borisslav1 Публикувано на Януари 12 Report Share Публикувано на Януари 12 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Born to Die Публикувано Януари 12 Report Share Публикувано Януари 12 Ооооо, този хит го чаках, брутален! Браво и на двамата! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Януари 12 Report Share Публикувано Януари 12 Толкова ли се свършиха снимачните площадки, че използваха тази от "Не се изтриваш"? Цитирай Report Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Януари 12 Report Share Публикувано Януари 12 Ха ха ха, много як клип са измислили! Забавлявах се - целта постигната! И песента е готина. Няма как да я сравня с първата, защото е коренно различна и точно това ми допада и в двете. Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Western Публикувано Януари 12 Report Share Публикувано Януари 12 Очаквах повече. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
mimchyyy9 Публикувано Януари 12 Report Share Публикувано Януари 12 Пореден хит от двамата! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ribaton Публикувано Януари 12 Report Share Публикувано Януари 12 35.89 wav добър вечер Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Януари 12 Report Share Публикувано Януари 12 Много мелодична и танцувална песен. Липсват подобни в жанра като изключим Как да изтрезнея. Аз я слушам от месец и въпреки, че съм фен на балади, тази ми допада не по малко от Ангелите. Добра идея е да не взимат участие в клипа. Прави се и в световен мащаб. Не очаквах да я пуснат толкова рано, но е приятна изненада. Звучи по добре и от демото. Успех на проекта Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Януари 12 Report Share Публикувано Януари 12 Има много да ти връщам, телефоните ми счупи Не ми харесва. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Jouey Публикувано Януари 12 Report Share Публикувано Януари 12 Анджелина отказа ли се от пеенето? :1000 (29): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Януари 12 Report Share Публикувано Януари 12 Тъпа е. И предната омръзна за седмица-две и се забрави, и тази ще е така. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Януари 12 Report Share Публикувано Януари 12 Тъпа е. И предната омръзна за седмица-две и се забрави, и тази ще е така. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Януари 12 Report Share Публикувано Януари 12 Тъпа е. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Януари 12 Report Share Публикувано Януари 12 Това Анджелина или Моника Валериева? Тези момичета са като по калъп... Не е кой знае какво песента, може би най-малко ми допада от общите им проекти. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Януари 12 Report Share Публикувано Януари 12 Доста неочаквана изненада. Още една приятна песен с потенциал за хит. А видеото е доста нестандартно и новаторско, добре са се сетили да направят такова. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Януари 12 Report Share Публикувано Януари 12 Тъпа е. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
alisali1234 Публикувано Януари 12 Report Share Публикувано Януари 12 Анджелина Атанасова е. Не се е отказала, има готова песен, не знам какво става в клипа и кога ще го има. Но определено не се е отказала. Тя и в "Наглата" на Устата и Вилислав участва. Е, предимно е плеймейтка, все пак. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
lucellent Публикувано Януари 12 Report Share Публикувано Януари 12 За първи път ми харесва проект на тези двамата Клипът също много ми допадна. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSimeonova Публикувано Януари 12 Report Share Публикувано Януари 12 Много добра песен и интересен клип на хубаво място Не я очаквах толкова рано , но се радвам , че ще има какво да слушам от тази година,а все още "Ангелите плачат" не ми е омръзнала..Няма такава балада! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Януари 13 Report Share Публикувано Януари 13 Първо слушане: средна работа Второ слушане: яката рал'тааа Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kremito Публикувано Януари 13 Report Share Публикувано Януари 13 Най-голямата пак си каза думата! и Джордон толкова добре я допълва.Направо един дуетен албум да направят😁 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
OstapBender Публикувано Януари 13 Report Share Публикувано Януари 13 Момчето от клипа бачка на щанда на Iqos в Парадайс. Тия хора взимат ли някакъв хонорар? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
EuroDance Публикувано Януари 13 Report Share Публикувано Януари 13 Ганев пак заби здраво Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Януари 14 Report Share Публикувано Януари 14 Страшно зарибявааа :1000 (6): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Януари 14 Report Share Публикувано Януари 14 Мисля да кача демото. Пеенето им в него е още по зарибяващо. Песента си ме радва, ама клипа хич не ми допада. Малко пошъл ми идва. Обаче в коментарите в тубата масово смятат момичето от клипа за Яница или нейна двойничка. Аз прилика не виждам освен в дъкфейсовете им Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.