THE IIconic Публикувано Февруари 15 Report Share Публикувано Февруари 15 И ти си ми анти,но не го правя на въпрос. :1000 (29): Чувствата са взаймни скъпа, не се притеснявай! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Brian Публикувано Февруари 15 Report Share Публикувано Февруари 15 Добър ден! Какво правим? Много рано си станал.... Имах работа. Иначе като се стопли от април и в 6.00 часа ставам, че и по-рано още щом съмне и така го карам до септември 3>PBG>>>The Pirates Of Bulgaria<<<PBG<3 R.I.P. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Христина' Публикувано Февруари 15 Report Share Публикувано Февруари 15 Чувствата са взаймни скъпа, не се притеснявай! :1000 (21):"Взаимни" се пише, скъпи - с "и", не с "й"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Февруари 15 Report Share Публикувано Февруари 15 :1000 (21):"Взаимни" се пише, скъпи - с "и", не с "й"! Не ми се прави на учителка по Български език! Ще пиша както си искам, ти си НИКОЯ да ми даваш наклон! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Христина' Публикувано Февруари 15 Report Share Публикувано Февруари 15 Не ми се прави на учителка по Български език! Ще пиша както си искам, ти си НИКОЯ да ми даваш наклон! Не знам какво да отговоря Не ми идва отвътре, а много исках веднъж и аз да се скарам с някого тук. Ще опитам пак друг път. :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Февруари 15 Author Report Share Публикувано Февруари 15 Имах работа. Иначе като се стопли от април и в 6.00 часа ставам, че и по-рано още щом съмне и така го карам до септември Малееее, как го правиш? Мен да ме убиваш няма да стана толкова рано. Само когато се налага и ми е страшна мъка. Аз със зор ставам всеки ден за работа към 8. :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Февруари 15 Report Share Публикувано Февруари 15 Не знам какво да отговоря Не ми идва отвътре, а много исках веднъж и аз да се скарам с някого тук. Ще опитам пак друг път. :1000 (29): Точно с мен ли? Давай! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Brian Публикувано Февруари 15 Report Share Публикувано Февруари 15 Малееее, как го правиш? Мен да ме убиваш няма да стана толкова рано. Само когато се налага и ми е страшна мъка. Аз със зор ставам всеки ден за работа към 8. :1000 (29): С мерак. Имаш ли желание всичко става. Преди когато лягах в 5-6 сутринта ставах 14-15 часа и той деня минал. :1000 (29): 3>PBG>>>The Pirates Of Bulgaria<<<PBG<3 R.I.P. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
heartless Публикувано Февруари 15 Report Share Публикувано Февруари 15 С мерак. Имаш ли желание всичко става. Преди когато лягах в 5-6 сутринта ставах 14-15 часа и той деня минал. :1000 (29): И ние със Стелето така правехме едно време :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Февруари 15 Report Share Публикувано Февруари 15 И ние със Стелето така правехме едно време :1000 (29): Вие и сега щяхте да го правите, ако не се налагаше да ходите на работа. Работата е виновна, преобръща живота на човек с главата надолу. Режими, нерви, стрес, умора - всичко за някакви си хартийки. Но и без работа не става. Човек, който не работи, се чуди какво да прави с времето си и се отдава на пороци. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
heartless Публикувано Февруари 15 Report Share Публикувано Февруари 15 Вие и сега щяхте да го правите, ако не се налагаше да ходите на работа. Работата е виновна, преобръща живота на човек с главата надолу. Режими, нерви, стрес, умора - всичко за някакви си хартийки. Но и без работа не става. Човек, който не работи се чуди какво да прави с времето си и се отдава на пороци. Съмнявам се...с годините човек си променя мисленето, приоритетите. А и вече организмът не издържа на такъв режим. На 20 всичко е толкова лесно, но вече не е така. :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Jouey Публикувано Февруари 15 Report Share Публикувано Февруари 15 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Февруари 15 Author Report Share Публикувано Февруари 15 И ние със Стелето така правехме едно време :1000 (29): Ама си ни беше добре тогава, едно безгрижно. Мислехме само да се запасим с нещо за пиене и цигари. После ноща беше наша. :1000 (29): Сега работа, ангажименти. И тук във форума беше забавно, вечер се събираха много народ. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
heartless Публикувано Февруари 15 Report Share Публикувано Февруари 15 Ама си ни беше добре тогава, едно безгрижно. Мислехме само да се запасим с нещо за пиене и цигари. После ноща беше наша. :1000 (29): Сега работа, ангажименти. И тук във форума беше забавно, вечер се събираха много народ. Промишлени количества вино и водка сме изпили Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Февруари 15 Author Report Share Публикувано Февруари 15 Промишлени количества вино и водка сме изпили Как сме носили на толкова пиене? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
heartless Публикувано Февруари 15 Report Share Публикувано Февруари 15 Как сме носили на толкова пиене? Млади бяхме, нормално Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Февруари 15 Author Report Share Публикувано Февруари 15 Млади бяхме, нормално Тихо, тук не всеки ни знае годините Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
heartless Публикувано Февруари 15 Report Share Публикувано Февруари 15 Тихо, тук не всеки ни знае годините Изобщо.... ние сме направо лелички тук Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Февруари 15 Author Report Share Публикувано Февруари 15 Изобщо.... ние сме направо лелички тук Това беше грубо.. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Христина' Публикувано Февруари 15 Report Share Публикувано Февруари 15 Точно с мен ли? Давай! Е, с теб. С кого другиго? Знам, че носиш на скандали и не би взел думите ми кой знае колко на сериозно... ама виж, че сърце не ми дава да се карам повече с теб. :1000 (29): Момичета, не се косете, и аз гоня 30те, ама не вайкам Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Февруари 15 Report Share Публикувано Февруари 15 Е, с теб. С кого другиго? Знам, че носиш на скандали и не би взел думите ми кой знае колко на сериозно... ама виж, че сърце не ми дава да се карам повече с теб. :1000 (29): Добре, че е бъзика, да си кажем истината. :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Февруари 15 Author Report Share Публикувано Февруари 15 Момичета, не се косете, и аз гоня 30те, ама не вайкам Ми така ще е и да се косим файда няма. Ми поне да си пием виното и да си гледаме кефа Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Brian Публикувано Февруари 15 Report Share Публикувано Февруари 15 Промишлени количества вино и водка сме изпили Навремето масово се пиеше водка. Ракия започнах да пия на 22-24 някъде, когато си дадох сметка, че няма смисъл да си давам парите, когато има домашна. :1000 (29): 3>PBG>>>The Pirates Of Bulgaria<<<PBG<3 R.I.P. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Февруари 15 Report Share Публикувано Февруари 15 МТЕЛ ВИНАГИ НОМЕР 1 МТЕЛ ДЕМОНСТРИРА 5G ТЕХНОЛОГИЯ ЗА ПРЪВ ПЪТ В БЪЛГАРИЯ http://blog.mtel.bg/2018/02/15/mtel-5g-demonstration/ Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Христина' Публикувано Февруари 15 Report Share Публикувано Февруари 15 Добре, че е бъзика, да си кажем истината. :1000 (29): Хаха не, аз нямам проблем да кажа на някого,че не ме кефи. Ми така ще е и да се косим файда няма. Ми поне да си пием виното и да си гледаме кефа Във виното е истината! Тва водката в много гадно нещо, как я пиете?? И аз съм я пила едно време и си се чудя... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари