Denis Публикувано Януари 1 Report Share Публикувано Януари 1 В тоя проект може да се види колко е прогресирала Яница. Изглежда като световна звезда до треторазрядката бездарна. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Януари 1 Report Share Публикувано Януари 1 Тотална излагация. Наистина Оцко приключи , не е правил хубава песен за някой от мега много време. Яница с Пашев направи брутални песни. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
heartless Публикувано Януари 1 Report Share Публикувано Януари 1 На мен ми харесва песента, различна е и ме зариби веднага. Яница толкова да е секси....супер перверзна жена, излъчва секс направо. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
чушка. Публикувано Януари 1 Report Share Публикувано Януари 1 Песента я прави Яница. Гласът й много подхожда в песните на Оцко. Искаше ми се да е самостоятелна, щеше да гърми повече. Кристиана е толкова роботизирана, че едва ли е правено толкова обработка. Визиите им са добри, заснемането също. Но не виждам да стане хит, както самостоятелните песни на Яни. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
mimchyyy9 Публикувано Януари 1 Report Share Публикувано Януари 1 Яница е супер секси, страхотна както винаги! А Кристиана ако ще и дует с Ед Шийран да направи, си остава същото бездарно същество..! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Януари 1 Report Share Публикувано Януари 1 175к за 24 часа! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Януари 1 Report Share Публикувано Януари 1 Аз като един от малкото хора на този свят, които харесват Кристиана, съм доволна от проекта. Зарибява определено, текстът също е интересен, към клипа са всичките ми забележки, но живи и здрави :1000 (29): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
alisali1234 Публикувано Януари 1 Report Share Публикувано Януари 1 Като се замисля, че следващата песен на Соня Немска и тя ще е от Оцко.... се чудя изобщо дали ще си я пусна. Кристиана и с Rihana да направи дует е все същото бездарие, Яница си бие чертата по тоя начин много долно. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
kotaraka Публикувано Януари 1 Report Share Публикувано Януари 1 Някой да им обясни, че Яница не е Дебора за такива нелепи песни и клипове. Хубаво Кристиана намаза от цялата работа, ама Яница... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Януари 1 Report Share Публикувано Януари 1 Много зле, не ми харесва. Яница как можа да падне на това ниво и защо? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Януари 1 Report Share Публикувано Януари 1 Припева не е достатъчно силен а малко банален и скучен. Засега не ме грабва. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
rakim Публикувано Януари 1 Report Share Публикувано Януари 1 Направих грешката да изгледам 1 минута от тоя бълвоч. Акъла ми не побира как е възможно това да се хареса на някого - евтини курви, аутотюннати при тва, някаква безумна мешавица от звуци, пародия на пародията....чалгата никога не е била такова дъно, каквото е в момента. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
alisali1234 Публикувано Януари 1 Report Share Публикувано Януари 1 Те почти всичко Оцково в последните 2 години е някаква гювеч от звуци и отсвири, прекалена обработка на гласовете (директно така си се записва, не е впоследствие правено, както е при Биолчев примерно), абе страшно чудно. Да си почине една година - две, и тогава пак да "композира". Талантлив и хитов беше, ама до време. Иска се яка почивка, ама като го сърби за мангизи така ще е... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
petya1 Публикувано Януари 2 Report Share Публикувано Януари 2 Не е зле песента. Припевът веднага се запомня. Музиката също е добра. Кристиана е излишна, както и прекалената обработка на гласовете им. Видеото не ми харесва. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.