори и кавъри нещата ще са отлични. Малко по малко се градят нещата, няма да стане изведнъж жанрът да си върне позициите. Ивана е от певиците, които въпреки всичко се приемат за модели все още и ако започнат такива като нея със старите добри текстове, може и да има промяна. Ако си казваме чалгата умря, то ще трябва да се пренасочим към още по-умрелия поп и рап, където нещата са още по-изкуствено раздути и нетрайни. И кавърите откога ви пречат, не виждам в Сърбия някой да се оплаква, че техните правят свои версии на тотални гръцки, че и български хитове. Песента ако е истинска, с хитов заряд ще си има всички шансове...

Сподели в други сайтове

Почвай я, даста време си почина вече, време е за работа! Чакаме песни от нея, а тя си обикаля по почивки.. :gun_bandana:
Наистина трябва да е много, ама много тъпа, или тотално вече да не се интересува от кариерата си, за да не изстреля предложение точно сега, в един от най-слабите моменти за всички уж топ имена, без може би Анелия.

Ултраси! :roll1: :roll1: :roll1:

Тя половината година мина, кога е била на върха.

Макар че може и да се получи, каквато тъпня е в момента.

Вярвам, че Ивана отново ще получи звездни мигове! Просто май няма хъс, въпреки новата визия.

Въпреки че и на мен ми се броят на пръстите на едната ръка песните, които са ми наистина любими тази година, не е нужно да се предаваме. Особено с титани като Ивана. С тази визия и песни като последната, силни една след друга, че дори и кавъри нещата ще са отлични. Малко по малко се градят нещата, няма да стане изведнъж жанрът да си върне позициите. Ивана е от певиците, които въпреки всичко се приемат за модели все още и ако започнат такива като нея със старите добри текстове, може и да има промяна. Ако си казваме чалгата умря, то ще трябва да се пренасочим към още по-умрелия поп и рап, където нещата са още по-изкуствено раздути и нетрайни. И кавърите откога ви пречат, не виждам в Сърбия някой да се оплаква, че техните правят свои версии на тотални гръцки, че и български хитове. Песента ако е истинска, с хитов заряд ще си има всички шансове...
Постоянство в синглите и повечко реклама трябват на лелчи.

Сподели в други сайтове

Ванча не може пак да е лидерка, много отдавна изпусна влака да си върне позициите, но и един среден хит да направи като "Твое копие" пак си е голямо постижение. Само да не пусне някоя чекия и да си изяде преднината.

image.png.e4d79a7858ccaaecb16208cc241a64fe.png

Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история.

Сподели в други сайтове

Ванча не може пак да е лидерка, много отдавна изпусна влака да си върне позициите, но и един среден хит да направи като "Твое копие" пак си е голямо постижение. Само да не пусне някоя чекия и да си изяде преднината.
Като стане пак лидерка, да не преметнеш цицата през рамо от гняв! :3fdb8960598fa63e:

Сподели в други сайтове

Като стане пак лидерка, да не преметнеш цицата през рамо от гняв! :3fdb8960598fa63e:

Даже ще се радвам, но е невъзможно .. още 2008-2009 изпусна.

Сподели в други сайтове

Даже ще се радвам, но е невъзможно .. още 2008-2009 изпусна.
Тогава конкуренцията беше гигантска, пиленце! Цура настъпваше бясно със скъпарски цялостни проекти към 2010, Галя и Преса бяха като бясни коя ще блесне със силен сингъл, Ана и тя, Андреа все още си правеше хитовете, Джена се появи сред първите 5-6, Малина пускаше все още изпипани клипове с добри парчета...

А сега няма кой...

Сподели в други сайтове

Тогава конкуренцията беше гигантска, пиленце! Цура настъпваше бясно със скъпарски цялостни проекти към 2010, Галя и Преса бяха като бясни коя ще блесне със силен сингъл, Ана и тя, Андреа все още си правеше хитовете, Джена се появи сред първите 5-6, Малина пускаше все още изпипани клипове с добри парчета...

А сега няма кой...

Така е, но как виждаш 12-годишните да издигнат в лидерка 50-годишна лелча? При положение, че на мода са 16-годишните Сузанита и Гери Никол .. абсурдно е.

Сподели в други сайтове

Така е, но как виждаш 12-годишните да издигнат в лидерка 50-годишна лелча? При положение, че на мода са 16-годишните Сузанита и Гери Никол .. абсурдно е.
В дискотеките може да си влезе съвсем спокойно. Да спечели няколко класации - също. Всичко зависи от песента.

Сподели в други сайтове

В дискотеките може да си влезе съвсем спокойно. Да спечели няколко класации - също. Всичко зависи от песента.

За да си върне позициите, няма да стане само с една песен. Трябва постоянство и поне три-четири последователни силни песни да пусне. Ето сега какво се ослушва пак, половин година ще мине от "Твое копие" :gun_bandana: Лятото ще избълва три песни в рамките на 20 дни, вместо да ги разпредели във времето и да започне от сега.

Сподели в други сайтове

За да си върне позициите, няма да стане само с една песен. Трябва постоянство и поне три-четири последователни силни песни да пусне. Ето сега какво се ослушва пак, половин година ще мине от "Твое копие" :gun_bandana: Лятото ще избълва три песни в рамките на 20 дни, вместо да ги разпредели във времето и да започне от сега.
Трябва да се научим да я обичаме каквато е - пълна шматка... :3fdb8960598fa63e:

Иначе само ще се ядосваме на липсата на какъвто и да било усет за стратегия.

Сподели в други сайтове

Ивана е име в този бранш. Една истинска песен създадена не с амбицията за клубен хит а с душа и Ивана пак ще е в топа. Публиката от 2 години иска и оценява подобни неща. Просто трябва да разчупи стереотипа по който работят всич ки в бранша последните години. До покаже себе си а не да търси мимолетни успехчета ... Милко и Наско Ментата са излизали от нафталина без да го очакваме. Ивана ли няма да успее

image.png

Сподели в други сайтове

• 3 weeks later...

Една добра новина за феновете на Ивана:

Изминалата седмица е била най-силната откъм youtube трафик за "Твое копие" от цели 12 седмици насам. Само преди 1 месец песента е генерирала по 26К за седемдневие, а за последната седмица гледанията са 61 500, което е над 100% скок.

Сподели в други сайтове

Включи се в дискусията

Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...