Venci Публикувано Август 16 Report Share Публикувано Август 16 Да не говорим какъв хубав, идеен текст има... Не знам как някой може да я изкара една от най-тъпите песни в жанра хах. :1000 (29): Всеки има право на лош вкус! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Август 16 Report Share Публикувано Август 16 "Полужива" е една от най-любимите песни на лелките. На участия като я чуят и полудяват. И аз вече спадам към тях! Да не говорим какъв хубав, идеен текст има... Не знам как някой може да я изкара една от най-тъпите песни в жанра хах. :1000 (29): Кажи му Фокси и няма нужда от други коментари! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
NazzkO Публикувано Август 16 Report Share Публикувано Август 16 И аз я харесвам. Една от сигурно 2-те чалги, които баща ми е слушал покрай мен и казва, че са слушаеми (което е много) Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dominatora Публикувано Август 20 Report Share Публикувано Август 20 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Август 20 Report Share Публикувано Август 20 Ей, ква е изпъната тука! Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Todorov Публикувано Август 20 Author Report Share Публикувано Август 20 Да качат повече песниии Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Август 20 Report Share Публикувано Август 20 Голям хит беше "100 патрона"! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Venci Публикувано Август 21 Report Share Публикувано Август 21 - Бяхте член на журито в един от сезоните на "Гласът на България". А получавала ли сте покани за "ВИП брадър" и каква е причината да не участвате? - Да, и тази година получих. Даваха ми огромна за България сума, но не бих влязла в какъвто и да било риалити формат. Не мисля, че целият ми личен живот трябва да бъде на показ. Откровен човек съм и давам достатъчно информация за себе си, даже много пъти си казвам: "Това трябваше ли да го споделям?" Аз не започнах кариерата си с идеята да бъда запомнена със скандали - това е най-лесно, знае се. Предпочитам да има друго, за което да ме харесват или да не ме харесват. Цялото интервю- http://www.bgdnes.bg/Article/7018272 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Todorov Публикувано Август 30 Author Report Share Публикувано Август 30 http://hotarena.net/dara-zapochnala-da-pee...-za-duet-s-azis Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Todorov Публикувано Септември 1 Author Report Share Публикувано Септември 1 Скитам се LIVE Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Todorov Публикувано Септември 3 Author Report Share Публикувано Септември 3 „Даваха ми огромна за България сума, но не бих влязла в какъвто и да било риалити формат. Не мисля, че целият ми личен живот трябва да бъде на показ. Откровен човек съм и давам достатъчно информация за себе си, даже много пъти си казвам: "Това трябваше ли да го споделям?". С тези аргументи фолкпевицата Ивана обясни защо за поредна година е отказала покана да влезе във „ВИП Брадър“, пише България днес. https://trafficnews.bg/ailiak/ivana-otkazah...vliazla-113581/ Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Септември 6 Report Share Публикувано Септември 6 Скитам се LIVE Тук взе наградата за най-добро изпълнение на живо! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Септември 6 Report Share Публикувано Септември 6 Желязна е на тоя лайв. Почти бях убеден, че е на плейбек. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Септември 6 Report Share Публикувано Септември 6 Желязна е на тоя лайв. Почти бях убеден, че е на плейбек. Това беше първият концерт на "Нов фолк", на който всички бяха на живо. Харесваш ли тази песен, във варианта на Калудова? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Септември 6 Report Share Публикувано Септември 6 Това беше първият концерт на "Нов фолк", на който всички бяха на живо. Харесваш ли тази песен, във варианта на Калудова? Да, много. В топа ми е песента. Текст, музика. Дори Ивана в тоя период ми харесва много, кага жена. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Септември 6 Report Share Публикувано Септември 6 Да, много. В топа ми е песента. Текст, музика. Дори Ивана в тоя период ми харесва много, кага жена. Много сполучлив кавър е направила. А лайв изпълнението затвърждава наградата за живо пеене през годината. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Септември 6 Report Share Публикувано Септември 6 На този лайв горе като я гледам бих казал, че дъщеря й е Симона Загорова, а не нейната. Убийствена прилика. :1000 (29): Много е яко, че слезе долу да поздрави колегите си и да се включат в песента. Нещо, което е традиция, дори официално се прави, в нашите съседки - други изпълнители ти пеят песен, а ти тяхна. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Септември 6 Report Share Публикувано Септември 6 Много сполучлив кавър е направила. А лайв изпълнението затвърждава наградата за живо пеене през годината. Да, много е добър. И на живо тогава е била бетон. Последните години въобще не можех да я слушам. Много мипе груба. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Септември 6 Report Share Публикувано Септември 6 ''Скитам се'' е от най-хубавите песни на Ивана заедно с ''Уморени и студени'' и ''Късно е''. Време е да им оправи правата и да ги забие на някой концерт. ''Като на 17'', ''Освободете дансинга'' и ''Къв си ти бе'' също не ги е пяла от много време. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Септември 6 Report Share Публикувано Септември 6 ''Скитам се'' е от най-хубавите песни на Ивана заедно с ''Уморени и студени'' и ''Късно е''. Време е да им оправи правата и да ги забие на някой концерт. ''Като на 17'', ''Освободете дансинга'' и ''Къв си ти бе'' също не ги е пяла от много време. Мале и на мене точон тея трите са ми в топа й + Не те виня 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Септември 6 Report Share Публикувано Септември 6 Мале и на мене точон тея трите са ми в топа й + Не те виня Истински топ. ''Не те виня'' не я знам. :1000 (10): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Септември 6 Report Share Публикувано Септември 6 Да, много е добър. И на живо тогава е била бетон. Последните години въобще не можех да я слушам. Много мипе груба. Има нещо такова. Мислех, че при нея няма промяна в гласа и продължава да си е все така бетон, но е позагрубяла откъм пеене, сравнявайки с това разкошно изпълнение на "Скитам се". Може би само Глория е съхранила на 100 процента гласа си. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Септември 6 Report Share Публикувано Септември 6 Има нещо такова. Мислех, че при нея няма промяна в гласа и продължава да си е все така бетон, но е позагрубяла откъм пеене, сравнявайки с това разкошно изпълнение на "Скитам се". Леле, верно е така. Обаче забележи как успява да заблуди повечето хора, че още звучи по същия начин - което иде да рече, че нещата са си много добре като цяло във вокално отношение. Процесът с промяната на гласа е необратим за съжаление, има промени, които се случват просто от възрастта. Като прибавим към това и един тон изпушени цигари за толкова години... Ние всъщност чували ли сме я как пее на живо след, като си оправи хормоните? Жлезата също много влияе на гласа. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Септември 6 Report Share Публикувано Септември 6 Има нещо такова. Мислех, че при нея няма промяна в гласа и продължава да си е все така бетон, но е позагрубяла откъм пеене, сравнявайки с това разкошно изпълнение на "Скитам се". Може би само Глория е съхранила на 100 процента гласа си. Екстра Нина! 😁 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Септември 6 Report Share Публикувано Септември 6 Леле, верно е така. Обаче забележи как успява да заблуди повечето хора, че още звучи по същия начин - което иде да рече, че нещата са си много добре като цяло във вокално отношение. Процесът с промяната на гласа е необратим за съжаление, има промени, които се случват просто от възрастта. Като прибавим към това и един тон изпушени цигари за толкова години... Ние всъщност чували ли сме я как пее на живо след, като си оправи хормоните? Жлезата също много влияе на гласа. Нещата винаги са били много добре вокално при нея, тя си е родена за певица. Но определено вече не звучи така, както е звучала през 2002 година, на тези награди на "Нов фолк". Изпълнението на "Скитам се" е направо безупречно. Иначе, аз я чух как пее слаба - март месец, механа "Българка". Беше видимо изпита, особено в ръцете и краката е чак шокиращо, имаше обаче шкембенце. Звучеше си нормално, нищо не ме е подразнило, или пък да звучи като да се е подобрило. Като себе си си пееше и не си пусна плейбек. Всичко беше лайв, само на "Твое копие" надвикваше записа. А за онези, които не знаят "Не те виня" - ето ви този шедьовър: Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.