Guest Kondomcho Публикувано Март 21 Report Share Публикувано Март 21 Коя зодия е? Е, казвам истината... След като завърши мислиш ли, че каките ще му простят? Ще го напият някъде и ще се събуди сутринта между две кокичета Скорпион е - наша любима зодия. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Март 21 Report Share Публикувано Март 21 На моя любим вчера му показах скрийнове, в които бившия му най-добър приятел заявява за него, че е бисексуален и чаках отговор около 5 минути да го асимилира и да измисли какво да каже. :1000 (29): Опасен е. Опасен противоречив тип е. А какеи са тия клетви дето си писал? Сенуж да не води семинари? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Март 21 Report Share Публикувано Март 21 А какеи са тия клетви дето си писал? Сенуж да не води семинари? Учим се от най-добрите. Недей да издаваш сега какви публикации правя. Те са само за отбрана аудитория. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pechenko Публикувано Март 21 Report Share Публикувано Март 21 Да е, само ще ме изпаткат.. нещо ти е грешна информацията. Май не ме разбра какво имам предвид Имам предвид, че каките ще те изядат Скорпион е - наша любима зодия. :1000 (29): Съжалих за всичко с тази зодия .... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Март 21 Report Share Публикувано Март 21 Да е, само ще ме изпаткат.. нещо ти е грешна информацията. Ко да играя? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Март 21 Report Share Публикувано Март 21 Учим се от най-добрите. Недей да издаваш сега какви публикации правя. Те са само за отбрана аудитория. Добре, че да не ме заплашваш и мен. За сега само ще ми скачаш върху корема и ще ми подаваш джойнта. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gadinata Публикувано Март 21 Report Share Публикувано Март 21 Май не ме разбра какво имам предвид Имам предвид, че каките ще те изядат :1000 (29): Съжалих за всичко с тази зодия .... Ами, така ми прозвуча, прощавай. Пък каките дали ще ме изядат.. времето ще покаже Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Март 21 Report Share Публикувано Март 21 Ами, така ми прозвуча, прощавай. Пък каките дали ще ме изядат.. времето ще покаже Какви каки? Ще се омъжваме. Търси си рокля, щото аз ще съм мъжа. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gadinata Публикувано Март 21 Report Share Публикувано Март 21 Ко да играя? Крумовградчанин ли го раздаваш? :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gadinata Публикувано Март 21 Report Share Публикувано Март 21 Какви каки? Ще се омъжваме. Търси си рокля, щото аз ще съм мъжа. В такъв случай казвам не още преди сватбата! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Март 21 Report Share Публикувано Март 21 В такъв случай казвам не още преди сватбата! Ама аз не те питам. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pechenko Публикувано Март 21 Report Share Публикувано Март 21 Бебе ще има ли? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Март 21 Report Share Публикувано Март 21 Крумовградчанин ли го раздаваш? :1000 (29): Денис нещо чок надъхан го раздава тая вечер. Аз съм щял да му подавам джойнта, ти да си си търсел рокля. Ако го гепа, даже няма да има нужда да коленичи. Тамън на точната височина ще е да му подам.... джойнта. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Март 21 Report Share Публикувано Март 21 Бебе ще има ли? Ще осиновим негърче. Денис нещо чок надъхан го раздава тая вечер. Аз съм щял да му подавам джойнта, ти да си си търсел рокля. Ако го гепа, даже няма да има нужда да коленичи. Тамън на точната височина ще е да му подам.... джойнта. Ще ти се. Аз съм моногамен. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Brian Публикувано Март 21 Report Share Публикувано Март 21 Кой е буден? 3>PBG>>>The Pirates Of Bulgaria<<<PBG<3 R.I.P. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
NazzkO Публикувано Март 21 Report Share Публикувано Март 21 Кой е буден? :1000 (24): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Brian Публикувано Март 21 Report Share Публикувано Март 21 :1000 (24): Имаше и един скрит, но не се представи. 3>PBG>>>The Pirates Of Bulgaria<<<PBG<3 R.I.P. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Март 21 Author Report Share Публикувано Март 21 Имаше и един скрит, но не се представи. Ти защо не спиш по тези малки часове? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Brian Публикувано Март 21 Report Share Публикувано Март 21 Ти защо не спиш по тези малки часове? Ставах да пия лекарства, грипав съм. 3>PBG>>>The Pirates Of Bulgaria<<<PBG<3 R.I.P. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Март 21 Author Report Share Публикувано Март 21 Ставах да пия лекарства, грипав съм. Ооо, ужас, оправяй се бързо! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Brian Публикувано Март 21 Report Share Публикувано Март 21 Ооо, ужас, оправяй се бързо! Благодаря, днес е третия ден дано ми мине. 3>PBG>>>The Pirates Of Bulgaria<<<PBG<3 R.I.P. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Март 21 Author Report Share Публикувано Март 21 Благодаря, днес е третия ден дано ми мине. Ще ти мине, поздрав! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dominatora Публикувано Март 21 Report Share Публикувано Март 21 Аз предлагам ако се закрие форума да се направи една тайна група във фейсбук и да се добавят хора само от раманиа вие как мислите? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Arwity Публикувано Март 21 Report Share Публикувано Март 21 Как да направя каквото съм търсила в гугъл да си седи и ако тръгна да го търся пак да въведа първата буква и да излязат варианти на това което съм търсила с тази буква? Ползвам мозилата и нещо съм влязла с гугълския профил на компа на нашите. И беше по този начин, каквото е търсено излиза. Бащата си го ползва и за него беше по-лесно, ама дори не осъзнавах, че е с моя профил. И почнал да търси нещо друго и му изскочат неща дето аз съм търсила, а не искам. Направих друг профил за там, ама не знам защо не се запазва търсенето??? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Март 21 Report Share Публикувано Март 21 Said little bitch, you can't fuck with me Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари