PHILIPP PLEIN Публикувано на Декември 22 Report Share Публикувано на Декември 22 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Diamond. Публикувано Декември 22 Report Share Публикувано Декември 22 Убииииии :Vishenka_05: Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Декември 22 Report Share Публикувано Декември 22 Слабо. ходи слушай едномесечните хитове на Преса Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Декември 22 Report Share Публикувано Декември 22 Мен ме кефи страшно много още от първото слушане, но това е песен с живот от няколко месеца. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Декември 22 Report Share Публикувано Декември 22 На мен ми прилича на поп версия на ''Няма да ме купиш''. ''Бум шака ляка'' го пя Теди Александорва предишното лято. Самия проект като цяло не е лош, но Галена е попфолк изпълнител, не е нужно да се прави на Гери Никол защото най-големите и хитове са именно поп-фолк песни. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
PHILIPP PLEIN Публикувано Декември 22 Author Report Share Публикувано Декември 22 Заклевам се,тази жена няма равна! Уникалалноо видеоооо! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Декември 22 Report Share Публикувано Декември 22 Не мога да спра да я слушам БОМБА пусна Галеноо БОМБААА уби ги уникална е . Браво песента е върхът! Това чакаме от доста месеци насам!!!!!!!!!!!!! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Декември 22 Report Share Публикувано Декември 22 Много слаба песен. Няма никаква кулминация и е много изтъркана. Текста е ужасен, никакъв смисъл. Клипа е нищо особено, даже е най-слабия на Галена от както е топ. Разочарован съм. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
lakibebe Публикувано Декември 22 Report Share Публикувано Декември 22 На мен ми прилича на поп версия на ''Няма да ме купиш''. ''Бум шака ляка'' го пя Теди Александорва предишното лято. Самия проект като цяло не е лош, но Галена е попфолк изпълнител, не е нужно да се прави на Гери Никол защото най-големите и хитове са именно поп-фолк песни. Прав беше Никола, че пак ще се прави на Гери Никол, а всички чакаха типичен поп-фолк. Ами слаба е, няма какво да се лъжем. Очаквах кулуминация, ама то освен биенето накрая, такава не чух. Заклевам се,тази жена няма равна! Уникалалноо видеоооо! А песен кога? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Декември 22 Report Share Публикувано Декември 22 Клипа обаче е на много високо ниво! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
mitak_94 Публикувано Декември 22 Report Share Публикувано Декември 22 Нищо особено! Само със скъпарски клипове не става. Добре че е "Moro mou" тази година, че иначе е пълен ужас. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Декември 22 Report Share Публикувано Декември 22 НОВАТОРКААААААААА. БОЖЕ КАКЪВ БИЙТ САМООООООО Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Декември 22 Report Share Публикувано Декември 22 Прав беше Никола, че пак ще се прави на Гери Никол, а всички чакаха типичен поп-фолк. Поради тази причина дори нямам намерение да си я пусна. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Декември 22 Report Share Публикувано Декември 22 Много тъпа песен, тая мелодия сме я слушали хиляда пъти. Да сменят композиторите. Галена си губи времето и парите с тия бози. Може повече. Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Гальо Публикувано Декември 22 Report Share Публикувано Декември 22 Една от най-тъпите песни на Галена, никакъв заряд. Жалко, чакам фолк песен. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
lakibebe Публикувано Декември 22 Report Share Публикувано Декември 22 Поради тази причина дори нямам намерение да си я пусна. От сега само на теб ще вярвам, какво прогнозираш за песните на било коя певачка, това става А някой ти опонираше.... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Декември 22 Report Share Публикувано Декември 22 Клипа в началото и след 2:40 e разбивация Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Декември 22 Report Share Публикувано Декември 22 Поради тази причина дори нямам намерение да си я пусна. Хахаха, ти луд ли сиииии? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Декември 22 Report Share Публикувано Декември 22 Слаб проект. Не съм впечатлен. Клипа е отвратителен, и изобщо не трябва да се излъчва по телевизията. Писна ми да рекламират тези скапани цигари Корсет навсякъде. Новото Кинг/Мерелин. Песента е със скучна мелодия, придружена с ужасно изпяване. Все повече си губи гласа тази жена. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Brian Публикувано Декември 22 Report Share Публикувано Декември 22 Средна работа... Цитирай Report 3>PBG>>>The Pirates Of Bulgaria<<<PBG<3 R.I.P. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Декември 22 Report Share Публикувано Декември 22 Очаквах повече. Песента ми прилича малко на "Една жена", която не ми е любима на Галена. Не е извънредно лоша, става, игрива е, обаче отдавна всички сме свикнали на уникални проекти от Галена, а тук само клипът е такъв. Поне това ми е мнението на първо слушане. Сцената със совата накрая кърти. За съжаление не го виждам това парче да стане по-голям хит от "Не се изтриваш". Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
plambata Публикувано Декември 22 Report Share Публикувано Декември 22 Не виждам какво пак намесвате Гера Никол тук. Песента си е чалга отвсякъде. Супер много ме кефи изпълнението. За клипа няма какво ново да се каже - просто недостижима. От нейните песни ми напомня малко на "Една жена". След 2 слушания мога да кажа, че песента ще е стабилен зимен хит, но докога ще се слуша не се наемам от сега да прогнозирам. Като цяло съм доволен, макар че ми е едно ниво надолу от "Моро му". Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Декември 22 Report Share Публикувано Декември 22 Гледанията WTF?! Стига ли ви известие? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Декември 22 Report Share Публикувано Декември 22 Хахаха, ти луд ли сиииии? Тя е луда, не съм виновен, че Теди ще е с по-големия хит. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Senhor Публикувано Декември 22 Report Share Публикувано Декември 22 Никога повече няма да отписвам Галена. Това ще е най-големия й хит от “Пей, сърце” насам. Нямам забележка, а бях готов да я натропам, че пак се прави на ГН. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.