Lelqtian Публикувано Януари 31 Report Share Публикувано Януари 31 pacho каза: Сега това леке да го накажат с обществено полезен труд, а майка му и баша му да платят съоръжението! Реална стойност или по документи? Шото кат глеам как са го натамънили, бая са му завишили цената. а хич не са се бръкнали за работна ръка и материали ... Иначе ми е най-интересно не че се е разглобил шадравана, не че келеша не му дреме от камерата или че останалите вместо да го смъкнат вадят телефоните да снимат, а че не се е натрошил целия, колкото и да не изглежда високо си е бая падане със се зидарията. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Христина' Публикувано Януари 31 Report Share Публикувано Януари 31 imrichbitch каза: @Христина Пълен потрес! Вижте докъде се докара младото ни поколение! https://www.plovdiv24.bg/novini/Bylgaria/Pu...okolenie-772452 Видеозапис от охранителните камери на площад "Киацо" в Казанлък показа как е разкъртен шадраванът в центъра на града. На записите се вижда младеж, който се качва в най-горната част на фонтана и се опитва да отскубне топката. След като я отскубва, губи равновесие и заедно с нея полита от около 3 метра. Падайки, чупи и останалите елементи от водния атракцион. На видеото се вижда, че е придружен от свои приятели, някои от които дори запечатват момента със своите телефони. Истинско чудо, е че се е отървал без сериозни контузии предвид падането от такава височина. Видеозаписите бяха предоставени на местната "Прес тв" от община Казанлък. Неделя се чудихме какво му се е случило на уж новия фонтан. Трябваше да си счупи крака келеша, че да му дойде акъла... Lelqtian каза: Реална стойност или по документи? Шото кат глеам как са го натамънили, бая са му завишили цената. а хич не са се бръкнали за работна ръка и материали ... Иначе ми е най-интересно не че се е разглобил шадравана, не че келеша не му дреме от камерата или че останалите вместо да го смъкнат вадят телефоните да снимат, а че не се е натрошил целия, колкото и да не изглежда високо си е бая падане със се зидарията. То навсякъде е така, но конкретно в Казанлък постоянно се правят паркове, градинки, фонтани, режат се ленти на поразия и всичко се преебава за отрицателно време. Просто се точат пари. За "реставриране" на паметника в Розариума са отпуснати 20 хиляди, а единственото, което направиха е, да го изплакнат с вода. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Януари 31 Report Share Публикувано Януари 31 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Януари 31 Report Share Публикувано Януари 31 :roll1: Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
VLAD Публикувано Януари 31 Report Share Публикувано Януари 31 Горещи ли сме? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Януари 31 Report Share Публикувано Януари 31 VLAD каза: Горещи ли сме? Една от многото любими! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Brian Публикувано Януари 31 Report Share Публикувано Януари 31 #Doketo каза: Една от многото любими! Къде се губиш? Липсват ми скандалите ти. :1000 (29): Така, като сме всички скрити не мога да разбера кой, кога е на линия. 3>PBG>>>The Pirates Of Bulgaria<<<PBG<3 R.I.P. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
VLAD Публикувано Януари 31 Report Share Публикувано Януари 31 #Doketo каза: Една от многото любими! Това ми е любимия албум на Кама! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Brian Публикувано Януари 31 Report Share Публикувано Януари 31 Willy каза: Това е голяма работа! Надявам се и на Еминем и Ед да стане хит. 3>PBG>>>The Pirates Of Bulgaria<<<PBG<3 R.I.P. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Януари 31 Report Share Публикувано Януари 31 VLAD каза: Това ми е любимия албум на Кама! На мен всичките и песни са ми любими! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Януари 31 Report Share Публикувано Януари 31 Brian каза: Къде се губиш? Липсват ми скандалите ти. :1000 (29): Така, като сме всички скрити не мога да разбера кой, кога е на линия. Ами ти вече спря да пишеш. Вчера стана Мега скандал ама като не пишеш... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Brian Публикувано Януари 31 Report Share Публикувано Януари 31 #Doketo каза: Ами ти вече спря да пишеш. Вчера стана Мега скандал ама като не пишеш... Я кажи... Забравяш, че имам месинджър : ) 3>PBG>>>The Pirates Of Bulgaria<<<PBG<3 R.I.P. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Януари 31 Report Share Публикувано Януари 31 Снощи се напих и днес имам разстройство. Кой кат мен? Да, добичета, завиждайте сегааа. Аз си имам разстройство, а вашето е твърдо! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Януари 31 Report Share Публикувано Януари 31 Carmella и този път не успя! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Brian Публикувано Януари 31 Report Share Публикувано Януари 31 Kondomcho каза: Снощи се напих и днес имам разстройство. Кой кат мен? Да, добичета, завиждайте сегааа. Аз си имам разстройство, а вашето е твърдо! Сериозно ме хвана, ядох уж да ми мине. Но уви, повдига ми се. Отдавна не бях изпитвал чувството какво е да си пиян. Лошо ми е. 3>PBG>>>The Pirates Of Bulgaria<<<PBG<3 R.I.P. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Януари 31 Report Share Публикувано Януари 31 #Doketo каза: Carmella и този път не успя! :1000 (29): :1000 (29): :1000 (29): Егати изкуствените аутисти! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Януари 31 Report Share Публикувано Януари 31 Kondomcho каза: Снощи се напих и днес имам разстройство. Кой кат мен? Да, добичета, завиждайте сегааа. Аз си имам разстройство, а вашето е твърдо! Стига си говорил за лайна! Гнусно е Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Януари 31 Report Share Публикувано Януари 31 Brian каза: Сериозно ме хвана, ядох уж да ми мине. Но уви, повдига ми се. Отдавна не бях изпитвал чувството какво е да си пиян. Лошо ми е. Според мен е абсурдно от две чаши вино да се напиеш до степен на повръщане. Това е все едно една голяма водка. По-скоро виното е кофти. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Януари 31 Report Share Публикувано Януари 31 Kondomcho каза: :1000 (29): :1000 (29): :1000 (29): Егати изкуствените аутисти! Супер си е Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Януари 31 Report Share Публикувано Януари 31 Бан за Конди! Качва снимка на потребителка от форума! :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Brian Публикувано Януари 31 Report Share Публикувано Януари 31 #Doketo каза: Бан за Конди! Качва снимка на потребителка от форума! :1000 (29): За кого говориш? 3>PBG>>>The Pirates Of Bulgaria<<<PBG<3 R.I.P. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Януари 31 Report Share Публикувано Януари 31 #Doketo каза: Бан за Конди! Качва снимка на потребителка от форума! :1000 (29): Сещам се на коя! :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Януари 31 Report Share Публикувано Януари 31 Brian каза: За кого говориш? Е като знаеш какво ме питаш? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Януари 31 Report Share Публикувано Януари 31 Lelqtian каза: Я по добре си говори за лайна, ама без снимки! Че някой ша земе да се припознае и после - банан. Дрисни из форума колкото искаш. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Януари 31 Report Share Публикувано Януари 31 Lelqtian каза: Коментирай! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари