Yaneva Публикувано Септември 10 Report Share Публикувано Септември 10 Тотя се усмихва най-искрено! Потънала е в нирваната на бляновете и тя да се окичи с подобен хит след време... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Септември 10 Report Share Публикувано Септември 10 Потънала е в нирваната на бляновете и тя да се окичи с подобен хит след време... Момичето все още е било повече фенка, отколкото професионална певица. Що да не се радва Сега й е под нивото - забива си хитовия микс, получава си биса и офейква от залата. Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Септември 10 Report Share Публикувано Септември 10 Момичето все още е било повече фенка, отколкото професионална певица. Що да не се радва Сега й е под нивото - забива си хитовия микс, получава си биса и офейква от залата. За кой по-точно хитов микс говориш? 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Септември 10 Report Share Публикувано Септември 10 За кой по-точно хитов микс говориш? Всеки Тотин Дали Ванча няма да изненада с дует с Тотя, която понастоящем й е съгражданка във Филибето? 1 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Септември 10 Report Share Публикувано Септември 10 Всеки Тотин Дали Ванча няма да изненада с дует с Тотя, която понастоящем й е съгражданка във Филибето? Опазил ни Бог! 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Todorov Публикувано Септември 29 Author Report Share Публикувано Септември 29 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Боби Публикувано Септември 30 Report Share Публикувано Септември 30 Хубаво пускаме стари клипове, а нещо ново или Ванча изцяло заспа. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SantaCloud Публикувано Септември 30 Report Share Публикувано Септември 30 Тази старица няма ли да пусне нещо ново? Жадни сме за milf-ки, след Кама. :lol: Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Септември 30 Report Share Публикувано Септември 30 Тази старица няма ли да пусне нещо ново? Жадни сме за milf-ки, след Кама. :lol: Ванче е разкошна и никога няма да бъде "старица"! Това изпълнение на "Само веднъж се живее" е чук, тук взе наградата за приемственост между автентичен и нов фолк. Колко бяха яки концертите на "Нов фолк" и как е разбивала лелинката ни! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Септември 30 Report Share Публикувано Септември 30 Ванче е разкошна и никога няма да бъде "старица"! Това изпълнение на "Само веднъж се живее" е чук, тук взе наградата за приемственост между автентичен и нов фолк. Колко бяха яки концертите на "Нов фолк" и как е разбивала лелинката ни! Обаче вече не е и младица. Хайде, като е разкошна, нова песен когаа? Кога? Защо още я мързи? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Senhor Публикувано Септември 30 Report Share Публикувано Септември 30 Аз съм й бесен, че след успеха на "Твое копие", какъвто не беше виждала от едно 6 години, пак се изгуби. Защо? :gun_bandana: Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Септември 30 Report Share Публикувано Септември 30 Обаче вече не е и младица. Хайде, като е разкошна, нова песен когаа? Кога? Защо още я мързи? Тя е млада по дух - коя 50 годишна жена ще се разкикери в джипа си и ще вирне отслабнали крачета в токчета през прозореца? Аз съм й бесен, че след успеха на "Твое копие", какъвто не беше виждала от едно 6 години, пак се изгуби. Защо? :gun_bandana: Мен питаш ли ме? Бясна съм, направо ще си запаля фитила на тампона от яд! :1000 (29): 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Септември 30 Report Share Публикувано Септември 30 Тя е млада по дух - коя 50 годишна жена ще се разкикери в джипа си и ще вирне отслабнали крачета в токчета през прозореца? Мен питаш ли ме? Бясна съм, направо ще си запаля фитила на тампона от яд! :1000 (29): Ми да пуска, нали беше запивала, какво стана? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
adorable Публикувано Септември 30 Report Share Публикувано Септември 30 Мисля, че е време за дует, знаете с кого. Слуша ми се нещо сериозно. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Септември 30 Report Share Публикувано Септември 30 Мисля, че е време за дует, знаете с кого. Слуша ми се нещо сериозно. Ще си останем с желанието. :1000 (29): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
adorable Публикувано Септември 30 Report Share Публикувано Септември 30 Ще си останем с желанието. :1000 (29): Ми... пачи. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Септември 30 Report Share Публикувано Септември 30 Ми да пуска, нали беше запивала, какво стана? Тя песни за албум има жената! Но Ивана си е Ивана, знаем колко акъл има... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Септември 30 Report Share Публикувано Септември 30 Тя песни за албум има жената! Но Ивана си е Ивана, знаем колко акъл има... Явно наистина отслабва и в главицата, не само в тялото... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Септември 30 Report Share Публикувано Септември 30 Това защо не стана хитачка? Много е яка. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Септември 30 Report Share Публикувано Септември 30 Това защо не стана хитачка? Много е яка. Шегуваш се, нали? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Септември 30 Report Share Публикувано Септември 30 Шегуваш се, нали? Това ли ти е най-неприятната песен на лелче? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Септември 30 Report Share Публикувано Септември 30 Това ли ти е най-неприятната песен на лелче? Една от най-неприятните. Може би една идея по-тъпи са ми "Мога и без теб", "Много си готин" и "Душ или направо". Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Септември 30 Report Share Публикувано Септември 30 Много ми харесва. Музиката, изпяването и самата тя във видеото. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Септември 30 Report Share Публикувано Септември 30 Много ми харесва. Музиката, изпяването и самата тя във видеото. Изпяването при нея обичайно е добро, във видеото наистина е симпатична. Но мелодията и текстът са нещо ужасно. А Васил в края е просто непоносим. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Септември 30 Report Share Публикувано Септември 30 Янева, какво мислиш за тази: Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.