DrAkO Публикувано на Декември 30 Report Share Публикувано на Декември 30 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dominatora Публикувано Декември 30 Report Share Публикувано Декември 30 Емилия страхотен микс адмирации! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Декември 30 Report Share Публикувано Декември 30 Какъв е тоя селски потрес бе? :1000 (29): :1000 (29): Имам чувството, че 15 мин. звучи една и съща провлачена песен. Една "Шушана" стана мегахит и тия си помислиха, че 90-те са се завърнали. Да, ама не. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Само_мене_нямаш Публикувано Декември 30 Report Share Публикувано Декември 30 ауууууу, какво размазване ще има утре на това ! :phpgrin2: Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
mitak_94 Публикувано Декември 30 Report Share Публикувано Декември 30 Какъв е тоя селски потрес бе? :1000 (29): :1000 (29): Имам чувството, че 15 мин. звучи една и съща провлачена песен. Една "Шушана" стана мегахит и тия си помислиха, че 90-те са се завърнали. Да, ама не. Е че тя е направила съкратен вариант на целия микс, който е 30 минути. :1000 (29): Много яка! Страхотно! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
heartless Публикувано Декември 30 Report Share Публикувано Декември 30 Невероятна е! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
stereoto_ Публикувано Декември 30 Report Share Публикувано Декември 30 Уникална! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
OstapBender Публикувано Декември 30 Report Share Публикувано Декември 30 Какъв е тоя селски потрес бе? :1000 (29): :1000 (29): Имам чувството, че 15 мин. звучи една и съща провлачена песен. Една "Шушана" стана мегахит и тия си помислиха, че 90-те са се завърнали. Да, ама не. +1 Изведнъж решиха, че дискочалгата не върви и започнаха да поднасят музика за руска салата и ракия в шишета от кола. :1000 (29): Време е Преслава да яхне вълната, която се опитва да оседлае и да поднесе свежа китка от 25 песни за пиене на вилата. Писна ни от ЕС, писна ни от алое вера, писна ни от безглутенови храни и молове! Искаме да гърми чалга от запорожеца! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Декември 30 Report Share Публикувано Декември 30 Много яко ги изпълнява. Страшна пиячка ще падне след 12 утре на тоя микс! Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Декември 30 Report Share Публикувано Декември 30 Емилия никога няма да бъде на върха и никога никой няма да я приеме на сериозно, защото постоянно върви по линията на някого. Тая жена като види че нещо е успешно и го прави 2.0. Много зле, дъно. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Декември 30 Report Share Публикувано Декември 30 +1 Изведнъж решиха, че дискочалгата не върви и започнаха да поднасят музика за руска салата и ракия в шишета от кола. :1000 (29): Време е Преслава да яхне вълната, която се опитва да оседлае и да поднесе свежа китка от 25 песни за пиене на вилата. Писна ни от ЕС, писна ни от алое вера, писна ни от безглутенови храни и молове! Искаме да гърми чалга от запорожеца! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
cerveau Публикувано Декември 30 Report Share Публикувано Декември 30 Какъв е този ужас, като започне мелодията и се точи като свински черва...край няма, братче. :1000 (29): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Декември 30 Report Share Публикувано Декември 30 Иначе пък хубаво ги пее тия мазнотии, кефи се. Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Декември 30 Report Share Публикувано Декември 30 Страхотна, уникален микс и изпяване. Много разбирате повечето. Уникален глас. Браво на Емилия! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
adorable Публикувано Декември 30 Report Share Публикувано Декември 30 Май трябва да се въоръжа с търпение, докато мине модата на всички Шушани, Кексове и прочее гнусотии, без значение към кой жанр спадат. Емилия явно си мисли, че ще завалят покани за участия след тоя микс. Или може би просто и нея вече не я е еня за имиджа. А така хубаво се развиваше в последните години... Тука прогнозирам след 5 г. такива като Емилия да пеят само кръчмарщини, щото не останаха нормални хора да ги слушат. Жалко за таланта. А преди време, като я видях на работа и заговорих, беше казала, че подготвя балада за зимата, понеже я питах няма ли да има нещо в стил "Изгубена любов". Може тоя микс да е имала предвид. :1000 (29): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Born to Die Публикувано Декември 30 Report Share Публикувано Декември 30 С тези песни са започнали, разбирам я защо й е мило да ги пее, но "Шушана" е една, случайно изключение и не ми се вярва друга песен да я възродят по този начин. Пее прекрасно и просто иска да даде на хората това, което им се слуша. Но предпочитам новите неща. Има си актуален хит, който пак оплюхте (тук само се плюе като цяло и вече не отговарят на реалността коментарите) и дооооста участия. Не знам какво искате от жената като цяло. Но е факт, че чалгата се завърна и смаза. "Шушана" по няколко пъти на толкова фирмени партита, на които даже чалга не се е слушала, но са си я искали, онези смешните в City и Voice правят анкети за любима песен, хората пак нея споменават. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Декември 30 Report Share Публикувано Декември 30 Писна ни от ЕС, писна ни от алое вера, писна ни от безглутенови храни и молове! Искаме да гърми чалга от запорожеца! :1000 (33): :1000 (6): Направо ни нацели желанията викаш ... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
adorable Публикувано Декември 30 Report Share Публикувано Декември 30 Понеже съм бил на участия на повечето, особено от генерацията на Емилия, мога да кажа, че това са едни прости жени, които си плюят на дискографията, за да пеят Шушани, Елени, Лесли каручки, Гонила ме мале, Милионерчета, Буболечки и всякакви подобни гадории, които уж вдигали градусът на настроение. Емилия има сигурно 100 песни и вместо да си възражда уникалната дискография - третата такава след тези на Глория и Деса, кляка като всички останали. И ако от Преслава го очаквам, защото е мазен добрички миндил, то от Емилия не го. Не знам защо се напъва да е като останалите. Да, добре го пее, но това е неслушаемо. Това е микс: Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Western Публикувано Декември 30 Report Share Публикувано Декември 30 На бялото не може да се каже черно. Уникално изпълнение! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
petya1 Публикувано Декември 30 Report Share Публикувано Декември 30 Изпълнението е страхотно! Обаче цялото това презаписване на стари хитове ми идва в повече. Творческо безсилие, жажда да се намаже от чуждия успех и надпревара кой ще кавърдиса повече стари хитове в опит да се повтори успеха на Шушана и Ментата. На мен цялото това нещо ми изглежда адски долно без значение кой го прави. А иначе много обичат да споделят кой им взел техните песни без да им плаща правата. Емилия е изключителна певица, а и като човек ми харесва, но нека не се лъжем, че това е направено с цел подарък за феновете. Как пък сега всички се сетиха да подаряват на феновене си изпълнения на стари песни. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
gogo Публикувано Декември 31 Report Share Публикувано Декември 31 Понеже съм бил на участия на повечето, особено от генерацията на Емилия, мога да кажа, че това са едни прости жени, които си плюят на дискографията, за да пеят Шушани, Елени, Лесли каручки, Гонила ме мале, Милионерчета, Буболечки и всякакви подобни гадории, които уж вдигали градусът на настроение. Емилия има сигурно 100 песни и вместо да си възражда уникалната дискография - третата такава след тези на Глория и Деса, кляка като всички останали. И ако от Преслава го очаквам, защото е мазен добрички миндил, то от Емилия не го. Не знам защо се напъва да е като останалите. Да, добре го пее, но това е неслушаемо. Това е микс: Емилия тук не беше ли пяла на живо? Защото сякаш бях останал с много добро впечатление от изпълнението. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
anastasb Публикувано Декември 31 Report Share Публикувано Декември 31 Емилия тук не беше ли пяла на живо? Защото сякаш бях останал с много добро впечатление от изпълнението. Дааа, и беше супер яко изпълнение Къде е оригиналът? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.