Stela Публикувано Октомври 10 Report Share Публикувано Октомври 10 Като промотира "Остави ме" в НДК! Тя винаги си ги пере едни такива от сцената. Помня и "дай, пълен лайв"! Има ли качен клип? Ивана обожава да подвиква по сцената, да.. ако не го прави няма да е тя. И онова страшилище Стояна да се мята около нея.. :1000 (29): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Октомври 10 Report Share Публикувано Октомври 10 Има ли качен клип? Ивана обожава да подвиква по сцената, да.. ако не го прави няма да е тя. И онова страшилище Стояна да се мята около нея.. :1000 (29): 03:23 Цитирай Report Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Октомври 10 Report Share Публикувано Октомври 10 Има ли качен клип? Ивана обожава да подвиква по сцената, да.. ако не го прави няма да е тя. И онова страшилище Стояна да се мята около нея.. :1000 (29): Май това с подвикването са го изрязали. Ами първична е жената, Айтос се обажда от дълбините, какво да се прави. А защо да не ни попее и това, беше си хит? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Октомври 10 Report Share Публикувано Октомври 10 Винаги трябва да пее Ще ти взема всичките пари - хитът й за това десетилетие, че като нищо и на следващото! Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Октомври 10 Report Share Публикувано Октомври 10 Май това с подвикването са го изрязали. Ами първична е жената, Айтос се обажда от дълбините, какво да се прави. А защо да не ни попее и това, беше си хит? Ооооо тази ако я изпее и съм там ще си откъсна дрехите както се казва Много я обичам. Май не я е пяла на концерт? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Октомври 10 Report Share Публикувано Октомври 10 Винаги трябва да пее Ще ти взема всичките пари - хитът й за това десетилетие, че като нищо и на следващото! Ами да, Сашо какво толкова не я харесва, много е палава! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Октомври 10 Report Share Публикувано Октомври 10 Ооооо тази ако я изпее и съм там ще си откъсна дрехите както се казва Много я обичам. Май не я е пяла на концерт? Пяла е поне два-три пъти - в линка по-горе, в микса за мегазвезда я имаше, мисля че и на лайв партито. Цитирай Report Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Октомври 10 Report Share Публикувано Октомври 10 Ооооо тази ако я изпее и съм там ще си откъсна дрехите както се казва Много я обичам. Май не я е пяла на концерт? Пя я като взе наградата за певица на 2003 на Планета, а после на самостоятелния концерт в Пловдив. За друг нямам спомени. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Октомври 10 Report Share Публикувано Октомври 10 Пяла е поне два-три пъти - в линка по-горе, в микса за мегазвезда я имаше, мисля че и на лайв партито. Линка ти нещо не ми се отваря и не успях да го видя. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Октомври 10 Report Share Публикувано Октомври 10 Линка ти нещо не ми се отваря и не успях да го видя. Виж пак. Ако си в чужбина няма да зареди. Цитирай Report Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Октомври 10 Report Share Публикувано Октомври 10 Виж пак. Ако си в чужбина няма да зареди. Не съм в чужбина. Заредих кода в браузъра и ми се отвори, но тук не искаше. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Октомври 10 Report Share Публикувано Октомври 10 А това? И да ни пожелае пак да погледнем за мъничко към небето... :1000 (29): Тази сякаш е налагана достатъчно по турнета, беше леко дотегнала с нея. Иначе фразата за "А сега да погледнем към небето и да си пожелаем нещо..." е абсолютен ХИТ! Спуквах се да си служа с нея години наред, като иронизирах някаква ситуация. Страшна двойно-аршинеста популистка е Ивана, от тия мойте, дето ги обичам. :1000 (29): :1000 (6): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Октомври 10 Report Share Публикувано Октомври 10 Тази сякаш е налагана достатъчно по турнета, беше леко дотегнала с нея. Иначе фразата за "А сега да погледнем към небето и да си пожелаем нещо..." е абсолютен ХИТ! Спуквах се да си служа с нея години наред, като иронизирах някаква ситуация. Страшна двойно-аршинеста популистка е Ивана, от тия мойте, дето ги обичам. :1000 (29): :1000 (6): ... Може, може и да се сбъдне! И го казва с една престорена усмивка, преправя гласа, посяда на люлката, спусната отгоре. Маймуна и половина, но песента е яка! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
adorable Публикувано Октомври 10 Report Share Публикувано Октомври 10 Ооооо тази ако я изпее и съм там ще си откъсна дрехите както се казва Много я обичам. Май не я е пяла на концерт? Разкошна е "Стара история". Не знам за вас, обаче аз не харесвам най-големите хитове на Ивана - и не мога да преценя дали това не е от постоянното им припомняне през годините. Но Кръчмата, Празника, Шампанското, Номер 1 и тия от тоя калибър - не, не. Единствената песен от най-големите хитове, която не ми е досадила, е "Като на 17", също и "Къв си ти, бе" и Дансинга. Много повече налитам на "Уморени и студени", "Вик", "Стара история", "Доза любов". Те пак си бяха хитове за времето си, но не са налагани, особено първата. Да вземе да я изпее. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Октомври 10 Report Share Публикувано Октомври 10 Ами да, Сашо какво толкова не я харесва, много е палава! Ако я пееше някоя от гъзарките, друга песен щеше да пее 😁😁😁 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Октомври 10 Report Share Публикувано Октомври 10 Разкошна е "Стара история". Не знам за вас, обаче аз не харесвам най-големите хитове на Ивана - и не мога да преценя дали това не е от постоянното им припомняне през годините. Но Кръчмата, Празника, Шампанското, Номер 1 и тия от тоя калибър - не, не. Единствената песен от най-големите хитове, която не ми е досадила, е "Като на 17", също и "Къв си ти, бе" и Дансинга. Много повече налитам на "Уморени и студени", "Вик", "Стара история", "Доза любов". Те пак си бяха хитове за времето си, но не са налагани, особено първата. Да вземе да я изпее. Ужасни са ми всичките изброени, но на тях си дължи кариерата. Всяко лято от купони в квартала кънти Последна вечер! Класика Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Октомври 10 Report Share Публикувано Октомври 10 Много повече налитам на "Уморени и студени", "Вик", "Стара история", "Доза любов". Те пак си бяха хитове за времето си, но не са налагани, особено първата. Да вземе да я изпее. Няма правата на "Уморени и студени". За останалите - авторски са и няма проблем. Ако я пееше някоя от гъзарките, друга песен щеше да пее Ама моля ти се, курвенска му била! Все едно на Емануела и на Яница полюциите са като за монахини! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Октомври 10 Report Share Публикувано Октомври 10 Няма правата на "Уморени и студени". За останалите - авторски са и няма проблем. Ама моля ти се, курвенска му била! Все едно на Емануела и на Яница полюциите са като за монахини! Нямаше да пощадят Ванча, ако бе изпяла Въртележката, макар че щеше да й вдъхне бая живот 😂 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Октомври 10 Report Share Публикувано Октомври 10 Нямаше да пощадят Ванча, ако бе изпяла Въртележката, макар че щеше да й вдъхне бая живот 😂 Много по-хубаво щеше да я изпее и да вложи чувство в пресъздаването на текста, особено на "лапи долу, идва му жената"! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Октомври 10 Report Share Публикувано Октомври 10 Много по-хубаво щеше да я изпее и да вложи чувство в пресъздаването на текста, особено на "лапи долу, идва му жената"! Сериозна ли си? :1000 (29): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
adorable Публикувано Октомври 10 Report Share Публикувано Октомври 10 Ужасни са ми всичките изброени, но на тях си дължи кариерата. Всяко лято от купони в квартала кънти Последна вечер! Класика "Последна вечер" е яка, хит беше, обаче оригиналът на Драгана си е топ и не мога да го пренебрегна. Но пък на Ивана версията е малко по-различна, някак по-побългарена. А, забравих - и "Грешна нощ" харесвам, там пак има проблем с правата. Аман! Ще е яко, ако я забие. Давам си сметка, че Ивана имаше нюх за теми и култови фрази. Именно тия култови фрази направиха емблематични въпросните песни. С Мариета знаеха как да жегнат хората и не са си поставяли тематични рамки. Няма правата на "Уморени и студени". За останалите - авторски са и няма проблем. Ами да ги поднови. Пууу, да му се не се види! Глория е същата. Няма пари да даде на Димчо да поднови "Откраднат миг" ли... И какво излиза - Кама е най-хитра от всички в това отношение. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Октомври 10 Report Share Публикувано Октомври 10 Сериозна ли си? :1000 (29): А защо не? Пууу, да му се не се види! Глория е същата. Няма пари да даде на Димчо да поднови "Откраднат миг" ли... И какво излиза - Кама е най-хитра от всички в това отношение. Тя Ванча сигурно е забравила за наличието на "Уморени и студени", Стефимире! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
adorable Публикувано Октомври 10 Report Share Публикувано Октомври 10 Тя Ванча сигурно е забравила за наличието на "Уморени и студени", Стефимире! Ще я подбарам в Пловдив и ще ѝ я припомня... :1000 (29): Това интервю много го харесвам. В Айтос е много тъжно, на концерта на Пайнер е умилително и някак, да не повярваш, искрено в тия иначе ковренски среди. Но ме разцепва, като отива при Стояна и си увива токчетата с торбички. :1000 (29): И много командори, истински феодал е. :1000 (29): Водолей, какво да кажа. :1000 (29): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Октомври 10 Report Share Публикувано Октомври 10 Интервюто е прекрасно, припомних си го. Деса и Ваня направо са култови с тая вечна класика "Жадни за любов"! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Октомври 10 Report Share Публикувано Октомври 10 А защо не? Защото съм ти казвала, че от Ванча ми се слушат друг тип песни, като "Твое копие". Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.