FikLena Публикувано Януари 17 Report Share Публикувано Януари 17 грешка Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
heartless Публикувано Януари 17 Report Share Публикувано Януари 17 imrichbitch каза: грешка Стига си трил! Какво като е женен с дете? Да не ти дреме. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Януари 17 Report Share Публикувано Януари 17 Natalchetooo каза: Аз навсякъде чета, че Енрике е показал близнаците си, явно умишлено пропускаш новините за него. Това, че не съм го споменала не значи, че не знам. Дори съм ги видяла още преди тебе и знаех за раждането им преди у нас да съобщят. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Януари 17 Report Share Публикувано Януари 17 zai4eto82 каза: Какво си сънувал? Просто влезна в някаква стая, аз бях там погледна ме със зашеметяваща усмивка и се запъти към мен. Стреснах се и се събудих Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Януари 17 Report Share Публикувано Януари 17 heartless каза: Стига си трил! Какво като е женен с дете? Да не ти дреме. на 44 г. Женен, има една дъщеричка. Знам, че нямаме бъдеще заедно.. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Януари 17 Report Share Публикувано Януари 17 imrichbitch каза: на 44 г. Женен, има една дъщеричка. Знам, че нямаме бъдеще заедно.. Нали уж се беше отказал от мъжки ласки! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Януари 17 Report Share Публикувано Януари 17 Дай ми животе да плача за някого, нека е грешен, нека е всякакъв.. Някой и мене "любов" да нарича, някой и мене веднъж да обича.. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
heartless Публикувано Януари 17 Report Share Публикувано Януари 17 imrichbitch каза: на 44 г. Женен, има една дъщеричка. Знам, че нямаме бъдеще заедно.. Е и? Даже е млад. Живей си живота и да не ти пука. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Natalchetooo Публикувано Януари 17 Report Share Публикувано Януари 17 zai4eto82 каза: Това, че не съм го споменала не значи, че не знам. Дори съм ги видяла още преди тебе и знаех за раждането им преди у нас да съобщят. Значи си фенка на Енрике, щом толкова изкъсо го следиш. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Януари 17 Report Share Публикувано Януари 17 heartless каза: Е и? Даже е млад. Живей си живота и да не ти пука. как ще е млад ? след 6 години 50 !! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Януари 17 Report Share Публикувано Януари 17 imrichbitch каза: как ще е млад ? след 6 години 50 !! Прекрасна възраст стига да не е 🐻 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
heartless Публикувано Януари 17 Report Share Публикувано Януари 17 imrichbitch каза: как ще е млад ? след 6 години 50 !! На 50 да не е стар пък? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Януари 17 Author Report Share Публикувано Януари 17 imrichbitch каза: на 44 г. Женен, има една дъщеричка. Знам, че нямаме бъдеще заедно.. Хубав ли е? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Януари 17 Report Share Публикувано Януари 17 Natalchetooo каза: Значи си фенка на Енрике, щом толкова изкъсо го следиш. Не съм му фенка. Следя го заради Рики, винаги са били конкуренти. В началото му харесвах старите песни, от новите само Bailando и Duele el corazon ми харесват. Писна ми от този регетон, новата му е пак такава-нищо ново. На концерта му бях, защото исках да се уверя лично, че не става за певец. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Януари 17 Report Share Публикувано Януари 17 #Doketo каза: Просто влезна в някаква стая, аз бях там погледна ме със зашеметяваща усмивка и се запъти към мен. Стреснах се и се събудих Не думай. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Януари 17 Report Share Публикувано Януари 17 zai4eto82 каза: Не думай. :1000 (29): Бях облечен. Споко Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Януари 17 Report Share Публикувано Януари 17 Stela каза: Хубав ли е? да едричък с бръсната глава. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
heartless Публикувано Януари 17 Report Share Публикувано Януари 17 imrichbitch каза: да едричък с бръсната глава. Не робувай на хорски стереотипи. Живей както ти е кеф, наслаждавай се на момента. И да не ти пука какво ще каже някой... животът си е твой. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Януари 17 Author Report Share Публикувано Януари 17 imrichbitch каза: да едричък с бръсната глава. Ако имаш желание и ти харесва си изживей нещата и да не ти пука. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Христина' Публикувано Януари 17 Report Share Публикувано Януари 17 Не си падам по мъже с бръснати глави и по чичковци. Но ако ти си падаш по него, какво ти пука?!? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Януари 17 Report Share Публикувано Януари 17 Стар е, разбира се, не всеки обича да се търка с чичковци. Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Expand Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
heartless Публикувано Януари 17 Report Share Публикувано Януари 17 Христина' каза: Но ако ти си падаш по него, какво ти пука?!? +1 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
heartless Публикувано Януари 17 Report Share Публикувано Януари 17 Salvatore каза: Стар е, разбира се, не всеки обича да се търка с чичковци. Като станеш на 50 като чичко ли ще се определяш? Има хора на 50 и 50+ които са много по-дейни и модерни от някои 30 годишни примерно. Много е индивидуално и всичко е до човека, а не до годините му. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Януари 17 Report Share Публикувано Януари 17 heartless каза: Като станеш на 50 като чичко ли ще се определяш? Има хора на 50 и 50+ които са много по-дейни и модерни от някои 30 годишни примерно. Много е индивидуално и всичко е до човека, а не до годините му. Да, разбира се, че ще се определям като такъв, няма да заблужавам себе си и околните, правейки се на по-млад. То нека си деен и на 80, аз нищо лошо не казвам, просто да си на 50 и да се мислиш за тийн, това говори за не правилно себевъзприятие. Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Expand Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
heartless Публикувано Януари 17 Report Share Публикувано Януари 17 Salvatore каза: Да, разбира се, че ще се определям като такъв, няма да заблужавам себе си и околните, правейки се на по-млад. То нека си деен и на 80, аз нищо лошо не казвам, просто да си на 50 и да се мислиш за тийн, това говори за не правилно себевъзприятие. Ама никой не е казал, че се мисли за тийн. Той човека може да е на 50 и пак да е на ниво... все пак не всички искат да имат връзка с тийнейджъри Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари