Jump to content

Чат мания

Препоръчани коментари

• Отговори 3,5k
  • Създадена
  • Последен отговор

Топ коментиращи в тази тема

Топ коментиращи в тази тема

От години нямах бан или проценти, но заради Янева вече имах 3 дни и сега пак проценти.

Лелче, измисляй план как да я очистим от форума тая. То не се трае да напада целия форум по всевъзможни обидни начини, а още да си вее байряка свободно.

Сподели в други сайтове

Събрали се 5-ма "мъже", играещи го мутра от Горнобатско село, срещу жена и се мислят за голямата работа. Поне като скачате на някого - скачайте на такъв, който ви в е категорията, а не на по-слабият, на чиито гръб искате да се направите на мъже, неуспешно при това.
Сподели в други сайтове

Yaneva каза:
Че ти не си спирал да ходиш след мен... Е, поигра го безразличен, след като няколко човека ти казаха, че съм ти бръкнала някъде и не си добре, но бързо те извадих от тази роля. :Vishenka_05:

Бъди естествен!

Усетих, че изпитваш остра нужда и от моето внимание и реших да удовлетворя зова ти за помощ! Да не вземеш пак да се направиш, че напускаш форума, докато продължаваш да висиш денонощно в него!

Сподели в други сайтове

Yaneva каза:
Единственото, което можеш да пуснеш, са газове! :3fdb8960598fa63e:

Инак, виждам, че ви е скучно без мен. Радвам се, че съм тема на разговор! Продължавайте!

Мисля, че съм те виждал преди. :D
1.jpg.eda91276c67ca3e3f1ee0d7b9af93698.jpg
3>PBG>>>The Pirates Of Bulgaria<<<PBG<3
R.I.P.

Сподели в други сайтове

Yaneva каза:
Очевидно не можеш да четеш - забранени са и коментари за членовете на семейството.

А при вас е и непрекъснато!

Преди членовете на семейството е забранено обсъждането на сексуалната ориентация на форумнците, но ти вече прокълна половината форум по тоя параграф.

Smith каза:
Събрали се 5-ма "мъже", играещи го мутра от Горнобатско село, срещу жена и се мислят за голямата работа. Поне като скачате на някого - скачайте на такъв, който ви е категорията, а не на по-слабия, на чиито гръб искате да се направите на мъже, неуспешно при това.

Ние сме съвременни мъже и не дискримираме по полов признак, за разлика от теб.

Сподели в други сайтове

Lelqtian каза:
Преди членовете на семейството е забранено обсъждането на сексуалната ориентация на форумнците, но ти вече прокълна половината форум по тоя параграф.

Ние сме съвременни мъже и не дискримираме по полов признак, за разлика от теб.

Вие сте едни хора, които с ръка на сърцето - не мога да нарека мъже. А за съвременни - си прав, съвременността е наситена с простотия, нисък интелект, злоба, завист, кич, евтиния...

Сподели в други сайтове

Smith каза:
Вие сте едни хора, които с ръка на сърцето - не мога да нарека мъже. А за съвременни - си прав, съвременността е наситена с простотия, нисък интелект, злоба, завист, кич, евтиния...

Ще те помоля да не проектираш собствения си образ върху мен или други форумци. Запази тези качества за себе си.

Сподели в други сайтове

Lelqtian каза:
Ще те помоля да не проектираш собствения си образ върху мен или други форумци. Запази тези качества за себе си.

Твоите молби можеш да ги отправяш единствено към Девата от Гуадалупе, но и там едвали ще бъдат чути. Някакси не ми се вписва ти да комуникираш с мен, както се казва къде си ти, къдееееееееееееееее съм аз.

Сподели в други сайтове

Stela каза:
Спрете да спамите и в тази тема! Превърнахте целия форум в кочина... Провинилите се имат проценти и предупреждение. Никой не пазя и при положение че повечето банове и наказания на хората за които намеквате са точно от мен тезата ви пропада.

Коментирането на сексуалната ориентация също е забранено, но Янева на доста пъти го правеше, а дори не и дадох проценти. Това защо не се отбелязва?

:roll1:

Вицът на деня!

Сподели в други сайтове

Smith каза:
Твоите молби можеш да ги отправяш единствено към Девата от Гуадалупе, но и там едвали ще бъдат чути. Някакси не ми се вписва ти да комуникираш с мен, както се казва къде си ти, къдееееееееееееееее съм аз.

Така. Радвай се, че отскоро падам до твойто ниво да си разменям чат пат някоя приказка с теб, че на твойта дружка не и остава време за което, а изглеждаш самотен.

Stela каза:
Спрете да спамите и в тази тема! Превърнахте целия форум в кочина... Провинилите се имат проценти и предупреждение. Никой не пазя и при положение че повечето банове и наказания на хората за които намеквате са точно от мен тезата ви пропада.

Коментирането на сексуалната ориентация също е забранено, но Янева на доста пъти го правеше, а дори не и дадох проценти. Това защо не се отбелязва?

Щото иначе не може да се прави на жертва, що.

Сподели в други сайтове

xroflx9 каза:
Ех,Янева,заради теб вече не съм в устите на кръг "Мисъл".. :girl_cry2: . И аз като Андреа бързо угаснах,но скоро ще измисля нов скандал,с който да разтреса форума :3fdb8960598fa63e:

Моля? Ти си икона по повод скандализирането. Твоят скандал беше гениален. :Vishenka_05:

Сподели в други сайтове

Smith каза:
Моля? Ти си икона по повод скандализирането. Твоят скандал беше гениален. :Vishenka_05:

Ревнуваш, че вече толкова не си център на внимание, че чак новата ти дружка няма време да ти отдели да си кажете две приказки?

Сподели в други сайтове

Lelqtian каза:
Така. Радвай се, че отскоро падам до твойто ниво да си разменям чат пат някоя приказка с теб, че на твойта дружка не и остава време за което, а изглеждаш самотен.

Евтините ти провокациики на ниво кебабчийницата на краен квартал в Пловдив, пред мен не вървят. А твоето мнение само ме стимулира да продължавам да бъда на върха, защото го искам и го мога! (Глория) :3fdb8960598fa63e:

Сподели в други сайтове

Smith каза:
Евтините ти провокациики на ниво кебабчийницата на краен квартал в Пловдив, пред мен не вървят. А твоето мнение само ме стимулира да продължавам да бъда на върха, защото го искам и го мога! (Глория) :3fdb8960598fa63e:

Елементарното ти поведение и опити да оригиналничиш бледнеят дори пред лично твоите изцепки от преди 3 месечната почивка. Нещо си изгубил форма май, щом се остави на плоската лицемерка да окупира топ-позицията ти скандалджийка на форума и да обере цялото хорско внимание.

Приеми трансфера във В група или се вземи в ръце, щото да играеш ролята на клакьорка не ти отива. Твърде ефтино идваш и ти е под нивото, но решението си е твое.

Сподели в други сайтове

Smith каза:

Естествено! Следващото ми висше ще е ПР,имам дарба. Месеци след този скандал някой по-изостанал в аргументите още се опитва да ме засегне,но неуспешно.Поне знам,че целта ми е била постигната. :Vishenka_05:

Сподели в други сайтове

xroflx9 каза:
Естествено! Следващото ми висше ще е ПР,имам дарба. Месеци след този скандал някой по-изостанал в аргументите още се опитва да ме засегне,но неуспешно.Поне знам,че целта ми е била постигната. :Vishenka_05:

Запиши се при Руневски, тамън ша спестиш някой леф и ша научиш повече от прашасалите професори в някой университет.

Сподели в други сайтове

Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...