Venci Публикувано Август 13 Report Share Публикувано Август 13 Снощи Ванча е напълнила "Кавали" клуб в Китен. Наши познати са били там, пяла е около два часа само на живо, казаха, че кварталната кръчма била най-добе приета и че Ванчето си изглеждала много хубава и на кеф. Нещо нетипично- https://www.facebook.com/kavaliclubkiten/vi...12743092463053/ Убийствено пеене на Полужива /нова версия/- https://www.facebook.com/kavaliclubkiten/vi...12720255798670/ Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dominatora Публикувано Август 13 Report Share Публикувано Август 13 Нещо нетипично- https://www.facebook.com/kavaliclubkiten/vi...12743092463053/ Убийствено пеене на Полужива /нова версия/- https://www.facebook.com/kavaliclubkiten/vi...12720255798670/ Уникална ненапразно я нари4ат певицата на народа! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Venci Публикувано Август 13 Report Share Публикувано Август 13 Уникална ненапразно я нари4ат певицата на народа! Адски се кефя на изпълнението на Полужива. Ако другият месец дойде във Видин, което е много възможно, адски ще се радвам да импровизира така!!! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
foxy_vd Публикувано Август 13 Report Share Публикувано Август 13 Адски се кефя на изпълнението на Полужива. Ако другият месец дойде във Видин, което е много възможно, адски ще се радвам да импровизира така!!! Без "Полужива", ако ще идва. Тази песен само тя си я харесва. Сигурно е най-тъпата песен в чалгата заедно с "Ангелска жена" и "Жълто Ферари".... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Venci Публикувано Август 13 Report Share Публикувано Август 13 Ех... яд ме е малко. Отказала е на Импулса. Няма да ни зарадва видинчани... кинтите не я устройвали. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Август 13 Report Share Публикувано Август 13 Права е жената, знае си цената. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Август 13 Report Share Публикувано Август 13 Без "Полужива", ако ще идва. Тази песен само тя си я харесва. Сигурно е най-тъпата песен в чалгата заедно с "Ангелска жена" и "Жълто Ферари".... Разкошна песен, която леля ти Ваня изпълнява чудно! Понякога ме учудваш с липса на вкус! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SantaCloud Публикувано Август 14 Report Share Публикувано Август 14 Без "Полужива", ако ще идва. Тази песен само тя си я харесва. Сигурно е най-тъпата песен в чалгата заедно с "Ангелска жена" и "Жълто Ферари".... И аз винаги съм се чудил тая песен как въобще я пусна и то с клип. Най-тъпата й песен. Да не говорим колко често я лансираше по концерти.. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
adorable Публикувано Август 14 Report Share Публикувано Август 14 Ех... яд ме е малко. Отказала е на Импулса. Няма да ни зарадва видинчани... кинтите не я устройвали. Еми тя държи висока миза, ама като се замисля, нормално е да си прави сметката - плаща на един куп хора, които ангажира да пътуват с нея. И като се замисля, цялото това нещо е безсмислено - на живо може да си пее и без вокалисти и т.н. Хем ще си е основната фигура, без разсейващи фактори около нея. Ама тя си знае. Като цяло обаче ми се губи по трасето. Защо така вече го е подкарала едно лежерно, лениво? Нещо наще певици бързо взеха да се изморяват. Вярно е, че Ивана в една по-зряла възраст изгря и в период от 5 г. имаше доста голяма интензивност, но не вярвам, че това я е изморило... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Venci Публикувано Август 14 Report Share Публикувано Август 14 След щерката на Щерева, Азис и Катето Евро, и Гери Никол запя Кварталната кръчма... Стабилно засилват статута на вечния хит. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dominatora Публикувано Август 14 Report Share Публикувано Август 14 След щерката на Щерева, Азис и Катето Евро, и Гери Никол запя Кварталната кръчма... Стабилно засилват статута на вечния хит. Да но нещо много фалшиво Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
foxy_vd Публикувано Август 14 Report Share Публикувано Август 14 И аз винаги съм се чудил тая песен как въобще я пусна и то с клип. Най-тъпата й песен. Да не говорим колко често я лансираше по концерти.. Мани, мани, заеба една камара здрави песни заради тая простотия "Полужива", щото и била любима. И някак ми е странно Ивана да отказва на наш клуб, след като дори Глория се е навила, а на 15 септември там ще бъде Амар Гиле с бенда си, а той е твърдо на 5000 евра. Но, тя си знае най-добре. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Venci Публикувано Август 14 Report Share Публикувано Август 14 Мани, мани, заеба една камара здрави песни заради тая простотия "Полужива", щото и била любима. И някак ми е странно Ивана да отказва на наш клуб, след като дори Глория се е навила, а на 15 септември там ще бъде Амар Гиле с бенда си, а той е твърдо на 5000 евра. Но, тя си знае най-добре. Даже 15 000 ще вземе Амар. Наша Ивана обаче категорично отказала и май Мария ще я замества. Тя във Видин само на частни пее и на панаира. Миналото лято в Мистика на миньорите пя... точно срещу мене. 2010 преди панаира им пя в Бононията. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Август 14 Report Share Публикувано Август 14 Мани, мани, заеба една камара здрави песни заради тая простотия "Полужива", щото и била любима. И някак ми е странно Ивана да отказва на наш клуб, след като дори Глория се е навила, а на 15 септември там ще бъде Амар Гиле с бенда си, а той е твърдо на 5000 евра. Но, тя си знае най-добре. Кое по-точно е простотия в "Полужива"? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
foxy_vd Публикувано Август 15 Report Share Публикувано Август 15 Кое по-точно е простотия в "Полужива"? Кръчмарската музика, глуповатият текст и цялостният дъх на хоримаг в комбинация с изпълнение на Ивана. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Август 15 Report Share Публикувано Август 15 Кръчмарската музика, глуповатият текст и цялостният дъх на хоримаг в комбинация с изпълнение на Ивана. Текстът на Мариета е страхотен, по-добър от всичките нейни за мадам Вескова. А изпълнението на Ивана е категорично по-добро от всяко едно на Камелия. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Август 15 Report Share Публикувано Август 15 Една от малкото песни от пика на Дивана, която да харесвам. Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Vancho Публикувано Август 15 Report Share Публикувано Август 15 Много силна песен. И какъв текст само... Венци, поздрав! Знам, че я харесваш. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Август 15 Report Share Публикувано Август 15 Поздрав с нещо любимо. Звучало ли е в механите? Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSA Публикувано Август 15 Report Share Публикувано Август 15 “Полужива” ми е една от най-любимите песни на кака. Какви спомени ми носи тази песен. Пък и тя самата в клипа е доста перверзна и излъчваща разврат. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Venci Публикувано Август 15 Report Share Публикувано Август 15 Много силна песен. И какъв текст само... Венци, поздрав! Знам, че я харесваш. Обожавам я!!! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Август 15 Report Share Публикувано Август 15 Не мога да повярвам, че някои не харесвате Полужива. :1000 (29): Една от най-яките й песни преди спада. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Август 15 Report Share Публикувано Август 15 Не мога да повярвам, че някои не харесвате Полужива. :1000 (29): Една от най-яките й песни преди спада. Точно! Още като я чух в албума "Доза любов", се влюбих в нея и "Влак за нещастници". Бях уверена, че ще се чуят и запеят. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Venci Публикувано Август 16 Report Share Публикувано Август 16 Точно! Още като я чух в албума "Доза любов", се влюбих в нея и "Влак за нещастници". Бях уверена, че ще се чуят и запеят. [/quоte] "Полужива" е една от най-любимите песни на лелките. На участия като я чуят и полудяват. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Август 16 Report Share Публикувано Август 16 Да не говорим какъв хубав, идеен текст има... Не знам как някой може да я изкара една от най-тъпите песни в жанра хах. :1000 (29): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.