Guest Kondomcho Публикувано Февруари 22 Report Share Публикувано Февруари 22 Еми що не го подмина още като го видя? Аз бях първи на срещата и седя и си чакам. Бях се описал и той дойде директно при мен. От първите няколко разменени думи не долових за какъв човек става въпрос. Чак след това, вървейки към една кръчма, той, изглежда нещо се развълнува, и почна да се лензи. В този момент аз си викам "Господи, не! Моля те, никой познат да не ме среща сега!". Седнахме в заведението и като почнаха едни усмивки, едно игриво гледане изпод вежда. Бахти напрао се чувствам омърсен, честно. Той има терен, затова уж се видяхме, но като си писахме звучеше стабиляга, а наживо пастърма. Вика ми - За къде се разбърза, ти май нещо не ме хареса? Викам - Обадиха ми се едни приятели преди да се видя с теб, имат нужда от помощ спешна, няма как. Ужас! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Февруари 22 Report Share Публикувано Февруари 22 Добре и каква е разликата?? Кои си заслужават? Само сезоните съм играла. Има ли смисъл да ги свалям всички? И мисълта ми е всичко накуп ли е, в 1 всичките 10? Щото преди години, мноооого отдавна, бях имала животните и беше излязъл сезоните, свалих ги и сезоните ми се загубиха някак. Спряха да се сменят и разни такива. Не знам дали ме разбирате какво имам предвид. Свали си някой готов сет от замунда, където има всичко и няма да имаш проблеми. Принципно един експанжън не отменя другите, т.е. може и да имаш сезони, и университет, и животни, и всичко останало. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Февруари 22 Report Share Публикувано Февруари 22 Свали си някой готов сет от замунда, където има всичко и няма да имаш проблеми. Принципно един експанжън не отменя другите, т.е. може и да имаш сезони, и университет, и животни, и всичко останало. Престани, ма! Престани да си умна! Почвай да пиеш ракия и си откривай профил в gepime.com. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Jouey Публикувано Февруари 22 Report Share Публикувано Февруари 22 Аз бях първи на срещата и седя и си чакам. Бях се описал и той дойде директно при мен. От първите няколко разменени думи не долових за какъв човек става въпрос. Чак след това, вървейки към една кръчма, той, изглежда нещо се развълнува, и почна да се лензи. В този момент аз си викам "Господи, не! Моля те, никой познат да не ме среща сега!". Седнахме в заведението и като почнаха едни усмивки, едно игриво гледане изпод вежда. Бахти напрао се чувствам омърсен, честно. Той има терен, затова уж се видяхме, но като си писахме звучеше стабиляга, а наживо пастърма. Вика ми - За къде се разбърза, ти май нещо не ме хареса? Викам - Обадиха ми се едни приятели преди да се видя с теб, имат нужда от помощ спешна, няма как. Ужас! :roll1: Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Февруари 22 Report Share Публикувано Февруари 22 Добре и каква е разликата?? Кои си заслужават? Само сезоните съм играла. Има ли смисъл да ги свалям всички? И мисълта ми е всичко накуп ли е, в 1 всичките 10? Щото преди години, мноооого отдавна, бях имала животните и беше излязъл сезоните, свалих ги и сезоните ми се загубиха някак. Спряха да се сменят и разни такива. Не знам дали ме разбирате какво имам предвид. Това не са всичките. Инсталирал съм само тези които на мен ми харесват. Експанжъните добавят допълнителни функционалисти/градове, дрехи и мебели, а стъф паковете само второто. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
heartless Публикувано Февруари 22 Report Share Публикувано Февруари 22 При теб може, но я гледай шефовете на Планета ТВ къде са.... Да слънчасат дано :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Февруари 22 Report Share Публикувано Февруари 22 Ей това е най-яката част от песента-частта на Рики. Yo me la paso cada día pensando en ti Y en tus ojos negros, y en tu risa bella Yo me la paso cada día pensando en ti (Ay-ay-ay-ay) Y que entre tus brazos pierdo la cabeza Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gadinata Публикувано Февруари 22 Report Share Публикувано Февруари 22 За Крумовград ли? :1000 (29): Той верно се смути момчето, а аз само се базиках. Много е един такъв благ и добричък, а мен такива ми идва да ги скандализирам. Дано не се сърди. Одеве даже ми дойде идея да запиша песен или послание към него, както съм правил с Фикла и Ружа, ама викам, ще му дойде too much. Сега трябва да го игнорирам, или да продължавам да го провокирам - пред дилема съм!? Щом ти е писнало от Камелия, значи положението е сериозно. Янева е изявен нервообразуващ терорист, не трябва да й се даваме. :roll1: В живота много споря и се карам с хората, даже си налагам мнението за някои неща. Тук си трая, понеже влизам във форума да разтоварвам, достатъчно напрегнато ежедневие имам. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Февруари 22 Report Share Публикувано Февруари 22 Добре и каква е разликата?? Кои си заслужават? Само сезоните съм играла. Има ли смисъл да ги свалям всички? И мисълта ми е всичко накуп ли е, в 1 всичките 10? Щото преди години, мноооого отдавна, бях имала животните и беше излязъл сезоните, свалих ги и сезоните ми се загубиха някак. Спряха да се сменят и разни такива. Не знам дали ме разбирате какво имам предвид. От 3 най-ми беше интересен World Adventures като експанжън. Имаше много неща за събиране - диаманти, разни други глупости и тн. Пък и подземията бяха забавни. От останалите Ambitions май беше забавен, с новите джобс, и морския май, включения град изглеждаще биващ. Най последния Into the Future също май не е зле, ма по това време ми беше омръзнало вече. 4ката има своите слаби страни, спрямо 3+сички експанжъни, обаче се стараят хората и е забавно. Ся не може да обикаляш съвсем целия град като в 3 (а на квартали) но пък може да сновеш между всичките, за разлика от 2 и 3 където си вързан за един и същ. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Февруари 22 Report Share Публикувано Февруари 22 Смес между Деспасито, Байляндо и стила на Wisin Y Yandel e Fiebre. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Февруари 22 Report Share Публикувано Февруари 22 :roll1: В живота много споря и се карам с хората, даже си налагам мнението за някои неща. Тук си трая, понеже влизам във форума да разтоварвам, достатъчно напрегнато ежедневие имам. Изплаши ме! Чак ти писах във фейсбук да те питам дали не ми се сърдиш. Кажи ми една мила дума в този труден ден. Имам нужда. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Jouey Публикувано Февруари 22 Report Share Публикувано Февруари 22 Изплаши ме! Чак ти писах във фейсбук да те питам дали не ми се сърдиш. Кажи ми една мила дума в този труден ден. Имам нужда. Защо си ме блокирал/махнал във фейсбук? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Февруари 22 Report Share Публикувано Февруари 22 Защо си ме блокирал/махнал във фейсбук? Не съм бил аз. Скарах се с един приятел, дето ми има паролата, и ми беше влизал в профила и махал хора наред. Беше си писал и от мое име с някакви. Беше пратил покана за приятелство на майка ми, дето нали се сещаш кви неща имам в профила си. Добре, че майка не влиза често във фейса. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Arwity Публикувано Февруари 22 Report Share Публикувано Февруари 22 Аз бях първи на срещата и седя и си чакам. Бях се описал и той дойде директно при мен. От първите няколко разменени думи не долових за какъв човек става въпрос. Чак след това, вървейки към една кръчма, той, изглежда нещо се развълнува, и почна да се лензи. В този момент аз си викам "Господи, не! Моля те, никой познат да не ме среща сега!". Седнахме в заведението и като почнаха едни усмивки, едно игриво гледане изпод вежда. Бахти напрао се чувствам омърсен, честно. Той има терен, затова уж се видяхме, но като си писахме звучеше стабиляга, а наживо пастърма. Вика ми - За къде се разбърза, ти май нещо не ме хареса? Викам - Обадиха ми се едни приятели преди да се видя с теб, имат нужда от помощ спешна, няма как. Ужас! Добре, че и на мен не ми излезе с такова оправдание.. Между другото нали все заспивам на филм/сериал и сега почнах наново "Как се запознах с майка ви" и точно снощи имаше 1 епизод, там единия герой е голям сваляч и ходеше на срещи с разни мадами, ама ако не го изкефи някоя караше приятелите да му звънят и да кажат, че уж се случило нещо и трябва спешно да иде при тях или в болница. Както ти си направил. И едната жена от приятелите там, му се караше как може и т.н. и той я питаше как ще реагира, ако трябва да излезе със загубеняк. Уреди и среща с един олигофрен дето я заведе в някакво заведение фенове на фантастиката и приказваше и само простотии. И взе, че наистина стана злополука и и звъняха и ония олигофрена "оооо разбирам, ти се отърваш от мен". Гледай го сериала. Много е готин, само първите епизоди са малко тегави. Но 3-4-5 сезон са супер яките. Малко напомня на Приятели, но не точно. Има го хумора, но и много неща така да се замисли човек. Свали си някой готов сет от замунда, където има всичко и няма да имаш проблеми. Принципно един експанжън не отменя другите, т.е. може и да имаш сезони, и университет, и животни, и всичко останало. Това май, май ще направя. Аз краковете не мога да инстална................. дава ги троянци и отиват нейде си и не ми позволява. С уин10 съм и даже не съм сигурна, че има антивирусна, а май си е направо нещо от уина. И се изнервих, рестнах го и не ще да се включи вече 20-та минута... Дано оцелее... че е нов, новичък компа. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Февруари 22 Author Report Share Публикувано Февруари 22 Аз бях първи на срещата и седя и си чакам. Бях се описал и той дойде директно при мен. От първите няколко разменени думи не долових за какъв човек става въпрос. Чак след това, вървейки към една кръчма, той, изглежда нещо се развълнува, и почна да се лензи. В този момент аз си викам "Господи, не! Моля те, никой познат да не ме среща сега!". Седнахме в заведението и като почнаха едни усмивки, едно игриво гледане изпод вежда. Бахти напрао се чувствам омърсен, честно. Той има терен, затова уж се видяхме, но като си писахме звучеше стабиляга, а наживо пастърма. Вика ми - За къде се разбърза, ти май нещо не ме хареса? Викам - Обадиха ми се едни приятели преди да се видя с теб, имат нужда от помощ спешна, няма как. Ужас! :roll1: Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Февруари 22 Report Share Публикувано Февруари 22 :roll1: Стеле, ко стаа, ма чафчи? Къде са губиш? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Февруари 22 Author Report Share Публикувано Февруари 22 Стеле, ко стаа, ма чафчи? Къде са губиш? Ох, не питай.... работа, учене... :mf_surrender: Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Февруари 22 Report Share Публикувано Февруари 22 Адриан имал много напрегнато ежедневие! Аз кво да кажа, като ходя по срещи със загубеняци и се чудя как да се отърва!? Продължавам да го обичам въпреки всичко! А той идвал тук да разпуска и да си трае. :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Февруари 22 Report Share Публикувано Февруари 22 Иначе какъв текст: Искам да усетя мокрите ти целувки, дай ми повече от теб, пристигаш в точното време. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Arwity Публикувано Февруари 22 Report Share Публикувано Февруари 22 И сега последен въпрос :Д Тези deluxe версии, трябва ли да имам записан sims 3 оригиналното и после да го инстална, или само пакета и то всичко е вътре? И друго.. тези дето ги свалях 1 час... ще се запазят ли? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Февруари 22 Report Share Публикувано Февруари 22 Добре, че и на мен не ми излезе с такова оправдание.. Между другото нали все заспивам на филм/сериал и сега почнах наново "Как се запознах с майка ви" и точно снощи имаше 1 епизод, там единия герой е голям сваляч и ходеше на срещи с разни мадами, ама ако не го изкефи някоя караше приятелите да му звънят и да кажат, че уж се случило нещо и трябва спешно да иде при тях или в болница. Както ти си направил. И едната жена от приятелите там, му се караше как може и т.н. и той я питаше как ще реагира, ако трябва да излезе със загубеняк. Уреди и среща с един олигофрен дето я заведе в някакво заведение фенове на фантастиката и приказваше и само простотии. И взе, че наистина стана злополука и и звъняха и ония олигофрена "оооо разбирам, ти се отърваш от мен". Гледай го сериала. Много е готин, само първите епизоди са малко тегави. Но 3-4-5 сезон са супер яките. Малко напомня на Приятели, но не точно. Има го хумора, но и много неща така да се замисли човек. Това май, май ще направя. Аз краковете не мога да инстална................. дава ги троянци и отиват нейде си и не ми позволява. С уин10 съм и даже не съм сигурна, че има антивирусна, а май си е направо нещо от уина. И се изнервих, рестнах го и не ще да се включи вече 20-та минута... Дано оцелее... че е нов, новичък компа. Спри на 4ти. От 5ти натам е в кофите, а на финала исках да си метна "телевизора" през прозореца. Или поне щях да искам, ако не бях гледал доста след изклъчването. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Февруари 22 Report Share Публикувано Февруари 22 И сега последен въпрос :Д Тези deluxe версии, трябва ли да имам записан sims 3 оригиналното и после да го инстална, или само пакета и то всичко е вътре? И друго.. тези дето ги свалях 1 час... ще се запазят ли? Така кат гледам в замунда, това е най-читавото http://zamunda.net/banan?id=377506&hit=1&t=game Сваляш, маунтваш и следваш инструкциите по инсталацията. Предполагам. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Arwity Публикувано Февруари 22 Report Share Публикувано Февруари 22 Така кат гледам в замунда, това е най-читавото http://zamunda.net/banan?id=377506&hit=1&t=game Сваляш, маунтваш и следваш инструкциите по инсталацията. Точно него свалям. Мерси А за сериала, аз съм го гледала и до 6 сезон ме кефеше много. 8-ми беше обаче яко боза и едвам го издържах. Но и финала ми хареса на мен де. Беше ясно, че Робин и Барни трябва да са заедно, макар ако не се лъжа имаше алтернативен край в нета и не бяха. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Февруари 22 Report Share Публикувано Февруари 22 Уау, как започва само клипа на Рики в зад кулисите на клипа, красота. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Февруари 22 Report Share Публикувано Февруари 22 Точно него свалям. Мерси А за сериала, аз съм го гледала и до 6 сезон ме кефеше много. 8-ми беше обаче яко боза и едвам го издържах. Но и финала ми хареса на мен де. Беше ясно, че Робин и Барни трябва да са заедно, макар ако не се лъжа имаше алтернативен край в нета и не бяха. Аха. Може би имаш впредвид Тед и Робин? Тъпото беше не, че ги събраха накрая, а че ни пращаха 9 сезона за зелен хайвер, включително създателите бяха казвали (ако не ме лъже паметта) много пъти, как не, не са планирали това за края. Или нещо от сорта, вече съм позабравил и съответно хейта ми е попреминал Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари