Yaneva Публикувано Февруари 19 Report Share Публикувано Февруари 19 Макар и да е реализирана, "Страх ме е" е реално една от най-малкото познатите ѝ песни, а е невероятна! "Изключен телефон" брои ли се? Невероятна песен е! "Страх ме е" потъна покрай двата големи хита от тогавашния албум - "Грешна нощ" и "Последна вечер". Телефонът даже я включи във филма "Всичко е любов". Що бе, тая песен е веселяшка, нищо особено, но вкарва настроение: Неееее, моля те! Предпочитам даже "Душ или направо" пред тази боза. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kremito Публикувано Февруари 19 Report Share Публикувано Февруари 19 :Vishenka_05: Тази песен ми е толкова любима! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Todorov Публикувано Февруари 20 Author Report Share Публикувано Февруари 20 Не те виня Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
adorable Публикувано Февруари 20 Report Share Публикувано Февруари 20 Слушаме ли нереализирани тупалки? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Февруари 20 Report Share Публикувано Февруари 20 "В заблуда" ми е любима и на мен! Въобще, за Ивана ще ми е трудно в "Нереализираните"... Но имам време да мисля, предстоят Деса и Ана сега. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
adorable Публикувано Февруари 20 Report Share Публикувано Февруари 20 "В заблуда" ми е любима и на мен! Въобще, за Ивана ще ми е трудно в "Нереализираните"... Но имам време да мисля, предстоят Деса и Ана сега. Имаш варианти. Мислех и аз да предложа, но доста хора са се включили и предложенията им съвпадат с моите. Ще искаш максимално висока оценка за лелче, знам аз. В крайна сметка, която и да избереш, все ще е добра. Е, без "Тая малката" или нещо подобно. :1000 (29): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Февруари 20 Report Share Публикувано Февруари 20 Имаш варианти. Мислех и аз да предложа, но доста хора са се включили и предложенията им съвпадат с моите. Ще искаш максимално висока оценка за лелче, знам аз. В крайна сметка, която и да избереш, все ще е добра. Е, без "Тая малката" или нещо подобно. :1000 (29): Аз и за "Да те притежавам" исках висока оценка, а то какво стана... За "Пиянство" какво мислим? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Venci Публикувано Февруари 20 Report Share Публикувано Февруари 20 Аз и за "Да те притежавам" исках висока оценка, а то какво стана... За "Пиянство" какво мислим? Хубав текст, г/д добро изпяване и до там. Много скучна музика. Не съм си я пускал от поне година. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Февруари 21 Report Share Публикувано Февруари 21 А за "Чисто приятелски"? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Февруари 21 Report Share Публикувано Февруари 21 Сега си разглеждам албума "Мирише на ... любов" и установявам, че от 18 песни, само 6 са кавъри. Останалите са на Георги Сейменски ("Къв си ти, бе", "Стара история", "От извора"), Ангел Ефтимов ("Мирише на ... любов", "Отче мой", "Ти и той", "Тежък камък"), Светослав Заров ("Туист кючек"), Огнян Тодоров ("Безумна цена"), Стояна ("Жив живот"), Владимир Минев ("Сексът и градът") ик Стефан Статев ("Само веднъж се живее"). Пък после, кариерата на Ванча само кавъри била... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Февруари 21 Report Share Публикувано Февруари 21 6 не е малко, а и в авторските има доста крадени моменти. Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Февруари 21 Report Share Публикувано Февруари 21 6 не е малко, а и в авторските има доста крадени моменти. Че то дори и при Глория има "крадени моменти" в авторските песни, особено в текстове. И от 18 песни, 6 да са кавъри, а 12 - авторски, си е доста добре, при това в най-силния албум на лелчинка. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Февруари 21 Report Share Публикувано Февруари 21 Че то дори и при Глория има "крадени моменти" в авторските песни, особено в текстове. И от 18 песни, 6 да са кавъри, а 12 - авторски, си е доста добре, при това в най-силния албум на лелчинка. За нея си е постижение. Тя след това почна да бълва предимно кавъри. Не броя периода от Сто патрона, когато наблягаше на турските кавъри. След това стана много сръбска. Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Февруари 21 Report Share Публикувано Февруари 21 За нея си е постижение. Тя след това почна да бълва предимно кавъри. Не броя периода от Сто патрона, когато наблягаше на турските кавъри. След това стана много сръбска. Говориш пълни глупости - след това направи албума "Без граници" - къде са кавърите там?! Мелодиите са на Стояна, Георги Сейменски, Румен и Стефан Статев! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Февруари 21 Report Share Публикувано Февруари 21 А в "Няма спиране": "Не си ми първият", "Да те притежавам", "Порочна и скромна", "Ах, тези пари" (музика: Георги Сейменски) "Изключен телефон", "Стриптийз" (музика: Ангел Ефтимов) "Албански валс" (музика: Пламен Димитров) Седем авторски, срещу 4 кавъра! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Venci Публикувано Февруари 21 Report Share Публикувано Февруари 21 Не виждам причина да се коментират кавърите на Ивана, след като нея самата не я притеснява да ги прави. Да, има ги, продължава да прави, но е факт, че 80% от тях са по-големи хитове от оригиналите. Всички правят кавъри, дори на Преслава голяма част от песните са такива, но това не пречи също да са хитове. Когато една песен е хубава, с хубав текст и изпяване- няма значение каква е. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Февруари 21 Report Share Публикувано Февруари 21 Говориш пълни глупости - след това направи албума "Без граници" - къде са кавърите там?! Мелодиите са на Стояна, Георги Сейменски, Румен и Стефан Статев! По-полека с удивителните :D А в "Няма спиране": "Не си ми първият", "Да те притежавам", "Порочна и скромна", "Ах, тези пари" (музика: Георги Сейменски) "Изключен телефон", "Стриптийз" (музика: Ангел Ефтимов) "Албански валс" (музика: Пламен Димитров) Седем авторски, срещу 4 кавъра! Само "Ах, тези пари" е позната. Стойностна песен, която не харесвам, но оценявам. Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Февруари 21 Report Share Публикувано Февруари 21 По-полека с удивителните :D Само "Ах, тези пари" е позната. Стойностна песен, която не харесвам, но оценявам. По-полека с непроверената информация и тъпи изказвания! "Не си ми първият" все едно е неизвестна... А и нали първо казвате ПОВЕЧЕ кавъри, сега пък не били известни авторските песни! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
tedi_9108 Публикувано Февруари 22 Report Share Публикувано Февруари 22 Няма значение дали една песен е кавър или не. Веднага се сещам за Селион Дион на която 6 от може би 10те най - големи хитове са римейк на други песни. Грешка е да правиш само кавъри, но е грешка и напълно да ги отричаш, защото и в двата случая пропускаш възможност да оставиш след себе си песен, която ще ти лежи. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Февруари 22 Report Share Публикувано Февруари 22 Кариерата на Ванча се гради на кавъри, щото е много по-лесно да вземеш готов, познат вече хит, да му скалъпиш набърже текст на български с клип за 5 лева и да го качиш по Планетa. За да имаш участия по всичките кръчми. И като ша се опитваме да изкараме черното бяло, имала била и авторски песни. Колко от тях клипира и завъртя? Значително по-малко от кавърите, нищо че последните било по малко като бройка. "Не си ми първият", "Да те притежавам", "Порочна и скромна", "Ах, тези пари" (музика: Георги Сейменски) "Изключен телефон", "Стриптийз" (музика: Ангел Ефтимов) "Албански валс" (музика: Пламен Димитров) Тия песни и Ванча е забравила вече че ги е правила, помнели се били. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Февруари 22 Report Share Публикувано Февруари 22 Тоя недоволният пак ходи след мен да ломоти... "Ах, тези пари" също е песен, която ще се помни и след Ивана. И за да му е удобно, дал за пример само песните от "Няма спиране". За "Мирише на любов" се направил на по-луд, отколкото е! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Февруари 22 Report Share Публикувано Февруари 22 По-полека с непроверената информация и тъпи изказвания! "Не си ми първият" все едно е неизвестна... А и нали първо казвате ПОВЕЧЕ кавъри, сега пък не били известни авторските песни! Тъпи са твоите изказвания. Внимавай да не вдигнеш кръвно. Може по-спокойно да се израдяваш. Защо не са се наложили авторските й песни, ако толкова струват? Очевидно са пълнеж за албумите, колкото да се каже, че не е изцяло копие на сърбежите. Със сигурност и тя не е залагала на тях, щом не е опитала да ги популяризира. Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Февруари 22 Report Share Публикувано Февруари 22 Тъпи са твоите изказвания. Внимавай да не вдигнеш кръвно. Може по-спокойно да се израдяваш. Защо не са се наложили авторските й песни, ако толкова струват? Очевидно са пълнеж за албумите, колкото да се каже, че не е изцяло копие на сърбежите. Със сигурност и тя не е залагала на тях, щом не е опитала да ги популяризира. Моето кръвно е желязно, за него не бери грижа... На кое не е заложила по-точно? Клипирала е "Стриптийз" и "Ах, тези пари", "Не си ми първият" и "Изключен телефон" включи във филма "Всичко е любов" с хубави тв версии, в микса на турнето през 2005 са "Не си ми първият" и "Албански валс". От 'Мирише на любов" клипира "Къв си ти, бе", "Безумна цена", "Стара история", "Ти и той" и "От извора". С тв версии направи и "Отче мой", "Мирише на любов", "Сексът и градът", "Само веднъж се живее" и "Тежък камък". Ако това са пълнежи, не знам какво трябва да са бълвочите на треторазрядните парясници, които слушаш! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Февруари 22 Report Share Публикувано Февруари 22 Виждаме колко е желязо, надявам се че живееш близо до няква болница или поликлиника, че иначе с родната бърза помощ ... Колкото и да не ти се иска, 90% от творчеството на Ванча е скрап, някъв пълнеж там да окупира повече ефирно време по тивито и концерти за сметка на колежките и. И да изреждаш всички заглавия, това няма да ги направи по-големи хитове, най-много да се присетим за 5 минути че имаше и такива песни, и толкоз. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
tedi_9108 Публикувано Февруари 22 Report Share Публикувано Февруари 22 Ивана има разнообразно творчество и то се харесва от различни групи хора. Не мисля, че може да го наречем "боклук", особено като говорим за може би най - хитовата певица в бранша за изминалото десетилетие (2001/10). Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.