Yaneva Публикувано Януари 6 Report Share Публикувано Януари 6 Мен лично ме разочарова с това, че ще има само две нови песни. Ако не се лъжа в ''Обяснения не давам'' бяха доста повече. Трябваше да направи двоен албум. Един с вечни хитове и друг с нови песни. Успех на проекта и дано наистина направи концерт. И аз съм разочарована - колко беста ще изважда, има мп3 албум с всички важни песни в нейното творчество, двоен бест за десетата година кариера и диск със златните си хитове от оная поредица на Пайнер, която те двете с Глория откриха. Съвсем спокойно можеше да ни спести отново "Шампанско"-то и останалите редовни и да издаде нови неща, плюс неиздадени никъде до момента парчета като "Всичко е наред", "The man", "Твое копие", "Уникална", "Ало, девойките", "Ех, любов", "Ще ти взема всичките пари", "Кралете", "Мога и без теб"... Слага малко повече нови песни и ето го албума. Не разбирам това нейно решение пак с претоплени манджи. Иначе, ако направи концерт, ще е е истински празник. Поздравявам я за визията, все по-хубава е на 50 години, а "Твое копие" ме кефи все повече с времето. Учудих се по празниците, че децата на наше приятелско семейство знаят песента, макар да са ученици и едва ли Ивана точно е най-интересната им персона, разказаха ми, че слушат Арти, Джулия, Цветелина и Денис... Явно поне с последната песен не се изложи Ванча. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Януари 6 Report Share Публикувано Януари 6 Тя Ванча последните 10 години не издава ли само бестове? По-интересно щеше да е да отбележи годишнината с албум с чисто нови песни. Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSA Публикувано Януари 6 Report Share Публикувано Януари 6 Радвам се, че кака се активизира ама стига с тези бестове. Да изкара един нов албум, да лансира нови песни и клипове. Хората си искат старата чалга, а кака е ненадмината в нея. Нека забие и концерт най-сетне. Ще е интересно през 2019 Ванча да чества 20 години, а Гло - 25. Направо да правят общ концерт в Арената. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dominatora Публикувано Януари 6 Report Share Публикувано Януари 6 Уж имаше толкова много песни записани сега ще пуска бест със две нови песни само безобразие :1000 (29): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Venci Публикувано Януари 6 Report Share Публикувано Януари 6 За да се откроят песните, не трябва да са много. Аз с радвам, че ще заложи на две, в последствие на другите, а няма да ги пуска наведнъж. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
mitak_94 Публикувано Януари 6 Report Share Публикувано Януари 6 Едната от двете песни пак е сръбски кавър. Всъщност може и двете да са такива, но аз за една знам. :1000 (29): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Born to Die Публикувано Януари 6 Report Share Публикувано Януари 6 Едната от двете песни пак е сръбски кавър. Всъщност може и двете да са такива, но аз за една знам. :1000 (29): И какво, честно казано грам не ме интересува, те също напоследък правят маса кавъри... Нека песните да са добри, за да дръпне и да се завърне. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Януари 6 Report Share Публикувано Януари 6 Нека песните да са добри, за да дръпне и да се завърне. Амин! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dominatora Публикувано Януари 6 Report Share Публикувано Януари 6 https://www.btv.bg/video/shows/paparaci/vid...akvato-sam.html Интервюто на Ивана в Папараци Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Януари 6 Report Share Публикувано Януари 6 Леле Колко ботокс има само бог знае Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Януари 6 Report Share Публикувано Януари 6 Леле Колко ботокс има само бог знае Видяла е от Галошка! Иначе, интервюто беше скучно, нищо не каза за професията си. за творчеството и т.н. Какво ни вълнува нас какво си говорели приятелките, които има?! Поне стана ясно как е отслабнала и какъв проблем е имала. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Todorov Публикувано Януари 6 Author Report Share Публикувано Януари 6 Ботокс няма. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано Януари 7 Report Share Публикувано Януари 7 Вместо пак бест, да беше поне пуснала албума с ремикси от 2007 - сигурно още си седят готовите нови версии. 2 нови песни и за мен са малко защото по този начин прекалено бързо се приключва с уж нов албум. Но все пак чакам диска - интересно ми е как ще го представи. Успех! Дано наистина най-накрая направи концерт в София. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Wisdom Публикувано Януари 7 Report Share Публикувано Януари 7 Изглежда страхотно. Получи си добър, приятелски разговор. Знам, че са блиски с Венета. Очаквах да обяви датата на концерта, както и да сподели нещо за "беста". Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
BeSeN_FeN Публикувано Януари 7 Report Share Публикувано Януари 7 Говорът й е станал много дразнещ, и както говори бързо, направо е нетърпима- не знам дали е от нови зъби, от ботокс, или и от двете. Тенът й също е ужасен, не й отива изобщо, прилича на монголка. Нищо съществено не видях и от интервюто, освен две възрастни жени, които седнали на кафе, си обсъждат ежедневните клюки. Струва ми се все пак ,че на Ванча й се отдава да е колежка на Ани Владимирова, но по- скоро в сексологията. Радвам се, че си е открила следващата професия след пеенето. Също и, че е решила важен здравословен проблем и въпреки нещата, с които си е съсипала външния вид, вече изглежда доста по- добре в тяло и не е подпухнала. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Януари 7 Report Share Публикувано Януари 7 Какво ли не бих дал да чуя любимата си "Доза Любов" отново! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Venci Публикувано Януари 7 Report Share Публикувано Януари 7 Какво ли не бих дал да чуя любимата си "Доза Любов" отново! Имаш я! :1000 (29): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Януари 7 Report Share Публикувано Януари 7 Имаш я! :1000 (29): Тук си я слушам всеки ден ! Искам на ЖИВО НА КОНЦЕРТА !!!!!!!!!!! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Venci Публикувано Януари 7 Report Share Публикувано Януари 7 Тук си я слушам всеки ден ! Искам на ЖИВО НА КОНЦЕРТА !!!!!!!!!!! Дано, дано! Ще бъде повече от прекрасно! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Януари 7 Report Share Публикувано Януари 7 Говорът й е станал много дразнещ, и както говори бързо, направо е нетърпима- не знам дали е от нови зъби, от ботокс, или и от двете. Тенът й също е ужасен, не й отива изобщо, прилича на монголка. Нищо съществено не видях и от интервюто, освен две възрастни жени, които седнали на кафе, си обсъждат ежедневните клюки. Струва ми се все пак ,че на Ванча й се отдава да е колежка на Ани Владимирова, но по- скоро в сексологията. Радвам се, че си е открила следващата професия след пеенето. Също и, че е решила важен здравословен проблем и въпреки нещата, с които си е съсипала външния вид, вече изглежда доста по- добре в тяло и не е подпухнала. Хаха, колко злоба и ненавист има в този пост. И как извърташ нещата, за да си пуснеш отровичката. Очевидно Ивана не ти харесва. Интервюто беше прекрасно и истинско, много мъдри неща се казаха, а Ивана не е изглеждала по-добре, откакто е на сцена. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Януари 7 Report Share Публикувано Януари 7 Дано, дано! Ще бъде повече от прекрасно! Направо се връщам 2006 на Мура Мега, когато двете с Кама ... Просто беше уникален концерт ! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Януари 7 Report Share Публикувано Януари 7 Хаха, колко злоба и ненавист има в този пост. И как извърташ нещата, за да си пуснеш отровичката. Очевидно Ивана не ти харесва. Интервюто беше прекрасно и истинско, много мъдри неща се казаха, а Ивана не е изглеждала по-добре, откакто е на сцена. То в Русе има ли някой, който не е злобен ми кажи ? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Януари 7 Report Share Публикувано Януари 7 И цитира Павел и Венци Венц. Те дали ще споделят, за да се похвалят? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Януари 8 Report Share Публикувано Януари 8 Много ми хареса, визуално. ТОП е. По разсъждения е заприличала малко на Глория, въпреки че е освободена и може да говори за всичко. Трябваше разговорът да е фокусиран в юбилея ѝ на сцената - случки, равносметки и резултати, как ще го отбележи, малко повече разговори за музиката... много слаби интервюта от бг журналистите. Никога не се говори за песни, за творческия процес, за ретроспекция....идват ти Ивана, Глория, Дачева и ти ги разпитваш за мъже, секс и не знам си какво. Цирк. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Януари 8 Report Share Публикувано Януари 8 Тя Венета си е махленска клюкарка, какво очаквате от нея? Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.