Guest Kondomcho Публикувано Януари 20 Report Share Публикувано Януари 20 Дениславе, егати очите, брат. :helpsmilie: Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Януари 20 Report Share Публикувано Януари 20 Инканто в Центъра от вчера има обяви за барман, хигиенист, снабдител, Специалист по дигитален маркетинг и поддръжка на Уебсайт и Технически сътрудник. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Януари 20 Report Share Публикувано Януари 20 Зайке коментирай Гаврила! Кефи ли те? Какво мислиш за нея? Фенка е на Преслава и в чата във ФБ каза че си гнусна Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Януари 20 Report Share Публикувано Януари 20 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Януари 20 Report Share Публикувано Януари 20 И от какъв зор са писали това, преди го нямаше. С предимство ще бъдат разглеждани кандидати, които са: - трайно безработни; - неактивни лица; Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Януари 20 Report Share Публикувано Януари 20 И от какъв зор са писали това, преди го нямаше. С предимство ще бъдат разглеждани кандидати, които са: - трайно безработни; - неактивни лица; Сънуваш ли, че започваш работа ? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gadinata Публикувано Януари 20 Report Share Публикувано Януари 20 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Brian Публикувано Януари 20 Report Share Публикувано Януари 20 Дениславе, егати очите, брат. :helpsmilie: Не се подмокряй! :1000 (29): Таня дегизирай се и отиди на интервю. 3>PBG>>>The Pirates Of Bulgaria<<<PBG<3 R.I.P. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Януари 20 Report Share Публикувано Януари 20 Дениславе, егати очите, брат. :helpsmilie: Чак сега ли ги виждаш? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Януари 20 Report Share Публикувано Януари 20 Чак сега ли ги виждаш? Не, но чак сега ги видях под такава светлина и цветът им (OMG какъв цвят!!) им се открои ясно. Уникум са - като смарагди. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Януари 20 Report Share Публикувано Януари 20 Не, но чак сега ги видях под такава светлина и цветът им (OMG какъв цвят!!) им се открои ясно. Уникум са - като смарагди. Мерси Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSimeonova Публикувано Януари 20 Report Share Публикувано Януари 20 Е, нали се сещаш, че и ние не сме длъжни да те търпим? Кой друг е черен? Ти за всички ли се имаш? Кацни малко, май се взе за самолет. Точно ти си най-злобната тук и са ти го казвали минимум 7 потребителя в един и същи ден. Не ме карай да търся в архивите и да ти давам линкове. Посирали са те масово. Точно теб! Ти - единствената с реална преценка за себе си. Някой насила да те е карал да ми четеш постовете?Като не ти харесва ги избягваш.Цитира ме след всеки пост,обижда ме без причина,ти си обсебен. Не си ли забелязал,че всичките ни спорове започват с твой цитат на мой пост? Пиша нещо развлекателно,водя диалог с другите,веднага Кондьо да се намеси и да се покаже колко е елементарен. Не си прави труда да ме цитираш,не ми се занимава с теб цял ден.Ти се показа колко си злобен,писал си преди това 3 поста за мен без да съм ти отговаряла или обиждала.Иначе пръв да коментира другите какви са , а не се поглеждаш какъв си ти-обсебен злобар. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Януари 20 Report Share Публикувано Януари 20 Някой насила да те е карал да ми четеш постовете?Като не ти харесва ги избягваш.Цитира ме след всеки пост,обижда ме без причина,ти си обсебен. Не си ли забелязал,че всичките ни спорове започват с твой цитат на мой пост? Пиша нещо развлекателно,водя диалог с другите,веднага Кондьо да се намеси и да се покаже колко е елементарен. Не си прави труда да ме цитираш,не ми се занимава с теб цял ден.Ти се показа колко си злобен,писал си преди това 3 поста за мен без да съм ти отговаряла или обиждала.Иначе пръв да коментира другите какви са , а не се поглеждаш какъв си ти-обсебен злобар. Простачке, ти беше първа, която ме цитира в скандалите, за да ми каже, че цитирам "аз съм бил следващия, който гаджето на Преслава щял да пребие". Мери си думите и цитатите, като става въпрос за мен, защото не знаеш какво ти готвя. Ще те разпердушиня, утайке. - М Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Brian Публикувано Януари 20 Report Share Публикувано Януари 20 Простачке, ти беше първа, която ме цитира в скандалите, за да ми каже, че цитирам "аз съм бил следващия, който гаджето на Преслава щял да пребие". Мери си думите и цитатите, като става въпрос за мен, защото не знаеш какво ти готвя. Ще те разпердушиня, утайке. - М Беше ирония. Мен Симеонова ме кефи как ви нарежда. Винаги в края на поста си го казва. Директна е. :1000 (29): 3>PBG>>>The Pirates Of Bulgaria<<<PBG<3 R.I.P. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Януари 20 Report Share Публикувано Януари 20 Простачке, ти беше първа, която ме цитира в скандалите, за да ми каже, че цитирам "аз съм бил следващия, който гаджето на Преслава щял да пребие". Мери си думите и цитатите, като става въпрос за мен, защото не знаеш какво ти готвя. Ще те разпердушиня, утайке. - М Тръпна, а аз очаквам да ми пратят нейна снимка и да покажа на всички колко е " красива" нашата Гана Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Януари 20 Report Share Публикувано Януари 20 Гавраила, като видя буквата "М" и взе, че се праждоса от темата без да обели дума. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Януари 20 Report Share Публикувано Януари 20 Гавраила, като видя буквата "М" и взе, че се праждоса от темата без да обели дума. Кой е М? Някой семеен, отчаян от живота? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSimeonova Публикувано Януари 20 Report Share Публикувано Януари 20 Гавраила, като видя буквата "М" и взе, че се праждоса от темата без да обели дума. Гледам ти сеира,Кондьо. Потърси спешна медицинска помощ с Кити ще си правите компания. Явно поговорката "По-умния отстъпва" е непонятна за теб.Продължавай да се излагаш. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Януари 20 Report Share Публикувано Януари 20 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Януари 20 Report Share Публикувано Януари 20 Това до кой е адресирано? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Януари 20 Report Share Публикувано Януари 20 Зайке коментирай Гаврила! Кефи ли те? Какво мислиш за нея? Фенка е на Преслава и в чата във ФБ каза че си гнусна Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Януари 20 Report Share Публикувано Януари 20 Симеонова,браво мила! Мачкай! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Brian Публикувано Януари 20 Report Share Публикувано Януари 20 Симеонова,браво мила! Мачкай! Тебе разкриха ли те или още не са? 3>PBG>>>The Pirates Of Bulgaria<<<PBG<3 R.I.P. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Януари 20 Report Share Публикувано Януари 20 Тебе разкриха ли те или още не са? Не,много съм зает да храня пилци. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Януари 20 Report Share Публикувано Януари 20 Симеонова,браво мила! Мачкай! Предлагам, ако ще го раздавате партийки, поне да й научиш истинското име. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари