Jouey Публикувано Февруари 15 Report Share Публикувано Февруари 15 МТЕЛ ВИНАГИ НОМЕР 1 МТЕЛ ДЕМОНСТРИРА 5G ТЕХНОЛОГИЯ ЗА ПРЪВ ПЪТ В БЪЛГАРИЯ http://blog.mtel.bg/2018/02/15/mtel-5g-demonstration/ Кога си сменят името? И само "А1" ли ще се бъде? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Февруари 15 Report Share Публикувано Февруари 15 Кога си сменят името? И само "А1" ли ще се бъде? Би тряяло преди края на догодина да са станали А1. Иначе жалко. Развалиха вица. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Февруари 15 Report Share Публикувано Февруари 15 Би тряяло преди края на догодина да са станали А1. Иначе жалко. Развалиха вица. какъв виц ? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Февруари 15 Author Report Share Публикувано Февруари 15 Във виното е истината! Тва водката в много гадно нещо, как я пиете?? И аз съм я пила едно време и си се чудя... И ние за едно време говорим .. сега съм на вино бяло или розе. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Jouey Публикувано Февруари 15 Report Share Публикувано Февруари 15 какъв виц ? Mентел... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Февруари 15 Report Share Публикувано Февруари 15 какъв виц ? бтк стана теленор. глобул стана котбеше станало. само от ментел уж нищо не ставаше, ама сега - на - А1. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Февруари 15 Author Report Share Публикувано Февруари 15 бтк стана теленор. глобул стана котбеше станало. само от ментел уж нищо не ставаше, ама сега - на - А1. Аз съм си доволна от Теленор. М-тел са върли измамници и дразнители. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Февруари 15 Report Share Публикувано Февруари 15 Айдеее, мууд суингъри с къса памет. Напъвате ли се? Усилие правите ли със сетни сили? Или вече и за това няма сили. Наздраве! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Февруари 15 Report Share Публикувано Февруари 15 Един червендалест седна на бара и само ме гледа. Опита се да ме заговори, ама аз отидох на другия край на бара. Ужас Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Февруари 15 Report Share Публикувано Февруари 15 Един червендалест седна на бара и само ме гледа. Опита се да ме заговори, ама аз отидох на другия край на бара. Ужас Оле, снимай го, докато не гледа и качи снимката тук да го обсъдим. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
VLAD Публикувано Февруари 15 Report Share Публикувано Февруари 15 Оле, снимай го, докато не гледа и качи снимката тук да го обсъдим. :1000 (29): :1000 (29): :1000 (29): :1000 (29): :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
VLAD Публикувано Февруари 15 Report Share Публикувано Февруари 15 Помним ли този супер хит? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gadinata Публикувано Февруари 15 Report Share Публикувано Февруари 15 Не ми омръзва. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Brian Публикувано Февруари 15 Report Share Публикувано Февруари 15 Един червендалест седна на бара и само ме гледа. Опита се да ме заговори, ама аз отидох на другия край на бара. Ужас Потанцувай му като ония от клипа... 3>PBG>>>The Pirates Of Bulgaria<<<PBG<3 R.I.P. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Brian Публикувано Февруари 15 Report Share Публикувано Февруари 15 Не ми омръзва. Това е най-смотаната песен от всичките и 3>PBG>>>The Pirates Of Bulgaria<<<PBG<3 R.I.P. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Февруари 15 Report Share Публикувано Февруари 15 Потанцувай му като ония от клипа... Аз да не съм ку*рвата на Пазарджишка област Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Brian Публикувано Февруари 15 Report Share Публикувано Февруари 15 Аз да не съм ку*рвата на Пазарджишка област :roll1: 3>PBG>>>The Pirates Of Bulgaria<<<PBG<3 R.I.P. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Февруари 15 Author Report Share Публикувано Февруари 15 Аман от досадници ..Някакъв ми пише в инстаграм, аз не му отговарям и той ме пита нета ли ми бил бавен, че не му отговарям Щял да гледа филм и чакал да пиша Айде, ще е поредния блокиран. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Февруари 15 Report Share Публикувано Февруари 15 Аман от досадници ..Някакъв ви пише в инстаграм, аз не му отговарям и той ме пита нета ли ми бил бавен, че не му отговарям Щял да гледа филм и чакал да пиша :roll1: Айде, ще е поредния блокиран. Скъпа при мен е ежедневие! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Февруари 15 Author Report Share Публикувано Февруари 15 Скъпа при мен е ежедневие! Нали света не се върти около мен.. коя съм аз Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Февруари 15 Report Share Публикувано Февруари 15 Нали света не се върти около мен.. коя съм аз Виж как знаеш... КОЯ СИ ТИ! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Февруари 15 Author Report Share Публикувано Февруари 15 Виж как знаеш... КОЯ СИ ТИ! Е знам, спокойно... Коя съм? Ако питам теб - никоя :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Февруари 15 Report Share Публикувано Февруари 15 Аз да не съм ку*рвата на Пазарджишка област Прекалено е малка за амбициите ти ли Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Февруари 15 Report Share Публикувано Февруари 15 Би тряяло преди края на догодина да са станали А1. Иначе жалко. Развалиха вица. Ще почнат да му викат Лайно. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Февруари 16 Report Share Публикувано Февруари 16 Ще почнат да му викат Лайно. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари