Denis Публикувано Март 20 Report Share Публикувано Март 20 Ти си 4 над здравословната норма значи. Искам да скачам върху търбуха ти като на батут. На друго ще ми скочиш. :1000 (29): Значи е нормално :1000 (29): Ти още ли си в Германия? Кога мислиш да се махаш? Началото на лятото мисля вече да съм кацнал. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pechenko Публикувано Март 20 Report Share Публикувано Март 20 На друго ще ми скочиш. :1000 (29): Началото на лятото мисля вече да съм кацнал. Изкара ли добри пари? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Март 20 Report Share Публикувано Март 20 Изкара ли добри пари? Не. Очаквах повече, ама следващия път(ако има такъв). Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pechenko Публикувано Март 20 Report Share Публикувано Март 20 Не. Очаквах повече, ама следващия път(ако има такъв). Защо избра Германия, а не Англия? В Англия има много повече пари :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Март 20 Report Share Публикувано Март 20 Защо избра Германия, а не Англия? В Англия има много повече пари :1000 (29): Аз нямах намерение да ходя никъде, но дойдох да видя уж нашите и се заседях. :1000 (29): Иначе за Англия постоянно валят оферти, но аз в чужбина нямам намерение да ходя ппц. Робски живот е, а да си платя с младините - никога. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pechenko Публикувано Март 20 Report Share Публикувано Март 20 Аз нямах намерение да ходя никъде, но дойдох да видя уж нашите и се заседях. :1000 (29): Иначе за Англия постоянно валят оферти, но аз в чужбина нямам намерение да ходя ппц. Робски живот е, а да си платя с младините - никога. Ако решиш да останеш за постоянно ще си смениш мнението, но иначе си прав Скоро мислиш ли да се връщаш в Гърция? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Март 20 Report Share Публикувано Март 20 На друго ще ми скочиш. :1000 (29): То, ако е колкото ръста ти, ще си скачам само на търбуха ти. Базикам се, Денка. Знаеш, че те обичам. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Март 20 Report Share Публикувано Март 20 Ако решиш да останеш за постоянно ще си смениш мнението, но иначе си прав Скоро мислиш ли да се връщаш в Гърция? Изкарах една година и наистина втръсва, но като се махна ме тегли натам. Надявам се да не стигна до там, че да се върна в Гърция. Приключих. :1000 (29): Ти сега в коя държава си? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Март 20 Report Share Публикувано Март 20 То, ако е колкото ръста ти, ще си скачам само на търбуха ти. Базикам се, Денка. Знаеш, че те обичам. :roll1: На ниските славата ни е с големи патки. Явно не съм толкова нисък? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pechenko Публикувано Март 20 Report Share Публикувано Март 20 Изкарах една година и наистина втръсва, но като се махна ме тегли натам. Надявам се да не стигна до там, че да се върна в Гърция. Приключих. :1000 (29): Ти сега в коя държава си? Англия Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Март 20 Report Share Публикувано Март 20 :roll1: На ниските славата ни е с големи патки. Явно не съм толкова нисък? Gadinata още не си е легнал, а ние говорим такива глупости пред неопетнените непълнолетни. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gadinata Публикувано Март 20 Report Share Публикувано Март 20 Gadinata още не си е легнал, а ние говорим такива глупости пред неопетнените непълнолетни. Срам нямате! Ще кажа на мама!! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Март 20 Report Share Публикувано Март 20 Gadinata още не си е легнал, а ние говорим такива глупости пред неопетнените непълнолетни. Кити ще се обади в някоя институция. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pechenko Публикувано Март 20 Report Share Публикувано Март 20 Gadinata още не си е легнал, а ние говорим такива глупости пред неопетнените непълнолетни. Той неопетнен ли е? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Март 20 Report Share Публикувано Март 20 Не знам, аз се ядосвам, все ме гони параноята, че Гадината и Денис се зарибяват. И ша полудея. Искам да ги разделя. Но не знам кой от двамата да избера. :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Март 20 Report Share Публикувано Март 20 Той неопетнен ли е? Той е много добро и примерно момче. Чака истинската любов. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Март 21 Report Share Публикувано Март 21 Не знам, аз се ядосвам, все ме гони параноята, че Гадината и Денис се зарибяват. И ша полудея. Искам да ги разделя. Но не знам кой от двамата да избера. :1000 (29): Що да е параноя? Аз ти казах още вчера, че и сватба сме планирали. Ще правим революция в гей обществата в България. :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Март 21 Report Share Публикувано Март 21 Грешка Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Март 21 Report Share Публикувано Март 21 Що да е параноя? Аз ти казах още вчера, че и сватба сме планирали. Ще правим революция в гей обществата в България. :1000 (29): Ко да праа, трябва да се радвам за вас as hard as it is. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pechenko Публикувано Март 21 Report Share Публикувано Март 21 Не знам, аз се ядосвам, все ме гони параноята, че Гадината и Денис се зарибяват. И ша полудея. Искам да ги разделя. Но не знам кой от двамата да избера. :1000 (29): :roll1: Той е много добро и примерно момче. Чака истинската любов. До 2,3 години ще са го изпаткали някъде Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Март 21 Report Share Публикувано Март 21 До 2,3 години ще са го изпаткали някъде Е, стига така говори де. Той е чувствителна зодия, няма да му е приятно. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Март 21 Report Share Публикувано Март 21 Ко да праа, трябва да се радвам за вас as hard as it is. Ще ходим на двойни срещи с твоя любим. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pechenko Публикувано Март 21 Report Share Публикувано Март 21 Е, стига така говори де. Той е чувствителна зодия, няма да му е приятно. Коя зодия е? Е, казвам истината... След като завърши мислиш ли, че каките ще му простят? Ще го напият някъде и ще се събуди сутринта между две кокичета Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Март 21 Report Share Публикувано Март 21 Ще ходим на двойни срещи с твоя любим. На моя любим вчера му показах скрийнове, в които бившия му най-добър приятел заявява за него, че е бисексуален и чаках отговор около 5 минути да го асимилира и да измисли какво да каже. :1000 (29): Опасен е. Опасен противоречив тип е. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gadinata Публикувано Март 21 Report Share Публикувано Март 21 :roll1: До 2,3 години ще са го изпаткали някъде Да е, само ще ме изпаткат.. нещо ти е грешна информацията. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари