xroflx9 Публикувано Януари 20 Report Share Публикувано Януари 20 Да разбрахме че уж най- добрият му семеен приятел не го познава! Като не ми знаете дори името няма как да ви се получат нещата. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Януари 20 Author Report Share Публикувано Януари 20 Да разбрахме че уж най- добрият му семеен приятел не го познава! И аз видях! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Brian Публикувано Януари 20 Report Share Публикувано Януари 20 Очаквам да се реваншираш за липсата си. Как? Да разбрахме че уж най- добрият му семеен приятел не го познава! Спомням си, че щеше да му пишеш. Отговори ли ти? Искам скрийн в месинджъра. 3>PBG>>>The Pirates Of Bulgaria<<<PBG<3 R.I.P. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Януари 20 Author Report Share Публикувано Януари 20 Като не ми знаете дори името няма как да ви се получат нещата. Не го целувай! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Януари 20 Report Share Публикувано Януари 20 Като не ми знаете дори името няма как да ви се получат нещата. Радке не ти ли омръзна? Разкрита си чедо Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Януари 20 Report Share Публикувано Януари 20 Не го целувай! Не съм и тръгнал Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Януари 20 Report Share Публикувано Януари 20 Радке не ти ли омръзна? Разкрита си чедо Съжалявам,но не разбирам кучешки. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Януари 20 Author Report Share Публикувано Януари 20 Не съм и тръгнал Ааааа видях аз... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Януари 20 Report Share Публикувано Януари 20 Не го целувай! УжасТ! Ще ми излезнат афти! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Януари 20 Report Share Публикувано Януари 20 Съжалявам,но не разбирам кучешки. ами да ти разбираш само от цигански Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Януари 20 Author Report Share Публикувано Януари 20 Как? С повече присъствие. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Януари 20 Report Share Публикувано Януари 20 Ааааа видях аз... Еми от толкова гледане на секси чичковци ти се е прецакало зрението явно. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Януари 20 Report Share Публикувано Януари 20 Има и гнусни неща тук, но Зайка не е едно от тях! Лично бих посочил аватара на някои потребители Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Януари 20 Report Share Публикувано Януари 20 ами да ти разбираш само от цигански За твое нещастие аз не съм моторист без каска ала теб. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Януари 20 Author Report Share Публикувано Януари 20 Еми от толкова гледане на секси чичковци ти се е прецакало зрението явно. Зрението ми си е много добре даже. Гледам каквото ми харесва. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Януари 20 Report Share Публикувано Януари 20 Еми от толкова гледане на секси чичковци ти се е прецакало зрението явно. Ами ние кво да кажем? Че от криви зъби окьоряхме Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Януари 20 Author Report Share Публикувано Януари 20 Има и гнусни неща тук, но Зайка не е едно от тях! Лично бих посочил аватара на някои потребители Защо направо не посочиш? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Януари 20 Report Share Публикувано Януари 20 Има и гнусни неща тук, но Зайка не е едно от тях! Лично бих посочил аватара на някои потребители Кой? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Януари 20 Report Share Публикувано Януари 20 Ами ние кво да кажем? Че от криви зъби окьоряхме Е,да,така е и аз не завиждам на огледалото ти като те види.😀 Стелче права си, не мога да те виня,че нямаш вкус. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Януари 20 Report Share Публикувано Януари 20 Защо направо не посочиш? Не е нужна конкретизация, казаното е достатъчно. Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Януари 20 Author Report Share Публикувано Януари 20 Е,да,така е и аз не завиждам на огледалото ти като те види.😀 Стелче права си, не мога да те виня,че нямаш вкус. Няма да коментирам вкуса си с който и да било. Който ме познава знае що за човек съм и какъв вкус имам. Негативното ти мнение за мен не ме обижда. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Януари 20 Report Share Публикувано Януари 20 Няма да коментирам вкуса си с който и да било. Който ме познава знае що за човек съм и какъв вкус имам. Негативното ти мнение за мен не ме обижда. Че аз и не целя да те обидя.Ако исках да съм го направил отдавна.Аз нямам нищо против теб,но ти явно имаш да ми казваш нещо,щом си толкова злобна към мен от няколко дни. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Януари 20 Report Share Публикувано Януари 20 Че аз и не целя да те обидя.Ако исках да съм го направил отдавна.Аз нямам нищо против теб,но ти явно имаш да ми казваш нещо,щом си толкова злобна към мен от няколко дни. Кой, както си постеле Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Януари 20 Author Report Share Публикувано Януари 20 Че аз и не целя да те обидя.Ако исках да съм го направил отдавна.Аз нямам нищо против теб,но ти явно имаш да ми казваш нещо,щом си толкова злобна към мен от няколко дни. Не съм злобна и не съм те нападала. Ти реагира негативно след коментарите ми от онази вечер с Ружето за мъжете на 40-50 и примерите които дадох. Това което съм казала си е било мое мнение не ме характеризира, както вие си мислите. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Януари 20 Author Report Share Публикувано Януари 20 Не е нужна конкретизация, казаното е достатъчно. Харесвам нещата да се изказват докрай, без намеци, макар че те разбрах. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари