xroflx9 Публикувано Януари 25 Report Share Публикувано Януари 25 Ти за тв'а ли не си мъж? Да,аз съм травестит. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Януари 25 Report Share Публикувано Януари 25 Тогава защо не се опиташ да се изчистиш от хомосексуалността? Доста църкви могат да ти помогнат. Че аз не съм гей. 😀 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Януари 25 Report Share Публикувано Януари 25 Че аз не съм гей. 😀 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Brian Публикувано Януари 25 Report Share Публикувано Януари 25 Тогава защо не се опиташ да се изчистиш от хомосексуалността? Доста църкви могат да ти помогнат. И там практикуват муш-муш (манастири) 3>PBG>>>The Pirates Of Bulgaria<<<PBG<3 R.I.P. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Януари 25 Report Share Публикувано Януари 25 Някой пушил ли е от новия Дънхил? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Януари 25 Author Report Share Публикувано Януари 25 Аз съм на Теленор от вече година и съм страшно доволен, не знам защо са се отнесли толкова пренебрежително. Аз съм от както ги има клиент. То беше някво ново момче, явно не е много навътре с нещата. И аз съм доволна от тях. Утре ще се обадя на оператор. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gadinata Публикувано Януари 25 Report Share Публикувано Януари 25 Аз съм от както ги има клиент. То беше някво ново момче, явно не е много навътре с нещата. И аз съм доволна от тях. Утре ще се обадя на оператор. Най-добре, предполагам ще ти отговорят по-адекватно и разумно. Аз каквито и проблеми да съм имал винаги са били супер коректни, любезни и точни. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Януари 25 Author Report Share Публикувано Януари 25 И там практикуват муш-муш (манастири) Какво е муш-муш? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSimeonova Публикувано Януари 25 Report Share Публикувано Януари 25 Ходила ли си в Париж? Не съм за жалост!Но го планирам за тази година.Ти? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Януари 25 Report Share Публикувано Януари 25 Не съм за жалост!Но го планирам за тази година.Ти? Не.Ама тия дни много ми се доходи,та смятам да отида другия месец. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Януари 25 Report Share Публикувано Януари 25 На мен Париж ми се видя тъп и скучен. Само го величаят - градът на любовта и бла-бла. Една тенекиена кула има и това е. Не е лош, но преувеличават във възнасянето му. От европейските градове Барселона, Лондон, Истанбул и Солун са ми на сърце, а топът за мен е Рим. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Януари 25 Report Share Публикувано Януари 25 Тогава защо не се опиташ да се изчистиш от хомосексуалността? Доста църкви могат да ти помогнат. Да дойде при мен. Чистя хомосексуанолст с баене и хвърляне на карти Таро. Виж за визията няма как да помогна. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Януари 25 Author Report Share Публикувано Януари 25 На мен Париж ми се видя тъп и скучен. Само го величаят - градът на любовта и бла-бла. Една тенекиена кула има и това е. Не е лош, но преувеличават във възнасянето му. От европейските градове Барселона, Лондон, Истанбул и Солун са ми на сърце, а топът за мен е Рим. А ходил ли си в Измир? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Януари 25 Report Share Публикувано Януари 25 С кое попа мачка чалгата? Последните песни за които се сещам да са тотални хитове последните месеци са Антилопа и може би тая на 100 Кила. В Националната Търговска Банкова Гимназия се оплакват, че редовно намирали изпражнения във физкултурния салон. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Януари 25 Report Share Публикувано Януари 25 А ходил ли си в Измир? Не. Яко ли е? Сравнено с Истанбул как е? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSimeonova Публикувано Януари 25 Report Share Публикувано Януари 25 Не.Ама тия дни много ми се доходи,та смятам да отида другия месец. Датата да не би случайно да бъде 14сти? Интересно ми е да видя града , не само Айфеловата кула. Барселона е най-красивият град,който съм виждала.Дори Рим не ме впечатли толкова.А и испанците са много топли хора. Който не го е посещавал трябва да го направи задължително Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Януари 25 Author Report Share Публикувано Януари 25 Не. Яко ли е? Сравнено с Истанбул как е? Ами в Истанбул още не съм ходила. Сега април мисля да ходя за фестивала на лалетата. Измир е страхотен, много красив град, особено в крайбрежната си част. Ако имаш възможност посети го. Чанаккале също е уникално, там е истинския макет от филма Троя, на троянския кон. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Януари 25 Report Share Публикувано Януари 25 Датата да не би случайно да бъде 14сти? Интересно ми е да видя града , не само Айфеловата кула. Барселона е най-красивият град,който съм виждала.Дори Рим не ме впечатли толкова.А и испанците са много топли хора. Който не го е посещавал трябва да го направи задължително Ще видим. Аз обичам такива топли и слънчеви страни,такива дъждовни и мрачни като Германия,Англия и тн не,мерси.От тях само в Чехия искам да отида.А ти има ли с кой да празнуваш 14ти? Между другото,най-добрата ми приятелка също е лъв,явно затова така добре се разбираме с теб. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Януари 25 Report Share Публикувано Януари 25 Ами в Истанбул още не съм ходила. Сега април мисля да ходя за фестивала на лалетата. Измир е страхотен, много красив град, особено в крайбрежната си част. Ако имаш възможност посети го. Чанаккале също е уникално, там е истинския макет от филма Троя, на троянския кон. Сега на дневен ред е Лондон отново. По какъв повод си била в Измир? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Януари 25 Author Report Share Публикувано Януари 25 Сега на дневен ред е Лондон отново. По какъв повод си била в Измир? Ходих на море в Кушадасъ и на връщане поразгледахме Измир, то се минава през него. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Януари 25 Report Share Публикувано Януари 25 В Националната Търговска Банкова Гимназия се оплакват, че редовно намирали изпражнения във физкултурния салон. Салона се чисти редовно и не се допускат краварки. :1000 (30): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Януари 25 Report Share Публикувано Януари 25 Салона се чисти редовно и не се допускат краварки. :1000 (30): :1000 (29): :1000 (29): :1000 (29): Добро измъкване! :1000 (30): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSimeonova Публикувано Януари 25 Report Share Публикувано Януари 25 Ще видим. Аз обичам такива топли и слънчеви страни,такива дъждовни и мрачни като Германия,Англия и тн не,мерси.От тях само в Чехия искам да отида.А ти има ли с кой да празнуваш 14ти? Между другото,най-добрата ми приятелка също е лъв,явно затова така добре се разбираме с теб. И аз така.Бях веднъж в Германия при леля ми,не ми хареса.Определено топлите страни са много по-предпочитани и като място,и като население. Аз на 14сти също си имам празник-Трифон Зарезан и имам с кой да го празнувам Възможно е това да ти кажа.Ти коя зодия си? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Януари 25 Report Share Публикувано Януари 25 И аз така.Бях веднъж в Германия при леля ми,не ми хареса.Определено топлите страни са много по-предпочитани и като място,и като население. Аз на 14сти също си имам празник-Трифон Зарезан и имам с кой да го празнувам Възможно е това да ти кажа.Ти коя зодия си? Опасна си. Скорпион съм,най-яката и сексуална зодия но иначе съм обрал почти всички кофти качества на останалите зодии,но от друга страна точно тези черти ми помагат в живота.Мачкай,за да не бъдеш смачкан.😉 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Януари 25 Report Share Публикувано Януари 25 А ходил ли си в Измир? да преди 1 година Измир Чешме.Най - много ми хареса плажа, Ти ? Не. Яко ли е? Сравнено с Истанбул как е? ест е яко. Истанбул е пълен хаус 20 млн население + 5-10 млн туристи ужас Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари