Stela Публикувано Март 6 Author Report Share Публикувано Март 6 Палачинките са за загрявка Все пак трябва да имаме сили После ще ме караш да горим калории... може да потичаме в парка. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pechenko Публикувано Март 6 Report Share Публикувано Март 6 После ще ме караш да горим калории... може да потичаме в парка. Горя калории само като правя секс! Други методи не ползвам! Мисли му! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Март 6 Author Report Share Публикувано Март 6 Горя калории само като правя секс! Други методи не ползвам! Мисли му! Хич не ме плашиш с тия удивителни :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Март 7 Report Share Публикувано Март 7 Хич не ме плашиш с тия удивителни :1000 (29): А ако станат повече? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pechenko Публикувано Март 7 Report Share Публикувано Март 7 Хич не ме плашиш с тия удивителни :1000 (29): Навита ли си за тройка? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Март 7 Author Report Share Публикувано Март 7 Навита ли си за тройка? Да изям три палачинки ли? :roll1: Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pechenko Публикувано Март 7 Report Share Публикувано Март 7 Да изям три палачинки ли? :roll1: Да Внимаваш ли, защото повечето са пълни с бял шоколад... и ако стиснеш рязко........... край Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Март 7 Author Report Share Публикувано Март 7 Да Внимаваш ли, защото повечето са пълни с бял шоколад... и ако стиснеш рязко........... край Внимавам да Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pechenko Публикувано Март 7 Report Share Публикувано Март 7 Внимавам да Какво правиш в момента Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Март 7 Report Share Публикувано Март 7 Ох, от тази дискусия огладнях. Да ви се оплача, уж съм на диета, а ям висококалорични храни. Аз ще съм следващата Рени. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
heartless Публикувано Март 7 Report Share Публикувано Март 7 Нова двойка на годината ли се очертава тук? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Март 7 Report Share Публикувано Март 7 Нова двойка на годината ли се очертава тук? Аз и Стела? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
heartless Публикувано Март 7 Report Share Публикувано Март 7 Аз и Стела? Стела и палачинките :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Март 7 Report Share Публикувано Март 7 Стела и палачинките :1000 (29): Стела ми е всичко, не си я давам току-така. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Март 7 Report Share Публикувано Март 7 След като форумният ми мъж-Амброжката не влиза тук ми е много скучно.Добре,че е Симеонова. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSimeonova Публикувано Март 7 Report Share Публикувано Март 7 След като форумният ми мъж-Амброжката не влиза тук ми е много скучно.Добре,че е Симеонова. Амброжка къде се изгуби Слушаме ли англоезичните тракове на Андри? Only one ми е мнооого любима Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Март 7 Report Share Публикувано Март 7 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Март 7 Report Share Публикувано Март 7 Амброжка къде се изгуби Слушаме ли англоезичните тракове на Андри? Only one ми е мнооого любима Заето момче е. И мен много ме кефеше като лапе,дори не подозирах,че Андреа е българска певица. ПП:Честит празник предварително! Да си ми жива и здрава и всичко най най! Ще празнуваш ли? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSimeonova Публикувано Март 7 Report Share Публикувано Март 7 Заето момче е. И мен много ме кефеше като лапе,дори не подозирах,че Андреа е българска певица. ПП:Честит празник предварително! Да си ми жива и здрава и всичко най най! Ще празнуваш ли? Коментирай факта,че ”Лоша” на Андреа ме тласна към попфолка и на една нова година съседите отгоре слушаха ”Докрай” на repeat от 4 до 6 Утре ще го караме по-кротко,ще излезем на зимната Пунта кана , която се оказа сравнително близо до нас ,а лятната са я преместили до басейн Приморски днеска видях като се разхождах..Иначе петъка ще е истинското празнуване И много ти благодаря за пожеланията Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Март 7 Report Share Публикувано Март 7 Коментирай факта,че ”Лоша” на Андреа ме тласна към попфолка и на една нова година съседите отгоре слушаха ”Докрай” на repeat от 4 до 6 Утре ще го караме по-кротко,ще излезем на зимната Пунта кана , която се оказа сравнително близо до нас ,а лятната са я преместили до басейн Приморски днеска видях като се разхождах..Иначе петъка ще е истинското празнуване И много ти благодаря за пожеланията Лоша е истински колос в чалгата.Имам познати,които я слушат,а не са чалгари,къде заради ефектият клип,къде заради музиката.. Следващите песни,които научих на Андреа бяха "Докрай" и "Хайде опа" и около 1 седмица си ги тананиках,даже и преди да заспя. Коментирай факта,че слушам Докрай от 6 години и още не ми е омръзнала. Няма защо,за теб винаги. Дано лятото ми остане време да я посетя тази Пунта Кана,че от години се каня. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Март 7 Report Share Публикувано Март 7 adorable, искаш ли да те запозная с този? Има си жена, но принципно е голям мераклия................ https://scontent.fsof3-1.fna.fbcdn.net/v/t1...amp;oe=5B4CF1D1 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
adorable Публикувано Март 7 Report Share Публикувано Март 7 adorable, искаш ли да те запозная с този? Има си жена, но принципно е голям мераклия................ https://scontent.fsof3-1.fna.fbcdn.net/v/t1...amp;oe=5B4CF1D1 :gun_bandana: :gun_bandana: :roll1: :roll1: Идиоте... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Март 7 Report Share Публикувано Март 7 :gun_bandana: :gun_bandana: :roll1: :roll1: Идиоте... Знаам, уникален е. Аз го познавам принципно, обаче почна да ми излиза като предложение за приятелство във фейса без да имаме общи приятели и без да съм го търсил. Дирил ме е мискинина. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Март 7 Report Share Публикувано Март 7 adorable, искаш ли да те запозная с този? Има си жена, но принципно е голям мераклия................ https://scontent.fsof3-1.fna.fbcdn.net/v/t1...amp;oe=5B4CF1D1 Погледът е един път, искам меме с тази снимка Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
adorable Публикувано Март 7 Report Share Публикувано Март 7 Знаам, уникален е. Аз го познавам принципно, обаче почна да ми излиза като предложение за приятелство във фейса без да имаме общи приятели и без да съм го търсил. Дирил ме е мискинина. Ужас... На тия години и те с фейсбук, да не изпуснат клюкарлъка. Ясни са ми. Аз много такива комшии с подобен рецидивистко-педофилски вид и природа блокирах, плаша се. Няма спасение, навсякъде се. И в София вече няма спокойствие - тук познат, там познат, съграждани, не знам какви. Ще се изселя. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари