FikLena Публикувано Януари 25 Report Share Публикувано Януари 25 вмомента гледам Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Януари 25 Author Report Share Публикувано Януари 25 да преди 1 година Измир Чешме.Най - много ми хареса плажа, Ти ? И аз, но на плажа в Измир не съм ходила. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Януари 25 Report Share Публикувано Януари 25 вмомента гледам Фиклено, ти какви мъже предпочиташ - българи или турци? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Януари 25 Report Share Публикувано Януари 25 Фиклено, ти какви мъже предпочиташ - българи или турци? женени над 40 г. пълнички окосмени (без цигани,роми) Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Януари 25 Report Share Публикувано Януари 25 Винаги съм предпочитал да комуникирам или излизам с по-възрастни мъже.Винаги знаят какво искат и могат да ти окажат морална,финансова и всякаква друга подкрепа. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Януари 25 Report Share Публикувано Януари 25 Винаги съм предпочитал да комуникирам или излизам с по-възрастни мъже.Винаги знаят какво искат и могат да ти окажат морална,финансова и всякаква друга подкрепа. +1 това е най важното Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gadinata Публикувано Януари 25 Report Share Публикувано Януари 25 Салона се чисти редовно и не се допускат краварки. :1000 (30): Тези неща ги решавам аз! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Януари 25 Report Share Публикувано Януари 25 Тези неща ги решавам аз! :br: Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSimeonova Публикувано Януари 25 Report Share Публикувано Януари 25 Опасна си. Скорпион съм,най-яката и сексуална зодия но иначе съм обрал почти всички кофти качества на останалите зодии,но от друга страна точно тези черти ми помагат в живота.Мачкай,за да не бъдеш смачкан.😉 Ние сме избрани от най-хапливите зодии,само някой от зодия рак ни липсва За съжаление е вярно,че ако не мачкаш теб ще смачкат.Аз докато не ме настъпят не паля така както след това. Кофти качество ама пък е помага в ситуации на конфликти,не оставаш длъжен. Днес съм на вълна Андреа Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Януари 25 Report Share Публикувано Януари 25 Ние сме избрани от най-хапливите зодии,само някой от зодия рак ни липсва За съжаление е вярно,че ако не мачкаш теб ще смачкат.Аз докато не ме настъпят не паля така както след това. Кофти качество ама пък е помага в ситуации на конфликти,не оставаш длъжен. Днес съм на вълна Андреа Аз по принцип съм си говедо и обичам да се заяждам.Пък и скандалите са ми полезни,развивам си мисълта.😀 Коментирай изказването на Пайнера,че ако има певица с таланта на Преслава и амбицията на Андреа това ще е перфектния изпълнител. ПП: Амброжката май беше рак,но е много добричък.Жалко,че не влиза тук вече. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSimeonova Публикувано Януари 25 Report Share Публикувано Януари 25 Аз по принцип съм си говедо и обичам да се заяждам.Пък и скандалите са ми полезни,развивам си мисълта.😀 Коментирай изказването на Пайнера,че ако има певица с таланта на Преслава и амбицията на Андреа това ще е перфектния изпълнител. ПП: Амброжката май беше рак,но е много добричък.Жалко,че не влиза тук вече. На мен скандалите ми носят негативни емоции и като цяло не обичам да споря с някой и то постоянно.Но пък ако се заяждат с мен споря естествено,няма как. Пайнера добре го е казал,помъчи се това да направи с Галена ама не му се получава.Гласът й може да е една идея по-добре от на Андри,но няма нищо общо с този на Преслава.Има да си чака човека за перфектния изпълнител. Всеки си има негативни черти. Амброжка наистина е много добър,не знаех , че е зодия рак.Зависи до човека явно.В такива моменти се чудя дали изобщо зодиите имат значение Имам приятели,които са тази зодия и са 10 пъти по-зле от нас в споровете Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Януари 26 Report Share Публикувано Януари 26 На мен скандалите ми носят негативни емоции и като цяло не обичам да споря с някой и то постоянно.Но пък ако се заяждат с мен споря естествено,няма как. Пайнера добре го е казал,помъчи се това да направи с Галена ама не му се получава.Гласът й може да е една идея по-добре от на Андри,но няма нищо общо с този на Преслава.Има да си чака човека за перфектния изпълнител. Всеки си има негативни черти. Амброжка наистина е много добър,не знаех , че е зодия рак.Зависи до човека явно.В такива моменти се чудя дали изобщо зодиите имат значение Имам приятели,които са тази зодия и са 10 пъти по-зле от нас в споровете Абе да не ни пука.Мен винаги ме коментират,така че не ми прави голямо впечатление. Ходила ли си в този бар Старс във Варна? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Януари 26 Report Share Публикувано Януари 26 Тази година конкуренцията ще е много голяма- Иглесиас пусна нов сингъл с клип, Рики също ще пуска нов сингъл с клип, Шакира и тя ще пуска скоро клип на сингъла си "Trap" с Малума от последния й албум. Но според Wisin в инстаграма му, песента на Рики ще бъде хита на лятото. Рики е сменил режисьора за новия си клип. Тоя път не е снимал с Джеси Тереро, а с Карлос Перез. Карлос Перез е снимал преди клиповете на Рики Jaleo, Tal vez, както и Деспасито и Echame LA culpa на Фонси с Деми и много други. Клипът значи ще е страхотен. Има и нощни снимки. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Януари 26 Report Share Публикувано Януари 26 Тази година конкуренцията ще е много голяма- Иглесиас пусна нов сингъл с клип, Рики също ще пуска нов сингъл с клип, Шакира и тя ще пуска скоро клип на сингъла си "Trap" с Малума от последния й албум. Но според Wisin в инстаграма му, песента на Рики ще бъде хита на лятото. Рики е сменил режисьора за новия си клип. Тоя път не е снимал с Джеси Тереро, а с Карлос Перез. Карлос Перез е снимал преди клиповете на Рики Jaleo, Tal vez, както и Деспасито и Echame LA culpa на Фонси с Деми и много други. Клипът значи ще е страхотен. Има и нощни снимки. Рики и Хит ? Хммммм Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Brian Публикувано Януари 26 Report Share Публикувано Януари 26 Рики и Хит ? Хммммм Какво правиш? 3>PBG>>>The Pirates Of Bulgaria<<<PBG<3 R.I.P. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Януари 26 Report Share Публикувано Януари 26 Какво правиш? в депресия съм Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Януари 26 Report Share Публикувано Януари 26 Режисьорът Карлос Перез казва, че от новия клип "Fiebre" на Рики ще излезе хит и Деспасито ще се оттегли от трона си. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Януари 26 Report Share Публикувано Януари 26 Рики и Хит ? Хммммм Ти си от друга планета. Да ти опресня паметта, че последният му албум през 2016 взе Американско Грами за Най-добър латино поп албум и за Албум на годината, а песните Disparo al corazon и La mordidita взеха за песен и клип на годината. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Януари 26 Report Share Публикувано Януари 26 Банята на Иглесиас ще изгърми със сигурност. На Рики песента ще гърми навсякъде, бъдещ хит като чух малко. Клипът на Шакира е тъп пак, всичките й песни еднакви, които изкара като сингли от албума. Новия клип на Рита Ора и Лиам Пейн към 50 Нюанса Освободени от днес е много романтичен. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Brian Публикувано Януари 26 Report Share Публикувано Януари 26 Лора 3>PBG>>>The Pirates Of Bulgaria<<<PBG<3 R.I.P. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Януари 26 Report Share Публикувано Януари 26 Много танцувална песен ще е, идеална за лятото и кой по-добре от Рики може да представи Мексико. С тази песен ще има много туристи в Puerto Vallarta. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gadinata Публикувано Януари 26 Report Share Публикувано Януари 26 Лора Много ти се кефя, че толкова обичаш животни и си им толкова отдаден. Големи сладури са Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Brian Публикувано Януари 26 Report Share Публикувано Януари 26 Много ти се кефя, че толкова обичаш животни и си им толкова отдаден. Големи сладури са Чак пък отдаден. :1000 (29): 3>PBG>>>The Pirates Of Bulgaria<<<PBG<3 R.I.P. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Януари 26 Report Share Публикувано Януари 26 Ей, много съм добра. Открих български субтитри за първи и втори епизод на American Crime Story: Убийството на Версаче. 😉😎🎉🎉🎉🎉 Ако чакам на Замунда, ще си остана с чакането. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gadinata Публикувано Януари 26 Report Share Публикувано Януари 26 Чак пък отдаден. :1000 (29): Е, с такова впечатление съм останал :1000 (29): Но по всичко личи, че много ги обичаш и им се радваш искрено. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари