Yaneva Публикувано Юли 14 Report Share Публикувано Юли 14 Знам го Артур, за други снимки говоря. Ако пак ми попаднат ще ги кача тук. В Автограф беше миналата година. Снимката е от тогава. Не е било миналата, а началото на 2016 година, сега го намерих в бокса. Мързелана! Поне да беше представила "Твое копие" в някое предаване... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Venci Публикувано Юли 14 Report Share Публикувано Юли 14 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Venci Публикувано Юли 14 Report Share Публикувано Юли 14 Може и албум да записва и да пусне всичко ново в него. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GriskoBeats Публикувано Юли 14 Report Share Публикувано Юли 14 Да, да тебе ако те питаме за Кама , много ясно че така ще кажеш. Друга е реалноста обаче. Факти. Дори студентите не са много наясно с това какво се случва с Кама. Като цяло я имат за ретро звезда. Това че се появява по телевизията и, че гостува в чалготеки не я прави модерна. Ивана правилно се отказа в голямата битка с младите. Просто нямаше как да спечели. Но и дълго време не знаеше как да развива някаква кариера, затова направи много чекии, помии и известни паузи. Не знам дали се е открила на картата на звездите вече. Но от участията й по механи, разбирам че е разбрала, че това е нейното място. И ако с това успее да поддържа някаква активност и нова продукция, чудесно. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Юли 14 Report Share Публикувано Юли 14 Може и албум да записва и да пусне всичко ново в него. Това на снимката не е композитор, а кларинетист. Ако вади албум, би било прекрасно, но не смея и да си помечтая даже. Иначе казах вече, че спокойно може да включи "Твое копие", "Всичко е наред", "Ще ти взема всичките пари", "Ех, любов", "Искам още" и в краен случай "Много си готин", плюс още 5 нови. И е готова. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Юли 14 Report Share Публикувано Юли 14 На нищо не приличала вече? :1000 (29): Току-що се издаде, че си измисляш. Или ти, или твоите приятели не сте гледали Гласът. Мани го тоя негативяр и сухар. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dominatora Публикувано Юли 15 Report Share Публикувано Юли 15 Ивана щеше да пуска песен от Артур какво се случва така си и остна май? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Юли 15 Report Share Публикувано Юли 15 Ивана щеше да пуска песен от Артур какво се случва така си и остна май? Заета е жената с изкуствените си мигли и тоновете руж по скулите! 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dominatora Публикувано Юли 15 Report Share Публикувано Юли 15 Заета е жената с изкуствените си мигли и тоновете руж по скулите! По добре да не прави песен от него като се сетя каква песен направи на Илиян лошо ми става Песните които и направи Боби Павлов са хубави колкото и да е странно Ще ти взема всичките пари също е яка Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Юли 15 Report Share Публикувано Юли 15 По добре да не прави песен от него като се сетя каква песен направи на Илиян лошо ми става Песните които и направи Боби Павлов са хубави колкото и да е странно Ще ти взема всичките пари също е яка Точно песните на Павлов са трагични за Ивана, а и не само за нея. Артур има попадение за Магда, една песен на Пепа също е приятна, просто той не е хитов автор. Руският му дует с Илиян съм го чувала на морето по заведения. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
adorable Публикувано Юли 20 Report Share Публикувано Юли 20 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юли 20 Report Share Публикувано Юли 20 Ванча има ли авторски хит от зората на кариерата си? Може и тя, като адашката си Ваня, да пусне някоя стара мелодия с нов текст! Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Юли 21 Report Share Публикувано Юли 21 Ванча има ли авторски хит от зората на кариерата си? Може и тя, като адашката си Ваня, да пусне някоя стара мелодия с нов текст! Има, разбира се! Чудесна идея, която тя вече е реализирала, де. Направи нови версии на "Мен ще виждаш" и "В ръцете ти". Но готино би било да чуем нови аранжименти на ето тези: Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юли 21 Report Share Публикувано Юли 21 Мен ще виждаш ми е от любимите й песни! Но първата версия повече ми харесваше, втората твърде модерна ми се стори, хаха. Може би ще е интересно и текстът да се смени, може да е някоя слабо известна песен. Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Юли 21 Report Share Публикувано Юли 21 Мен ще виждаш ми е от любимите й песни! Но първата версия повече ми харесваше, втората твърде модерна ми се стори, хаха. Може би ще е интересно и текстът да се смени, може да е някоя слабо известна песен. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юли 21 Report Share Публикувано Юли 21 Приятна е тази, не я знаех. Не би сгрешила и с един клип на Такава съм, без да я променя изобщо. Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Юли 21 Report Share Публикувано Юли 21 Приятна е тази, не я знаех. Не би сгрешила и с един клип на Такава съм, без да я променя изобщо. Чудна е "Такава съм"! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Venci Публикувано Юли 21 Report Share Публикувано Юли 21 Аз пък искам клип на "Не ме боли" и "Пирова победа"! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
plambata Публикувано Юли 21 Report Share Публикувано Юли 21 Ивана има толкова уникални нереализирани песни, че ако започне на тях да прави нови версии с клипове нови парчета не й трябват. На прима виста се сещам за "Не ме боли", "По всяко време", "Да те притежавам", "Обичай ме сега", "Родена в огън", "Туист кючек", "Порочна и скромна". Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Todorov Публикувано Юли 22 Author Report Share Публикувано Юли 22 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Todorov Публикувано Юли 22 Author Report Share Публикувано Юли 22 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Venci Публикувано Юли 26 Report Share Публикувано Юли 26 "По дяволите Рая" била мега здравата песен. Преоткрих я и смело мога да кажа, че е от най-добрите на Ивана! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
PayneraDimitrov Публикувано Юли 28 Report Share Публикувано Юли 28 ИВАНА тя е много талантлива певица , има хубав и приятен глас ,но от доста време не е това което беше ,последните песни лично на мене ми харесват "Чаша живот " и последната която пусна през Януари месец . Ивана има нужда от песни които да останат в времето ,песни които да се харесат и на онези ,които не обичат да слушат комерса които върви в момента . Вярвам ,че може да успее да реализира нов проект с хубаво звучене и красив текст , надявам се да го стори скоро както направи с последната си песен ,макар и да е кавър песента е добра . Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Юли 28 Report Share Публикувано Юли 28 ИВАНА тя е много талантлива певица , има хубав и приятен глас ,но от доста време не е това което беше ,последните песни лично на мене ми харесват "Чаша живот " и последната която пусна през Януари месец . Ивана има нужда от песни които да останат в времето ,песни които да се харесат и на онези ,които не обичат да слушат комерса които върви в момента . Вярвам ,че може да успее да реализира нов проект с хубаво звучене и красив текст , надявам се да го стори скоро както направи с последната си песен ,макар и да е кавър песента е добра . Ивана има нужда да си прекратява кариерата вече! То пък бива несериозно отношение, ама в последните 2 години има само една песен, а в последните 10 години бозите и неуспешните песни са сигурно пет пъти повече от сполучливите .. Ивана - същата която едно време мачкаше стадиони и пускаше по три песни в месеца. Не знам самата тя как го търпи и допуска това положение, но явно не й пука особено. Цитирай Report Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юли 28 Report Share Публикувано Юли 28 Ивана има нужда да си прекратява кариерата вече! То пък бива несериозно отношение, ама в последните 2 години има само една песен, а в последните 10 години бозите и неуспешните песни са сигурно пет пъти повече от сполучливите .. Ивана - същата която едно време мачкаше стадиони и пускаше по три песни в месеца. Не знам самата тя как го търпи и допуска това положение, но явно не й пука особено. Коментирай, че кралица Петра се оттегли, преди да изпадне в това положение! Сега щеше да е на същия хал Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.