Jump to content

Чат мания

Препоръчани коментари

• Отговори 3,5k
  • Създадена
  • Последен отговор

Топ коментиращи в тази тема

Топ коментиращи в тази тема

Инканто в Центъра от вчера има обяви за барман, хигиенист, снабдител, Специалист по дигитален маркетинг и поддръжка на Уебсайт и Технически сътрудник.

Сподели в други сайтове

И от какъв зор са писали това, преди го нямаше.

С предимство ще бъдат разглеждани кандидати, които са:

- трайно безработни;

- неактивни лица;

Сподели в други сайтове

И от какъв зор са писали това, преди го нямаше.

С предимство ще бъдат разглеждани кандидати, които са:

- трайно безработни;

- неактивни лица;

Сънуваш ли, че започваш работа ?

Сподели в други сайтове

Чак сега ли ги виждаш? :3fdb8960598fa63e:

Не, но чак сега ги видях под такава светлина и цветът им (OMG какъв цвят!!) им се открои ясно. Уникум са - като смарагди.

Сподели в други сайтове

Е, нали се сещаш, че и ние не сме длъжни да те търпим?

Кой друг е черен? Ти за всички ли се имаш? Кацни малко, май се взе за самолет. Точно ти си най-злобната тук и са ти го казвали минимум 7 потребителя в един и същи ден. Не ме карай да търся в архивите и да ти давам линкове. Посирали са те масово. Точно теб! Ти - единствената с реална преценка за себе си.

Някой насила да те е карал да ми четеш постовете?Като не ти харесва ги избягваш.Цитира ме след всеки пост,обижда ме без причина,ти си обсебен.

Не си ли забелязал,че всичките ни спорове започват с твой цитат на мой пост?

Пиша нещо развлекателно,водя диалог с другите,веднага Кондьо да се намеси и да се покаже колко е елементарен.

Не си прави труда да ме цитираш,не ми се занимава с теб цял ден.Ти се показа колко си злобен,писал си преди това 3 поста за мен без да съм ти отговаряла или обиждала.Иначе пръв да коментира другите какви са , а не се поглеждаш какъв си ти-обсебен злобар.

Сподели в други сайтове

Някой насила да те е карал да ми четеш постовете?Като не ти харесва ги избягваш.Цитира ме след всеки пост,обижда ме без причина,ти си обсебен.

Не си ли забелязал,че всичките ни спорове започват с твой цитат на мой пост?

Пиша нещо развлекателно,водя диалог с другите,веднага Кондьо да се намеси и да се покаже колко е елементарен.

Не си прави труда да ме цитираш,не ми се занимава с теб цял ден.Ти се показа колко си злобен,писал си преди това 3 поста за мен без да съм ти отговаряла или обиждала.Иначе пръв да коментира другите какви са , а не се поглеждаш какъв си ти-обсебен злобар.

Простачке, ти беше първа, която ме цитира в скандалите, за да ми каже, че цитирам "аз съм бил следващия, който гаджето на Преслава щял да пребие".

Мери си думите и цитатите, като става въпрос за мен, защото не знаеш какво ти готвя. Ще те разпердушиня, утайке.

- М :3fdb8960598fa63e:

Сподели в други сайтове

Простачке, ти беше първа, която ме цитира в скандалите, за да ми каже, че цитирам "аз съм бил следващия, който гаджето на Преслава щял да пребие".

Мери си думите и цитатите, като става въпрос за мен, защото не знаеш какво ти готвя. Ще те разпердушиня, утайке.

Беше ирония. :) Мен Симеонова ме кефи как ви нарежда. Винаги в края на поста си го казва. Директна е. :1000 (29):

1.jpg.eda91276c67ca3e3f1ee0d7b9af93698.jpg
3>PBG>>>The Pirates Of Bulgaria<<<PBG<3
R.I.P.

Сподели в други сайтове

Тръпна, а аз очаквам да ми пратят нейна снимка и да покажа на всички колко е " красива" нашата Гана

Сподели в други сайтове

Гавраила, като видя буквата "М" и взе, че се праждоса от темата без да обели дума. :3fdb8960598fa63e:

Гледам ти сеира,Кондьо.

Потърси спешна медицинска помощ с Кити ще си правите компания.

Явно поговорката "По-умния отстъпва" е непонятна за теб.Продължавай да се излагаш.

Сподели в други сайтове

Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...