Jump to content

Чат мания

Препоръчани коментари

pacho каза:
Сега това леке да го накажат с обществено полезен труд, а майка му и баша му да платят съоръжението!

Реална стойност или по документи? Шото кат глеам как са го натамънили, бая са му завишили цената. а хич не са се бръкнали за работна ръка и материали ...

Иначе ми е най-интересно не че се е разглобил шадравана, не че келеша не му дреме от камерата или че останалите вместо да го смъкнат вадят телефоните да снимат, а че не се е натрошил целия, колкото и да не изглежда високо си е бая падане със се зидарията.

Сподели в други сайтове

• Отговори 3,5k
  • Създадена
  • Последен отговор

Топ коментиращи в тази тема

Топ коментиращи в тази тема

imrichbitch каза:
@Христина

:mf_surrender: Пълен потрес! Вижте докъде се докара младото ни поколение!

https://www.plovdiv24.bg/novini/Bylgaria/Pu...okolenie-772452

Видеозапис от охранителните камери на площад "Киацо" в Казанлък показа как е разкъртен шадраванът в центъра на града. На записите се вижда младеж, който се качва в най-горната част на фонтана и се опитва да отскубне топката. След като я отскубва, губи равновесие и заедно с нея полита от около 3 метра.

Падайки, чупи и останалите елементи от водния атракцион. На видеото се вижда, че е придружен от свои приятели, някои от които дори запечатват момента със своите телефони. Истинско чудо, е че се е отървал без сериозни контузии предвид падането от такава височина. Видеозаписите бяха предоставени на местната "Прес тв" от община Казанлък.

Неделя се чудихме какво му се е случило на уж новия фонтан. Трябваше да си счупи крака келеша, че да му дойде акъла...

Lelqtian каза:
Реална стойност или по документи? Шото кат глеам как са го натамънили, бая са му завишили цената. а хич не са се бръкнали за работна ръка и материали ...

Иначе ми е най-интересно не че се е разглобил шадравана, не че келеша не му дреме от камерата или че останалите вместо да го смъкнат вадят телефоните да снимат, а че не се е натрошил целия, колкото и да не изглежда високо си е бая падане със се зидарията.

То навсякъде е така, но конкретно в Казанлък постоянно се правят паркове, градинки, фонтани, режат се ленти на поразия и всичко се преебава за отрицателно време. Просто се точат пари. За "реставриране" на паметника в Розариума са отпуснати 20 хиляди, а единственото, което направиха е, да го изплакнат с вода. ;)

image.jpg
Сподели в други сайтове

#Doketo каза:
Една от многото любими!

Къде се губиш? Липсват ми скандалите ти. :1000 (29):

Така, като сме всички скрити не мога да разбера кой, кога е на линия. :)

1.jpg.eda91276c67ca3e3f1ee0d7b9af93698.jpg
3>PBG>>>The Pirates Of Bulgaria<<<PBG<3
R.I.P.

Сподели в други сайтове

Brian каза:
Къде се губиш? Липсват ми скандалите ти. :1000 (29):

Така, като сме всички скрити не мога да разбера кой, кога е на линия. :)

Ами ти вече спря да пишеш. Вчера стана Мега скандал ама като не пишеш...

Сподели в други сайтове

Kondomcho каза:
Снощи се напих и днес имам разстройство. Кой кат мен? Да, добичета, завиждайте сегааа. Аз си имам разстройство, а вашето е твърдо! :P

Сериозно ме хвана, ядох уж да ми мине. Но уви, повдига ми се. Отдавна не бях изпитвал чувството какво е да си пиян. Лошо ми е. :(

1.jpg.eda91276c67ca3e3f1ee0d7b9af93698.jpg
3>PBG>>>The Pirates Of Bulgaria<<<PBG<3
R.I.P.

Сподели в други сайтове

Kondomcho каза:
Снощи се напих и днес имам разстройство. Кой кат мен? Да, добичета, завиждайте сегааа. Аз си имам разстройство, а вашето е твърдо! :P

Стига си говорил за лайна! Гнусно е

Сподели в други сайтове

Brian каза:
Сериозно ме хвана, ядох уж да ми мине. Но уви, повдига ми се. Отдавна не бях изпитвал чувството какво е да си пиян. Лошо ми е. :(

Според мен е абсурдно от две чаши вино да се напиеш до степен на повръщане. Това е все едно една голяма водка. По-скоро виното е кофти.

Сподели в други сайтове

Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...