Brian Публикувано Февруари 16 Report Share Публикувано Февруари 16 Тук съм, ама май ще ходя на йебане Да не се разочароваш пак. :1000 (29): Тук .. ти се губиш, както винаги Така скрити ми бягате от поглед. 3>PBG>>>The Pirates Of Bulgaria<<<PBG<3 R.I.P. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Февруари 16 Author Report Share Публикувано Февруари 16 Така скрити ми бягате от поглед. И ти се криеш Аз преди не влизах скрита, сега и аз не знам защо. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
NazzkO Публикувано Февруари 16 Report Share Публикувано Февруари 16 Oбратнооо в игратааа. Уби. Отново Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Brian Публикувано Февруари 16 Report Share Публикувано Февруари 16 И ти се криеш Аз преди не влизах скрита, сега и аз не знам защо. След като се покриха всички ми стана неудобно и се скрих и аз. :1000 (29): 3>PBG>>>The Pirates Of Bulgaria<<<PBG<3 R.I.P. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Февруари 16 Author Report Share Публикувано Февруари 16 След като се покриха всички ми стана неудобно и се скрих и аз. :1000 (29): Ами да, ти си скрита лимонка попринцип :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Февруари 16 Report Share Публикувано Февруари 16 Да не се разочароваш пак. :1000 (29): Еее няма бе... Той ми е стара любов, а пък все пак не е на 26, а на 42! Знае как! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Brian Публикувано Февруари 16 Report Share Публикувано Февруари 16 Джумерка? Преслава пак подобри рекорда си. Песента е уникална, аз не мога да я спра Не си ли яла? :1000 (29): Ами да, ти си скрита лимонка попринцип :1000 (29): Всички сме скрити лимонки. 3>PBG>>>The Pirates Of Bulgaria<<<PBG<3 R.I.P. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Brian Публикувано Февруари 16 Report Share Публикувано Февруари 16 Еее няма бе... Той ми е стара любов, а пък все пак не е на 26, а на 42! Знае как! Пробвал ли си с 60+? 3>PBG>>>The Pirates Of Bulgaria<<<PBG<3 R.I.P. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Февруари 16 Report Share Публикувано Февруари 16 Пробвал ли си с 60+? Не! Най- големият, с който съм бил е 49. Нямаше такъв секс. Ех спомени Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Февруари 16 Author Report Share Публикувано Февруари 16 Не си ли яла? :1000 (29): Всички сме скрити лимонки. Нееее, не всички. Знам какво е джумерка, просто ми стана смешно сравнението с Джена :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Февруари 16 Report Share Публикувано Февруари 16 Brian, какво е джумерка? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Brian Публикувано Февруари 16 Report Share Публикувано Февруари 16 Brian, какво е джумерка? Някой им викат пръжки. Сланината която остава при топенето на свинската мас. :1000 (29): 3>PBG>>>The Pirates Of Bulgaria<<<PBG<3 R.I.P. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Февруари 16 Report Share Публикувано Февруари 16 Някой им викат пръжки. Сланината която остава при топенето на свинската мас. :1000 (29): Такова и на сън не бих ял! Отвратително е. И от овча лой също се правят пръжки Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Brian Публикувано Февруари 16 Report Share Публикувано Февруари 16 Такова и на сън не бих ял! Отвратително е. И от овча лой също се правят пръжки Кой знае колко мирише. :1000 (29): 3>PBG>>>The Pirates Of Bulgaria<<<PBG<3 R.I.P. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Февруари 16 Report Share Публикувано Февруари 16 Пробвал ли си с 60+? 51 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Brian Публикувано Февруари 16 Report Share Публикувано Февруари 16 51 И как беше? Вие да не им гледате личните карти? 3>PBG>>>The Pirates Of Bulgaria<<<PBG<3 R.I.P. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Февруари 16 Report Share Публикувано Февруари 16 Такова и на сън не бих ял! Отвратително е. И от овча лой също се правят пръжки Някой пробвал ли е Мумбар? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
heartless Публикувано Февруари 16 Report Share Публикувано Февруари 16 Някой пробвал ли е Мумбар? Ще повърна. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Февруари 16 Report Share Публикувано Февруари 16 Кой знае колко мирише. :1000 (29): Имал съм честа да усетя аромата! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Brian Публикувано Февруари 16 Report Share Публикувано Февруари 16 Някой пробвал ли е Мумбар? Какво е това? Изглежда гнусно. 3>PBG>>>The Pirates Of Bulgaria<<<PBG<3 R.I.P. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Февруари 16 Author Report Share Публикувано Февруари 16 Ще повърна. И аз.... погнусих се направо. Какво е това? Изглежда гнусно. Прилича ми на нещо ужасно.. бляк!!!! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Brian Публикувано Февруари 16 Report Share Публикувано Февруари 16 И аз.... погнусих се направо. Прилича ми на нещо ужасно.. бляк!!!! Назови го 3>PBG>>>The Pirates Of Bulgaria<<<PBG<3 R.I.P. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Февруари 16 Author Report Share Публикувано Февруари 16 Назови го Досещай се сам, както пее Емануелица 😂 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Февруари 16 Report Share Публикувано Февруари 16 Докато чакаме новия сингъл и клип на 23 февруари :1000 (6): :g2: :g2: Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Февруари 16 Report Share Публикувано Февруари 16 Мисля, че има в Сърбия през 2017 Мисля, че през 2018 обеща нещо, дано да се случи преди да е настъпила 2019. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари