SantaCloud Публикувано Май 23 Report Share Публикувано Май 23 Чак ми е смешен ентусиазма ви.. Каквото и да пусне Ивана ще е от авторите дето правят бълвочи и бълват всеки ден. Ако пусне кавър - няма да се одобри, защото от години не се приемат от публиката (преди Ивана налагаше сръбските версии, а сега се знае от кого е чопнала). Та... с визия или без - обречена е. Чалгата е обречена. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Май 23 Report Share Публикувано Май 23 Чак ми е смешен ентусиазма ви.. Каквото и да пусне Ивана ще е от авторите дето правят бълвочи и бълват всеки ден. Ако пусне кавър - няма да се одобри, защото от години не се приемат от публиката (преди Ивана налагаше сръбските версии, а сега се знае от кого е чопнала). Та... с визия или без - обречена е. Чалгата е обречена. О, я стига! Леля на върха през 2018! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Venci Публикувано Май 23 Report Share Публикувано Май 23 О, я стига! Леля на върха през 2018! Тя не е слизала от него! "Мога и без теб" песен на 2016 и 2017!!! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Май 23 Report Share Публикувано Май 23 Всъщност с една добра стратегия в момента абсолютно всички ветеранки имат шанс да върнат позиции. Виждаме, че на хората им омръзна от едно и също, липсва им старото и златното а ветеранките най-добре знаят какво е златно защото са го имали. Хората искат нови ''Шампанско и сълзи'', ''Стара история'' и тн.. и ако Ивана се стегне може да им ги предложи. Няма да са на нивото на тези два трака защото това е върха в кариерата на Ванчя, но може да се опита да се доближи до тях. Ако го постигне на 60% пак ще е свършила добре работата си. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Май 23 Report Share Публикувано Май 23 Всъщност с една добра стратегия в момента абсолютно всички ветеранки имат шанс да върнат позиции. Виждаме, че на хората им омръзна от едно и също, липсва им старото и златното а ветеранките най-добре знаят какво е златно защото са го имали. Хората искат нови ''Шампанско и сълзи'', ''Стара история'' и тн.. и ако Ивана се стегне може да им ги предложи. Няма да са на нивото на тези два трака защото това е върха в кариерата на Ванчя, но може да се опита да се доближи до тях. Ако го постигне на 60% пак ще е свършила добре работата си. Ако успее да си отвори окото от миглите си, ще прогледне, че е време да мачка наред! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Май 23 Report Share Публикувано Май 23 Леля Ваня сега е в Гърция.Очакваме ли летен клип от там и да я видим чисто гола на някоя палма. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Май 23 Report Share Публикувано Май 23 Леля Ваня сега е в Гърция.Очакваме ли летен клип от там и да я видим чисто гола на някоя палма. Да, с чашка узо между циците! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Май 23 Report Share Публикувано Май 23 Да, с чашка узо между циците! Ама ти за Ивана друго можеш ли да мислиш или само мръснишки неща? Предполагам, че искаш да си там да й доливаш в чашката :1000 (29): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Май 23 Report Share Публикувано Май 23 Да, с чашка узо между циците! Нека бъде на по-скандално място и някой мускулест батко,който може да й е син да й долива.За циците..нека са прикрити с палмови листа. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Май 23 Report Share Публикувано Май 23 Ама ти за Ивана друго можеш ли да мислиш или само мръснишки неща? Предполагам, че искаш да си там да й доливаш в чашката :1000 (29): Ами тя сега музика не прави, че да мисля музикални неща. Само качва снимки след снимки, в които демонстрира заслабналата фигура. Разбрахме, че на почти 50 изглежда добре, да вземе да ни припомни и пеенето си, че скоро ще я почна! Нека бъде на по-скандално място и някой мускулест батко,който може да й е син да й долива.За циците..нека са прикрити с палмови листа. Амин! Дай Боже! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Май 23 Report Share Публикувано Май 23 Ами тя сега музика не прави, че да мисля музикални неща. Само качва снимки след снимки, в които демонстрира заслабналата фигура. Разбрахме, че на почти 50 изглежда добре, да вземе да ни припомни и пеенето си, че скоро ще я почна! Почвай я, даста време си почина вече, време е за работа! Чакаме песни от нея, а тя си обикаля по почивки.. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SantaCloud Публикувано Май 23 Report Share Публикувано Май 23 О, я стига! Леля на върха през 2018! Ултраси! :roll1: Тя половината година мина, кога е била на върха. Макар че може и да се получи, каквато тъпня е в момента. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Born to Die Публикувано Май 23 Report Share Публикувано Май 23 Чак ми е смешен ентусиазма ви.. Каквото и да пусне Ивана ще е от авторите дето правят бълвочи и бълват всеки ден. Ако пусне кавър - няма да се одобри, защото от години не се приемат от публиката (преди Ивана налагаше сръбските версии, а сега се знае от кого е чопнала). Та... с визия или без - обречена е. Чалгата е обречена. Въпреки че и на мен ми се броят на пръстите на едната ръка песните, които са ми наистина любими тази година, не е нужно да се предаваме. Особено с титани като Ивана. С тази визия и песни като последната, силни една след друга, че дори и кавъри нещата ще са отлични. Малко по малко се градят нещата, няма да стане изведнъж жанрът да си върне позициите. Ивана е от певиците, които въпреки всичко се приемат за модели все още и ако започнат такива като нея със старите добри текстове, може и да има промяна. Ако си казваме чалгата умря, то ще трябва да се пренасочим към още по-умрелия поп и рап, където нещата са още по-изкуствено раздути и нетрайни. И кавърите откога ви пречат, не виждам в Сърбия някой да се оплаква, че техните правят свои версии на тотални гръцки, че и български хитове. Песента ако е истинска, с хитов заряд ще си има всички шансове... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Май 23 Report Share Публикувано Май 23 Почвай я, даста време си почина вече, време е за работа! Чакаме песни от нея, а тя си обикаля по почивки.. Наистина трябва да е много, ама много тъпа, или тотално вече да не се интересува от кариерата си, за да не изстреля предложение точно сега, в един от най-слабите моменти за всички уж топ имена, без може би Анелия. Ултраси! :roll1: Тя половината година мина, кога е била на върха. Макар че може и да се получи, каквато тъпня е в момента. Вярвам, че Ивана отново ще получи звездни мигове! Просто май няма хъс, въпреки новата визия. Въпреки че и на мен ми се броят на пръстите на едната ръка песните, които са ми наистина любими тази година, не е нужно да се предаваме. Особено с титани като Ивана. С тази визия и песни като последната, силни една след друга, че дори и кавъри нещата ще са отлични. Малко по малко се градят нещата, няма да стане изведнъж жанрът да си върне позициите. Ивана е от певиците, които въпреки всичко се приемат за модели все още и ако започнат такива като нея със старите добри текстове, може и да има промяна. Ако си казваме чалгата умря, то ще трябва да се пренасочим към още по-умрелия поп и рап, където нещата са още по-изкуствено раздути и нетрайни. И кавърите откога ви пречат, не виждам в Сърбия някой да се оплаква, че техните правят свои версии на тотални гръцки, че и български хитове. Песента ако е истинска, с хитов заряд ще си има всички шансове... Постоянство в синглите и повечко реклама трябват на лелчи. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Май 23 Report Share Публикувано Май 23 Ванча не може пак да е лидерка, много отдавна изпусна влака да си върне позициите, но и един среден хит да направи като "Твое копие" пак си е голямо постижение. Само да не пусне някоя чекия и да си изяде преднината. Цитирай Report Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Май 23 Report Share Публикувано Май 23 Ванча не може пак да е лидерка, много отдавна изпусна влака да си върне позициите, но и един среден хит да направи като "Твое копие" пак си е голямо постижение. Само да не пусне някоя чекия и да си изяде преднината. Като стане пак лидерка, да не преметнеш цицата през рамо от гняв! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Май 23 Report Share Публикувано Май 23 Като стане пак лидерка, да не преметнеш цицата през рамо от гняв! Даже ще се радвам, но е невъзможно .. още 2008-2009 изпусна. Цитирай Report Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Май 23 Report Share Публикувано Май 23 Даже ще се радвам, но е невъзможно .. още 2008-2009 изпусна. Тогава конкуренцията беше гигантска, пиленце! Цура настъпваше бясно със скъпарски цялостни проекти към 2010, Галя и Преса бяха като бясни коя ще блесне със силен сингъл, Ана и тя, Андреа все още си правеше хитовете, Джена се появи сред първите 5-6, Малина пускаше все още изпипани клипове с добри парчета... А сега няма кой... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Май 23 Report Share Публикувано Май 23 Тогава конкуренцията беше гигантска, пиленце! Цура настъпваше бясно със скъпарски цялостни проекти към 2010, Галя и Преса бяха като бясни коя ще блесне със силен сингъл, Ана и тя, Андреа все още си правеше хитовете, Джена се появи сред първите 5-6, Малина пускаше все още изпипани клипове с добри парчета... А сега няма кой... Така е, но как виждаш 12-годишните да издигнат в лидерка 50-годишна лелча? При положение, че на мода са 16-годишните Сузанита и Гери Никол .. абсурдно е. Цитирай Report Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Май 23 Report Share Публикувано Май 23 Така е, но как виждаш 12-годишните да издигнат в лидерка 50-годишна лелча? При положение, че на мода са 16-годишните Сузанита и Гери Никол .. абсурдно е. В дискотеките може да си влезе съвсем спокойно. Да спечели няколко класации - също. Всичко зависи от песента. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Май 23 Report Share Публикувано Май 23 В дискотеките може да си влезе съвсем спокойно. Да спечели няколко класации - също. Всичко зависи от песента. За да си върне позициите, няма да стане само с една песен. Трябва постоянство и поне три-четири последователни силни песни да пусне. Ето сега какво се ослушва пак, половин година ще мине от "Твое копие" Лятото ще избълва три песни в рамките на 20 дни, вместо да ги разпредели във времето и да започне от сега. Цитирай Report Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Май 23 Report Share Публикувано Май 23 За да си върне позициите, няма да стане само с една песен. Трябва постоянство и поне три-четири последователни силни песни да пусне. Ето сега какво се ослушва пак, половин година ще мине от "Твое копие" Лятото ще избълва три песни в рамките на 20 дни, вместо да ги разпредели във времето и да започне от сега. Трябва да се научим да я обичаме каквато е - пълна шматка... Иначе само ще се ядосваме на липсата на какъвто и да било усет за стратегия. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Май 25 Report Share Публикувано Май 25 Ивана е име в този бранш. Една истинска песен създадена не с амбицията за клубен хит а с душа и Ивана пак ще е в топа. Публиката от 2 години иска и оценява подобни неща. Просто трябва да разчупи стереотипа по който работят всич ки в бранша последните години. До покаже себе си а не да търси мимолетни успехчета ... Милко и Наско Ментата са излизали от нафталина без да го очакваме. Ивана ли няма да успее Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Venci Публикувано Май 29 Report Share Публикувано Май 29 Днес засякох по Планета топ 5 на Ивана... още не е качено в канала обаче. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Юни 14 Report Share Публикувано Юни 14 Една добра новина за феновете на Ивана: Изминалата седмица е била най-силната откъм youtube трафик за "Твое копие" от цели 12 седмици насам. Само преди 1 месец песента е генерирала по 26К за седемдневие, а за последната седмица гледанията са 61 500, което е над 100% скок. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.