Wild_Style Публикувано на Януари 5 Report Share Публикувано на Януари 5 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Януари 5 Report Share Публикувано Януари 5 Слабо. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Януари 5 Report Share Публикувано Януари 5 И мен не ме грабва засега. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Януари 6 Report Share Публикувано Януари 6 Никога първите му сингли не са ми харесвали (е, някои в последствие ме зарибиха), тази не прави изключение. Звучи като нещо отхвърлено от FutureSex/LoveSounds, който ми е любимият му албум. Чакам албума. Не може да се добере до първите места никъде заради Бруно Марс, така че явно не само на нас тук не ни допада. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.