Сашо Публикувано Юли 5 Report Share Публикувано Юли 5 Зле е работата и с ретро песните и. Вероятно дори златните и хитове не се котират от младите в тубата които са основен генератор на гледанията. Как да има мотивация да пуска силни неща. .. Така е , булдога е аут от всякъде... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Venci Публикувано Юли 5 Report Share Публикувано Юли 5 https://m.facebook.com/story.php?story_fbid...p;id=1200623289 Live от Търговище, Борово око. Препълнила е ресторанта. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Todorov Публикувано Юли 7 Author Report Share Публикувано Юли 7 https://m.facebook.com/story.php?story_fbid...p;id=1200623289 Live от Търговище, Борово око. Препълнила е ресторанта. Страхотно минаха и двете участия. Жалко, че в София нямаме подобен ресторант - на открито. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dominatora Публикувано Юли 7 Report Share Публикувано Юли 7 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Todorov Публикувано Юли 10 Author Report Share Публикувано Юли 10 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Todorov Публикувано Юли 11 Author Report Share Публикувано Юли 11 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
alisali1234 Публикувано Юли 12 Report Share Публикувано Юли 12 На това не му се вика разнообразен репертоар, а една свиня се опита да стане универсална. Сега, може ли да пееш за ходене по мъже и после да пееш "Моя страна"... Тази както пее за майката, така пее и за оставане по парфюм... Както ти пее за загубата на близък, така ти пее и за пиянстване. Ей това не уважавам в тази. Не, не е истински музикант този, който има всичко в репертоара. Това се казва "искам да съм универсална", за да може и на дърти години, като стане още по-противна и дебела да може и за 50 лв. да пее в кръчмата, ама да има пари. Разбира се, за пари работим, ама заради тях се опростачи цяло едно поколение, което докато плаче и погребва, в следващия момент дърпа линии и се е*е безразборно. Същата работа. Тази знае ли за какво иска да пее? Защитниците на Клаудова да не ми пробутват извинението с богатия репертоар. Това не е богат репертоар, това е селянка изкарва пари. Лошо няма като е намерила как, Азис и той намери как, и хиляди момченца поискаха да си сложат рокля. Гоним мангизи, а след тях какво оставаме не е ясно.. май.. нищо. Ивана е пример за продажен задник. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Юли 12 Report Share Публикувано Юли 12 На това не му се вика разнообразен репертоар, а една свиня се опита да стане универсална. Сега, може ли да пееш за ходене по мъже и после да пееш "Моя страна"... Тази както пее за майката, така пее и за оставане по парфюм... Както ти пее за загубата на близък, така ти пее и за пиянстване. Ей това не уважавам в тази. Не, не е истински музикант този, който има всичко в репертоара. Това се казва "искам да съм универсална", за да може и на дърти години, като стане още по-противна и дебела да може и за 50 лв. да пее в кръчмата, ама да има пари. Разбира се, за пари работим, ама заради тях се опростачи цяло едно поколение, което докато плаче и погребва, в следващия момент дърпа линии и се е*е безразборно. Същата работа. Тази знае ли за какво иска да пее? Защитниците на Клаудова да не ми пробутват извинението с богатия репертоар. Това не е богат репертоар, това е селянка изкарва пари. Лошо няма като е намерила как, Азис и той намери как, и хиляди момченца поискаха да си сложат рокля. Гоним мангизи, а след тях какво оставаме не е ясно.. май.. нищо. Ивана е пример за продажен задник. Тоест, това да си зад граница и да тъгуваш за родителите си, като в същото време като нормална жена обичаш да оставаш по парфюм за любимия мъж, е нещо свинско и ненормално? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано Юли 13 Report Share Публикувано Юли 13 Животът е шарен, в него няма само един вид емоции и преживявания, така че не виждам защо който и да е изпълнител да е длъжен да прави песни само в една стилистика. Все едно ако говорим за самия Маринов, да кажем, че не е редно в рамките на един концерт да изпълни песента за жената в лятна жълта рокля и "За теб, Българийо". Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юли 13 Report Share Публикувано Юли 13 Дай всички да правят песни на една тема като Преса, която все е смачкана и пребита, или Татяна и Яница с техните кучки Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Юли 13 Report Share Публикувано Юли 13 Дай всички да правят песни на една тема като Преса, която все е смачкана и пребита, или Татяна и Яница с техните кучки Ама моля ти се... И още по-лошото е, че "селянка изкарва пари", сякаш това е благотворителен жанр и е престъпно да печелиш! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юли 13 Report Share Публикувано Юли 13 Ама моля ти се... И още по-лошото е, че "селянка изкарва пари", сякаш това е благотворителен жанр и е престъпно да печелиш! Аз и другите не виня за глупостите, които пеят. Щом творчеството им се харчи под формата на пълни клубове, какво лошо има? И горепосочените три, и Луна с нейните скандални текстове, и Гери-Никол с наркотичните оди и т.н. Всички са работнички и работят за пари. В тоя форум има много изкривени представи и се плюе по всекиго, който изкарва пари. Камелия им е все крива, че мислела за пари. Ами за какво да мисли? Да стават доброволки в Червения кръст! Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Юли 13 Report Share Публикувано Юли 13 Лятото си мина половината, лелча още няма нова песен .. думи нямам с тази жена, ужас е! Да си прекратява кариерата по-добре, то пък бива липса на нюх и усет за нещата И като се сетя, че след толкова чакане ще пусне някоя неслушаема чекия, насочена към "младото поколение" Цитирай Report Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Юли 13 Report Share Публикувано Юли 13 Тоест, това да си зад граница и да тъгуваш за родителите си, като в същото време като нормална жена обичаш да оставаш по парфюм за любимия мъж, е нещо свинско и ненормално? На този дори не се занимавам да му чета натоварващите постове. Само, като прочета първите 2-3 думи и ми стига. Лятото си мина половината, лелча още няма нова песен .. думи нямам с тази жена, ужас е! Да си прекратява кариерата по-добре, то пък бива липса на нюх и усет за нещата И като се сетя, че след толкова чакане ще пусне някоя неслушаема чекия, насочена към "младото поколение" Странно е наистина, че се бави. Не вярвам да няма основателна причина. Тук сигурно има хора, които знаят повече по въпроса. Иначе "Твое копие" си върви сигурно към 2, а в далечно бъдеще и 3 млн. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
alisali1234 Публикувано Юли 13 Report Share Публикувано Юли 13 Какъв успех! Една свиня със 100 зора (и сръбски кавър, уау, сефте!) успяла да направи 2 млн. гледания, а за в бъдеще щели да станат дори 3! Докато приемем еврото се надявам поне да са станали 5 млн. По новините викат, че до 2025 можело да се случи. Второто го вярвам повече. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Юли 13 Report Share Публикувано Юли 13 Какъв успех! Една свиня със 100 зора (и сръбски кавър, уау, сефте!) успяла да направи 2 млн. гледания, а за в бъдеще щели да станат дори 3! Докато приемем еврото се надявам поне да са станали 5 млн. По новините викат, че до 2025 можело да се случи. Второто го вярвам повече. Пич, намали малко негативизма, ще се сбръчкаш рано-рано. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юли 13 Report Share Публикувано Юли 13 Бе, то понякога е полезно да избълваш една доза хейт, вместо да го задържаш у себе си и да те твари, но така по няколко пъти да се изказваш по една и съща тема в такъв кратък отрязък от време, е, меко казано, притеснително. 1 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Юли 13 Report Share Публикувано Юли 13 Бе, то понякога е полезно да избълваш една доза хейт, вместо да го задържаш у себе си и да те твари, но така по няколко пъти да се изказваш по една и съща тема в такъв кратък отрязък от време, е, меко казано, притеснително. И това е в 97% от темите, в които се изявява. Не дай си Боже някой да пусне песен от Оцко - времето спира тогава. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юли 13 Report Share Публикувано Юли 13 И това е в 97% от темите, в които се изявява. Не дай си Боже някой да пусне песен от Оцко - времето спира тогава. Вика му се вербален онанизъм 1 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Todorov Публикувано Юли 13 Author Report Share Публикувано Юли 13 Превърна ме в твое копиеееееееее Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Юли 13 Report Share Публикувано Юли 13 Пич, намали малко негативизма, ще се сбръчкаш рано-рано. Имам чувството, че като са го обрязвали са клъцнали не само кожичката... Иначе Ивана наистина прекали със забавянето на новата бърза песен! Това нейното вече не знам какво е... 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Юли 13 Report Share Публикувано Юли 13 Имам чувството, че като са го обрязвали са клъцнали не само кожичката... Иначе Ивана наистина прекали със забавянето на новата бърза песен! Това нейното вече не знам какво е... Защо пишеш само в тази тема? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Юли 13 Report Share Публикувано Юли 13 Защо пишеш само в тази тема? Тя ми е любимата! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Юли 13 Report Share Публикувано Юли 13 Тя ми е любимата! Това ми е ясно, ама се сещай и за другите :1000 (29): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Юли 13 Report Share Публикувано Юли 13 Това ми е ясно, ама се сещай и за другите :1000 (29): Ентусиазмът и интересът ми никакви ги няма! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.