Western Публикувано на Декември 24 Report Share Публикувано на Декември 24 ЛОРЕНА ft. ДЖОРДАН - ВНИМАВАЙ, КАКВО СИ ПОЖЕЛАВАШ КРИСТИАНА ft. МИРО - ВТОРО СЪРЦЕ АНГЕЛ - ДА МЕ МИСЛИШ ТЕРЕЗА - СПРЯ ЛИ ДЖУЛИАНО - БЕЗ ТЕБ ДА СВИКНА Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Mr. Greshen Публикувано Декември 24 Report Share Публикувано Декември 24 На Лорена страхотна! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
mitak_94 Публикувано Декември 24 Report Share Публикувано Декември 24 Ужасно блудкави балади. На Лорена е най-добра. И това говорене в началото е много досадно и изкуствено. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Декември 24 Report Share Публикувано Декември 24 Кристиана тя ли пее? Много различно звучи. Нито една от песните не ми харесва. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SpOnGe_BoB Публикувано Декември 24 Report Share Публикувано Декември 24 На Кристияна е единствената хубава песен,но тая как грачи .... всичко прецаква,жалко за яката мелодия. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
El Gato Публикувано Декември 24 Report Share Публикувано Декември 24 На Кристиана - прекрасна.. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Декември 24 Report Share Публикувано Декември 24 Отвратителни са всички песни. Оцко явно вече не става за нища, или просто не го бива в баладите. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Декември 24 Report Share Публикувано Декември 24 Колко долно копие.....тоя пък Оцко взе и от българите да краде. А на Лорена гласът все едно излиза от стиснат задник с извинение към момичето. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Brian Публикувано Декември 24 Report Share Публикувано Декември 24 Кристиана тя ли пее? Много различно звучи. Нито една от песните не ми харесва. +1 Цитирай Report 3>PBG>>>The Pirates Of Bulgaria<<<PBG<3 R.I.P. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Декември 24 Report Share Публикувано Декември 24 Ужасно блудкави балади. На Лорена е най-добра. И това говорене в началото е много досадно и изкуствено. Абсолютно! Скучно, дори тъпо! Текста на песента на Лорена е хубав само и толкова! Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Декември 24 Report Share Публикувано Декември 24 Само на Кристина е хубава, но ми звучи познато. Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
alisali1234 Публикувано Декември 24 Report Share Публикувано Декември 24 Много хубави балади, всичките ми харесват, тегля и си ги слушам подред. Постарали са се да направят една малка празнична програма с хубави балади , което го оценям - това са пари, време, труд. И са балади, което ще рече, че са с комерсиална "дискотечна цел". На Ангел ми харесва най-много, въпреки, че всички са хубави. Някак си неговата ми се открои. Но всички са хубави Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ANGEL Публикувано Декември 24 Report Share Публикувано Декември 24 На Лорена е 1:1 с на тази песен на Фики: Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Декември 24 Report Share Публикувано Декември 24 Единствено на Кристиана и то заради Миро. Гледам Кристиана и тя надула устни, ужас. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dominatora Публикувано Декември 26 Report Share Публикувано Декември 26 Най хубавите песни за мен лично са на Тереза, Джулиано и Лорена! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Born to Die Публикувано Декември 26 Report Share Публикувано Декември 26 На Лорена баладата е страхотна, а Джордан като се включи и вече е топ, страшен глас има. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.