GSA Публикувано Януари 20 Report Share Публикувано Януари 20 Посредствена и с нищо невпечатляваща песен. Открои се поради липса на стабилна конкуренция. Повече от 3.5-4 млн. не й давам, което ще е успех за народна певица. Явно те е впечатлила, след като я коментираш! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Януари 20 Report Share Публикувано Януари 20 Явно те е впечатлила, след като я коментираш! Ще ти се. Нима всеки тук коментира само песни, които му харесват? Чух я няколко пъти, за да си съставя мнение - не върви. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSA Публикувано Януари 20 Report Share Публикувано Януари 20 Ще ти се. Нима всеки тук коментира само песни, които му харесват? Чух я няколко пъти, за да си съставя мнение - не върви. Разбирам. Мнозинството я харесва, което е важно в случая. Очевидно, когато Райна пусне комерсиално парче има хит. А тук беше изкарвана бита карта. Дано продължи в същия дух. Мачка както във фолка, така и във фолклора. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Януари 20 Report Share Публикувано Януари 20 Разбирам. Мнозинството я харесва, което е важно в случая. Очевидно, когато Райна пусне комерсиално парче има хит. А тук беше изкарвана бита карта. Дано продължи в същия дух. Мачка както във фолка, така и във фолклора. Не си мисли, че плюя по дифолт. Не харесвам Райна като човек, но ако направи добра песен, й го отчитам. За мен Сафари е класи над това. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Януари 20 Report Share Публикувано Януари 20 Не е лоша песничката, харесва ми но не знам... Райна ми изглежда много евтино в клиповете. Понякога и най-семплите клипове са много класни, при Райна това го няма, всичко е е до заснемане, режисиор итн... Сигурно Нанков би направил световен клип от тези елементи които се приказват в видеото. Танцът в Сафари с момчето, също изглежда много зле заснето. Иначе много е красива. Радвам се за успеха на песента. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Януари 20 Report Share Публикувано Януари 20 И на мен ми идва в повече превъзнасянето на този "космически хит". Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
adorable Публикувано Януари 20 Report Share Публикувано Януари 20 Не си мисли, че плюя по дифолт. Не харесвам Райна като човек, но ако направи добра песен, й го отчитам. За мен Сафари е класи над това. Какво й е като човек? Другите парцали са много китка за мирисане. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Януари 20 Report Share Публикувано Януари 20 Какво й е като човек? Другите парцали са много китка за мирисане. Еми не я харесвам. Дразни ме. Дай да съм й фен, понеже ти смяташ, че е готина и земна. Няма химия между мен и Райна. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
adorable Публикувано Януари 20 Report Share Публикувано Януари 20 Еми не я харесвам. Дразни ме. Дай да съм й фен, понеже ти смяташ, че е готина и земна. Няма химия между мен и Райна. Ама ти не си я виждал дори. То и аз не мога да се изказвам крайно за която и да е, като дори не ги познавам в личния им живот, но то някои неща си личат. Не съм казал, че понеже аз я одобрявам, та трябва и ти. Просто другите са ужасни коври, имай го предвид, колкото и хрисими да изглеждат. Нещо си се настървил. :1000 (29): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
adorable Публикувано Януари 20 Report Share Публикувано Януари 20 Еми не я харесвам. Дразни ме. Дай да съм й фен, понеже ти смяташ, че е готина и земна. Няма химия между мен и Райна. Ама ти не си я виждал дори. То и аз не мога да се изказвам крайно за която и да е, като дори не ги познавам в личния им живот, но то някои неща си личат. Не съм казал, че понеже аз я одобрявам, та трябва и ти. Просто другите са ужасни коври, имай го предвид, колкото и хрисими да изглеждат. Нещо си се настървил. :1000 (29): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
mitencetoy Публикувано Януари 21 Report Share Публикувано Януари 21 Първо място в класацията на Сигнал :1000 (19): :1000 (19): :1000 (19): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Born to Die Публикувано Януари 26 Report Share Публикувано Януари 26 Брутална е песента, от няколко дни си я въртя. Определено се знае вече, нацели доста, но тя го заслужава, защото не е спряла да опитва с различни проекти. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Февруари 1 Report Share Публикувано Февруари 1 Честити 2 милиона <3 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Февруари 1 Report Share Публикувано Февруари 1 Честит хит на Райна! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Март 7 Report Share Публикувано Март 7 Посредствена и с нищо невпечатляваща песен. Открои се поради липса на стабилна конкуренция. Повече от 3.5-4 млн. не й давам, което ще е успех за народна певица. Любим си ми, ама тази ти прогноза се сгромоляса, сега има 3,6 милиона, а още има живот в нея! Има едно много здрави барабани под бийта, приятна песничка, Райна улучи определено, да не бърза със следващата. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.