Guest Публикувано Януари 25 Report Share Публикувано Януари 25 За пореден път се убеждавам, че в тоя живот трябва да си ла*но да оцелееш... За работата, която така исках (аз и преди работих там де)... въпреки, че повечето са предложили мен, препоръчали са ме и т.н., въпреки че имам опита и съм се справяла.. че имам нужното образование, са наели някаква от Нова Загора... с връзки на новия началник... Без нужното образование, без конкурс, без да е от този град. Ходете после вярвайте в системата, учете и чакайте нещата да станат по-добри...... От днес поне ни сложиха камери на касата, след случая с пияната дрисла дето твърдеше, че не съм и върнала едни 10лв. Жива и здрава да е пияндето. Не съм за 10лв, дадох и ги без дори да искам да споря с нея. Нито ще забогатея с тези 10лв, нито ще обеднея кой знае колко. Чудно ми е само тея хора, как по дяволите се търпят? Как не им е неудобно, как може да наглеят по този начин... И за капак... вярвате ли в случайности??? Не снощи, а предната вечер сънувах най-добрата ми приятелка, която се самоуби преди 10години. В съня ми имаше смърт и един паднал ангел. Излизам вчера на кафе с моя приятелка /която ми е съседка/ и тя ми казва "сънувах Х преди 2 вечери и умирах в съня си"... И двете сме я сънували в рамките на 2-3 вечери. И все смъртни случаи. Цяла вечер не съм спала и мислила дали не се опитва да ни каже нещо. Нито сме говорили за нея, нито е някаква дата рожден ден, годишнина от смъртта и или някакви такива... че да сме мислили за нея и затова да сме я сънували. Сега си спомням, че имах една съученичка, която се самоуби заради приятеля си. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Януари 25 Report Share Публикувано Януари 25 Сега си спомням, че имах една съученичка, която се самоуби заради приятеля си. Това да се самоубиеш заради друг човек - не го разбирам. По-добре убий него. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Януари 25 Author Report Share Публикувано Януари 25 За тези,които не са изпъкнали,да,за всеки по нещо.. Това е твое мнение... ти с какво изпъкна? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Януари 25 Report Share Публикувано Януари 25 Това да се самоубиеш заради друг човек - не го разбирам. По-добре убий него. Беше на 17-18 години тя май доколкото си спомням. Ревнуваше много приятеля си и смяташе, че той не я обича и май се хвърли от терасата на блока. Беше много хубаво момиче Поля. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Януари 25 Report Share Публикувано Януари 25 Това е твое мнение... ти с какво изпъкна? С много неща Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Януари 25 Report Share Публикувано Януари 25 Това е твое мнение... ти с какво изпъкна? С оформяне на речни бентове. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Brian Публикувано Януари 25 Report Share Публикувано Януари 25 Това е твое мнение... ти с какво изпъкна? С фалш, лъжи и лицемерие. 3>PBG>>>The Pirates Of Bulgaria<<<PBG<3 R.I.P. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Януари 25 Report Share Публикувано Януари 25 С фалш, лъжи и лицемерие. С кое съм бил лицемерен?😀 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Януари 25 Author Report Share Публикувано Януари 25 С много неща Добре, радвам се. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Януари 25 Author Report Share Публикувано Януари 25 Здравей Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Януари 25 Report Share Публикувано Януари 25 Добре, радвам се. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Януари 25 Report Share Публикувано Януари 25 Добре, радвам се. И аз.Получих оргазъм. Симеонова,къде си мила? Трябваш ми за едни недействащи клетки на обществото Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Януари 25 Author Report Share Публикувано Януари 25 И аз.Получих оргазъм. Симеонова,къде си мила? Трябваш ми за едни недействащи клетки на обществото Еееее сега ще спиш спокойно... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Януари 25 Report Share Публикувано Януари 25 Еееее сега ще спиш спокойно... Аз винаги спя като бебе. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Brian Публикувано Януари 25 Report Share Публикувано Януари 25 Здравей Hi! 3>PBG>>>The Pirates Of Bulgaria<<<PBG<3 R.I.P. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Brian Публикувано Януари 25 Report Share Публикувано Януари 25 С кое съм бил лицемерен?😀 No comment 3>PBG>>>The Pirates Of Bulgaria<<<PBG<3 R.I.P. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Януари 25 Report Share Публикувано Януари 25 No comment Ужас.. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Януари 25 Report Share Публикувано Януари 25 При моята приятелка доста неща и се бяха насъбрали. Техните се развеждаха, после разбрахме че баща и даже се отрекъл от нея.. биел я (а изобщо нямаха вид на такова семейство) и за капак приятеля и я изостави. Беше много красива с мноого дълга и гъста коса. И в същия ден ни е търсила всички приятелки, но всяка беше заета с нещо. И на мен звъня да съм отишла с нея до библиотеката, а мен не ми беше добре и отказах и се хвърли от покрива на нашия етаж 1 час по-късно..... 2 дена след абитуриентския си бал. И все си мисля, че ако не беше онзи нямаше да го направи. Или ако някоя от нас беше с нея. Че ценете си приятелите и бъдете насреща за тях... Много тъжно. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Януари 25 Author Report Share Публикувано Януари 25 Аз винаги спя като бебе. И за това се радвам. Hi! Как си? Къде се губиш? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Brian Публикувано Януари 25 Report Share Публикувано Януари 25 И за това се радвам. Как си? Къде се губиш? Тук съм, минах в сянка малко. 3>PBG>>>The Pirates Of Bulgaria<<<PBG<3 R.I.P. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Януари 25 Author Report Share Публикувано Януари 25 Тук съм, минах в сянка малко. Аааа без такива, разбрахме се нещо Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSimeonova Публикувано Януари 25 Report Share Публикувано Януари 25 И аз.Получих оргазъм. Симеонова,къде си мила? Трябваш ми за едни недействащи клетки на обществото Тук съм вече Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Brian Публикувано Януари 25 Report Share Публикувано Януари 25 Аааа без такива, разбрахме се нещо Докето с тридневен бан ли е? 3>PBG>>>The Pirates Of Bulgaria<<<PBG<3 R.I.P. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Януари 25 Author Report Share Публикувано Януари 25 При моята приятелка доста неща и се бяха насъбрали. Техните се развеждаха, после разбрахме че баща и даже се отрекъл от нея.. биел я (а изобщо нямаха вид на такова семейство) и за капак приятеля и я изостави. Беше много красива с мноого дълга и гъста коса. И в същия ден ни е търсила всички приятелки, но всяка беше заета с нещо. И на мен звъня да съм отишла с нея до библиотеката, а мен не ми беше добре и отказах и се хвърли от покрива на нашия етаж 1 час по-късно..... 2 дена след абитуриентския си бал. И все си мисля, че ако не беше онзи нямаше да го направи. Или ако някоя от нас беше с нея. Че ценете си приятелите и бъдете насреща за тях... Ужасно.... права си за цененето. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Януари 25 Author Report Share Публикувано Януари 25 Докето с тридневен бан ли е? Да. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари