Stela Публикувано Юли 13 Report Share Публикувано Юли 13 Ентусиазмът и интересът ми никакви ги няма! Защо така? Като излезе новата песен на леля и ще ти се върне. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юли 13 Report Share Публикувано Юли 13 Поздрав за неспящите! Сега ми попадна, споделено от една мангалка във фейса! Обожавам кавала след речитатива, уникална градация! Време е Ивана отново да погледне към небето, да разтвори ръце и да изпее още някоя песен за Бога! Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Юли 13 Report Share Публикувано Юли 13 Поздрав за неспящите! Сега ми попадна, споделено от една мангалка във фейса! Обожавам кавала след речитатива, уникална градация! Време е Ивана отново да погледне към небето, да разтвори ръце и да изпее още някоя песен за Бога! Не може, как така хем ще искаш да оставаш по парфюм, хем ще вярваш в Него?! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юли 13 Report Share Публикувано Юли 13 Първо една лятна чекийка с мирис на евтин парфюм, после покаяние и търсене на прошка за летните прегрешения! Това е схемата! Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Юли 13 Report Share Публикувано Юли 13 Първо една лятна чекийка с мирис на евтин парфюм, после покаяние и търсене на прошка за летните прегрешения! Това е схемата! Нещо такова устройва ли те? Или вече съвсем ще разгневим Алката Салка... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юли 13 Report Share Публикувано Юли 13 От любимия ми период на Ванча - турските кавъри Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Юли 13 Report Share Публикувано Юли 13 От любимия ми период на Ванча - турските кавъри На коя песен е кавър? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юли 13 Report Share Публикувано Юли 13 На коя песен е кавър? Не мога да се сетя, дейба - последно зимата го слушах На Ванча не отстъпва версията, як аранжимент! Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
adorable Публикувано Юли 13 Report Share Публикувано Юли 13 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Todorov Публикувано Юли 14 Author Report Share Публикувано Юли 14 Превърна ме в твое копиеееееееее Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Venci Публикувано Юли 14 Report Share Публикувано Юли 14 Жената не си дава зор, като в пиковите години на поп-фолка. Сега на мода са чалга-попаджийте, по морето само те звучат, за къде да бърза? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юли 14 Report Share Публикувано Юли 14 Да направи една песен "Ивана, Ивана, моя единствена", нещо такова ще избие рибата, хахах Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Юли 14 Report Share Публикувано Юли 14 Жената не си дава зор, като в пиковите години на поп-фолка. Сега на мода са чалга-попаджийте, по морето само те звучат, за къде да бърза? Я стига глупости! Как така "за къде да бърза"?! За нас, нейните почитатели, които живеем с нейната музика! Тя само за морето и това какво звучи там ли бачка? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юли 14 Report Share Публикувано Юли 14 Я стига глупости! Как така "за къде да бърза"?! За нас, нейните почитатели, които живеем с нейната музика! Тя само за морето и това какво звучи там ли бачка? Дано да изтряска 5 клипа в една седмица!!!!!! Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Юли 14 Report Share Публикувано Юли 14 Ивана не е от изпълнителите, които ще се блъскат да изкарат хит с живот от 2 месеца, да гърми по морето и дискотеките и после следващата такава песен и предната отива в коша. За тези неща си имаме достатъчно други. Тя и Глория трябва да помислят какво искат технтите фенове. Но ако ще е действащ изпълнител не трябва да си позволява такава суша за песни. Мина доста време от "Твое копие". 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Юли 14 Report Share Публикувано Юли 14 Жената не си дава зор, като в пиковите години на поп-фолка. Сега на мода са чалга-попаджийте, по морето само те звучат, за къде да бърза? Ми да не бърза, да чака да стане на 100 години в очакване "да мине сегашната мода и пак да й дойде времето" С подобни оправдания Ванча пропадна през 2007, понеже хората харесвали младите и тя не се вписвала .. което наистина си беше така, но такива като Деса и Кама, които са от нейното поколение, си изиграха много по-добре картите в последните години и младите не ги приемат за дърти лелки, миришещи на нафталин. 1 Цитирай Report Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SantaCloud Публикувано Юли 14 Report Share Публикувано Юли 14 Ми да не бърза, да чака да стане на 100 години в очакване "да мине сегашната мода и пак да й дойде времето" С подобни оправдания Ванча пропадна през 2007, понеже хората харесвали младите и тя не се вписвала .. което наистина си беше така, но такива като Деса и Кама, които са от нейното поколение, си изиграха много по-добре картите в последните години и младите не ги приемат за дърти лелки, миришещи на нафталин. Кама си я приемат за стара, между другото. Много от хората не знаят, че има активна кариера. В Гласът като беше много хора ми казваха, че е някакъв монумент, изветряла, на нищо не приличала вече. Нови песни нямала. Ивана е по същия начин. Може би само Деса не влезе в това лустро, но все пак е много по-млада и от двете. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Юли 14 Report Share Публикувано Юли 14 Кама си я приемат за стара, между другото. Много от хората не знаят, че има активна кариера. В Гласът като беше много хора ми казваха, че е някакъв монумент, изветряла, на нищо не приличала вече. Нови песни нямала. Ивана е по същия начин. Може би само Деса не влезе в това лустро, но все пак е много по-млада и от двете. Да, да тебе ако те питаме за Кама , много ясно че така ще кажеш. Друга е реалноста обаче. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Юли 14 Report Share Публикувано Юли 14 Кама си я приемат за стара, между другото. Много от хората не знаят, че има активна кариера. В Гласът като беше много хора ми казваха, че е някакъв монумент, изветряла, на нищо не приличала вече. Нови песни нямала. Ивана е по същия начин. Може би само Деса не влезе в това лустро, но все пак е много по-млада и от двете. На нищо не приличала вече? :1000 (29): Току-що се издаде, че си измисляш. Или ти, или твоите приятели не сте гледали Гласът. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Venci Публикувано Юли 14 Report Share Публикувано Юли 14 И аз искам песен вече, има записани, но явно работи върху тях още. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Юли 14 Report Share Публикувано Юли 14 Дано да изтряска 5 клипа в една седмица!!!!!! Отче мой, дано! И аз искам песен вече, има записани, но явно работи върху тях още. Освен от Артур, знаеш ли от кого са другите нови песни? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Venci Публикувано Юли 14 Report Share Публикувано Юли 14 Отче мой, дано! Освен от Артур, знаеш ли от кого са другите нови песни? Попаднах на някакви снимки в студио с още някакъв, но не знам кой е. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Юли 14 Report Share Публикувано Юли 14 Попаднах на някакви снимки в студио с още някакъв, но не знам кой е. От студиото снимките са с Артур Надосян! За него знам, питам за другите. Ивана ме дразни страшно много с тази нелогична пауза. Още юни месец трябваше да се отчете с бърза песен. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Юли 14 Report Share Публикувано Юли 14 В "Автограф" ли е гостувала? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Venci Публикувано Юли 14 Report Share Публикувано Юли 14 От студиото снимките са с Артур Надосян! За него знам, питам за другите. Ивана ме дразни страшно много с тази нелогична пауза. Още юни месец трябваше да се отчете с бърза песен. Знам го Артур, за други снимки говоря. Ако пак ми попаднат ще ги кача тук. В Автограф беше миналата година. Снимката е от тогава. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.